АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
И ние го играем този цирк с приспиването - тя става, лази, аз я слагам пак... и така по 1000 пъти. Спи с чувал и денем, и нощем и е все същата история. Преди поне за вечерен сън заспиваше самостоятелно и си спеше по цяла нощ в леглото, но сега трябва да съм при нея, защото хем изпада в истерия като се отдалеча от нея, хем не се сеща сама да легне. 8 месеца почти не сме я чували да плаче, сега е ужас. Все иска да е права, набира се, но не може съвсем сама да стане, все мрънка с протегнати ръце.

Домати имам консервирани домашни и й ги слагам в супичка или когато варя някакви зеленчуци - сипвам при тях.

От 2 дни й правя "кремче" от извара, тиква, ябълка и канела - изяжда си всииичко за 1 минута. 😁

Стегнах багажа на детето - 1 куфар и 3 раници + количката. Като катун сме в колата, а си купихме комби, за да побира повече багаж... 😅

# 616
Момичета помагайте, дайте съвет как да науча дивака да пие АМ.
Кърмата ми много ми намаля и едвам събирам за закуска и вечерята. Пробвах 2 вида млека и греда, не му харесва въобще. Прави физиономии все едно ще повърне.

# 617
cecinka92 пробвай с различна температура на млякото

# 618
cecinka92 пробвай с различна температура на млякото
И това пробвах, вече седмица се опитвам но уви

# 619
cecinka92, една приятелка дава на нейното дете АМ с лъжичка, защото не искал с биберон🤷‍♀️

# 620
Кои млека пробва? Пробвай и ти кое е по- сладко тъй като кърмата е сладка. От моя опит мога да кажа че Хипп органик е сладко.
И ние не сме заместили вечерята. Откакто сме го записали на детска кухня яде по 3 пъти на ден твърда храна, сутрин, обед и в 4 след обед. Вечер преди лягане си е на мляко и понякога му давам някакво плодово пюре или мляко с ориз.
За един ден почна да се изправя и да сяда от легнало положение и сега положението е страшно. Сано гледа да се докопа до нещо и да се изправя. Вратите са ну голяма занимавка. Постоянно ги отваря и затваря и кой ли ден ще си прискрипе пръстите не знам. Днес след обед трябва да ходя да търся стопери за вратите.

# 621
Първо пробвах с аптамил, после с милупа( тя е по сладка, кака му пиеше само това мляко като ми спря кърмата)

# 622
Аптамил не е сладко. Виж ако имаш други бебета около теб и пробвай други марки.

# 623
Борис заспива в кошарата от 2-3 дни. И той се изправя постоянно и го слагам по 100 пъти да легне. През решетката го тупам по дупето, получава се засега😃
Не знам как е при останалите кърмачета, но Борис се е научил да ми дърпа блузата/потника постоянно и директно почва да си яде. Уж има заместени обяд и СЗ, а и между тях си иска мляко, общо взето си иска да си суче не толкова от глад, ами просто така. Закуска започнах да му давам от няколко дни, за вечеря не съм се замисляла. Определено не искам да го отбивам скоро, но не искам така да ме дърпа непрекъснато. Толкова е сладък обаче и не мога да му откажа😃

# 624
Аз също взех Хип органик и се хареса на малкия,но студено  ( кърмих 8 месеца ). Не че е гаранция, че ще допадне и на твоето бебе.

# 625
  • София
VyaraVelikova, в момента е на Юначе. Взех да пробвам меню с десерт, ама не й харесват десертите и другата седмица ще поръчам само основно и супа. Аз от 2 дни й ги дояждам и доста ми допадат.

# 626
Когато през декември трябваше да минем за поне 24 часа на АМ - ЛЛ каза, че най-много бебетата харесват NAN.
Не знам колко е вярно, но нашата бебка първо не пиеше, плюеше го, след няколко часа изпи 30 мл и следобяд, когато съвсем огладня, а и следващите й хранения бяха почти цяла доза.
По-късно, когато я захраних и правех АМ за кашата - я пробвах и с лъжичка да й давам остатъка от АМ и го харесваше, но става по-бавно (според мен).
Успех!

# 627
Някоя от вас да е давала от бисквитките на Плазмон? С какъв биберон се дават? Някакви други особености? Confused
Благодаря предварително за отговорите!

# 628
Те се разтварят на пълно в млякото. Аз съм давала с 2ка.

# 629
Нашият, като му давам АМ е НАН оптипро и си му харесва, ама той не е критерий, щото яде и пие всичко 😅 Ама помня, че в болницата им даваха веднъж Аптамил, леле, това имаше вкус на брашно с вода 🤢 Иначе и Фризолак съм давала и и той е сладичък, аз си слагам в кафето и ги знам как са на вкус (като ми застои кутията по-дълго им намирам приложение) 😃

Общи условия

Активация на акаунт