АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 20 823
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Явно всички мрънкат на тази възраст. Моя също не е спрял. Вчера излизахме 3 пъти, само и само да не мрънка.
Все още не пълзи, вдига си задника и до там, но пък почнада се изправя. Нощем не се буди, но наближи ли часа за хранене и почва едно мятане в леглото и търкаляне.

Някой може ли да ми каже от къде мога да купя онлайн Памерс? Имам предвид бг сайт.

Emag?

# 76
  • Пловдив
Аз купувам от един човек в ОЛХ. Оригинални памперси са и са по- евтини от другите места. Ще ти пратя линк да видиш, има и мокри кърпи.

# 77
И при нас е едно непрестанно мрънкане...
Сега имам 10мин спокойствие, че му дадох да гризе бисквита.

# 78
Аз купувам от един човек в ОЛХ. Оригинални памперси са и са по- евтини от другите места. Ще ти пратя линк да видиш, има и мокри кърпи.

И аз така, но нали пита за сайт и за Емаг се сетих.
На каква цена ги вземаш, че гледам масово вдигнали цените, последно взех кашон за 65лв преди 2 седмици. Памперс актив фит.

# 79
Тези 65лв за какъв брой памперси е?
Последно купувах от амазон актив фит 120 броя за 19 паунда. По всяка вероятност ще пратя някой друг пакет за Бг, но явно ще ми се наложи да купувам от Бг.

# 80
Размер 4 - 168бр. в кашон.
Размер 5 - 136бр. в кашон.

В момента в Емаг са по 56лв. Но лично на мен тези в БГ ми миришат на химия.

А за 19 паунда са супер.

# 81
Много интетесно, защото откакто минахме на 5 размер и памперса ми мирише на изгоряла гума! Може би защото трябва да попиват повече и може би пълнежа им е друг?
Между другото преди вечерно време сменях памперса 2 пъти, но откакто вечер му слагам гащи актив фит и направо се родих. Слагам нарочно един размер по- големи и всичко е ок.

# 82
И на мен ми миришат на нещо. Дори опитах три марки. Баткото все като я вземе и ми вика да не е наакана памперса и мирише странно. Сменям памперс все още на два три часа. Ако ще излизам на вън сменям веднага, че навън и три часа може да сме, или като ляга на обед пак слагам нов. Верно попрекаляват с химикалите.

# 83
Аз няколко пъти купувах на памперс и всеки път ми миришат на нещо много силно. Пробвах и гащичките им, но пропускаха почти всяка вечер. Ползвам на мамиа през деня, а вечер слагам little angels. От няколко дни изпробвам и гащичките им и за сега няма пробив. Което много ме радва, защото малкият пише 300-400 мл чай на ден. 😄

От няколко дни успях да заместя и късната закуска. Вчера му дадох попара и беше голяма греда, но пък днес мноооого хареса бебешкия кус кус на бебелан. Някаква препоръка каква друга паста да му взема? ☺

# 84
В Ремедиум имат доста често добри намаление на памперси и са доста заредени от към пюрета, каши ала бала.

Минавам да помрънкам, не стига че млечни няма да яде скоро , ами и даде реакция към глутена. Плодове отказва ( освен банан ), каши отказва - ще живее на тиква със спанак и пуйка до 18 годишна възраст. Днес сложиха 3та ваксина, не мога да се отпусна да заспя , постоянно ходя с термометъра и меря ( след последния кошмар ) .

Доволна съм от консултанта по сън. Оказа се , че имаме мн неща за изчистване и факта, че вечер като се размрънка е свикнала аз да и сменям позицията - сега ми излиза през носа. Ноооо, снощи се събуди само 5 пъти през интервали от 2 часа, днес кипя от енергия. С месеци не съм спала 2 часа на куп.
Мъчим да я отучим да стоя при нея докато спи през деня, за да мога все пак да свърша нещо в тая ми ти къща и за целта , като започне да се унася се изнизвам на земята и там чакам , ако случайно се разбуди и не заспи отново , да дам едно рамо , за да я доприспя.... та съм като кученце в ъгъла върху едно одеало ( жаждата ми за сън е толкова голяма , че съм готова да откарам бая време на земята ) Не ме питайте защо не стоя на стол или нещо такова - малката е като годзила щом отвори око и ме дебне, та това се оказа най - подходящото място. Толкова е упорита и ината, и вече толкова хитра...Simple Smile

# 85
Ох аз направо лягам с него и нямам никакво намерение да го оставям за да върша някаква работа Simple Smile. Сънят и почивката са ми по- важни. Спомням си в началото дойде акушерката у нас, огледа се и каза да престана да чистя ... ами вече я карам по- лежерно и не се вманячвам в нищо.

# 86
То не е само до чистене, най - малкото искам себе си да почиствам за период по-дълъг от 3 мин спиди гонзалез в банята. А и като цяло не съм от спящите - 6 часа на вечер са ми ок, обичам и да ставам рано, спането през деня ми е загуба на време ( да не говорим, че ми трябва 1 час да заспя на обяд примерно ). А и когато детето ти врещи на сън през 10 мин не виждам кой би могъл да спи Simple Smile поне аз не съм такава машина Simple Smile

# 87
Моя макар да спи вечер, моя сън съвсем го няма и си наваксвам през деня. Майка ми помага доста, така че да не де оплаквам.

# 88
  • София
Нашата започна да откава всякакви каши и пюрета. Има желание да яде всичко, което не е в консистенцията на каша и не е в нейната купичка. Вчера й давах кисело мляко директно от кофичката. Една лъжица на мен, една на нея и така успях да пробутам и малко жълтък Smile

Та в тази връзка 2 въпроса:
1) След като вече съм давала сирене, крема сирене и кисело мляко, знаете ли кога мога да дам кашкавал?

2) Някой да си пази снимка на рецептата на Паола за зеленчуковите кебабчета? Grin Не мога да се сетя в коя тема беше писала тя, пък доста страници се натрупаха и не мога да ги намеря.

От вторник насам нашето маймунче започна да лази официално. При това като види чехли и лампичките на рутера такава скорост развива, че все едно цял живот е лазила. Ей оттогава не мога за 2 мин да я оставя. Преди сутрин я затрупвах с 2 кутии с играчки и имах спокойствие 20-30 мин да закуся и да пия кафе. Сега всичко друго е интересно, но не  и нейните играчки. И кой казва, че децата не обичали зеленолистни. Ми не е вярно, цветятя вкъщи предизвикват голям интерес Satisfied

Тези дни трябва сериозно да започнем да обезопасяваме.

# 89
Би трябвало вече да можеш да дадеш. Аз давах готови макарони с кашкавал и карфиол с кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт