АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 20 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ако трябва да пия от АМ на детето за да отцелея, повярвайте че ще умра от глад. Такъв гаден вкус не е устина, а той си го пие.
Днес преди заспиване му дадох мляко обаче явно вече другата храна го привлича повече и не иска да го пие . На края се принудих да надробя вътре 2 бисквити и така го изяде за нула време, даже не му стигна.

# 631
Даже не ми минава през акъла да го пробвам адаптираното мляко, защото ми мирише много неприятно 😅😅 Ама детето нищо не казва.

А от 2-3 дни започна да ми прави номер. След вечерното мляко не иска да заспива, напротив разсънва се и ето все още не е легнал, ами играе с играчките. Опитвам се да го приспя,но започва страшен рев и опъване докато не го закарам в хола да играе 🧐

# 632
Ако даващ млякото в леглото не става ли? При нас това действа приспиващо.

# 633
  • Denmark
Обожавам го бебешкото мляко аз Joy ще ми идва скъпичко иначе бих го ползвала за кафето, сладко е и пълно с витамини Joy ние сме на Arla baby & me organic. Наистина е страхотно. А в България пробвах Аптамил и НАН и щях да повърна Sweat Smile

Пресито как е заспал, не мога Joy Joy Heart

Аз реших проблема с пропускането на втората дрямка като сутрин го оставам да спи 30-40 мин само. Благодаря на всички за споделените съвети! Heart Обаче преспиване в леглото през деня е най-омразното ми нещо в момента. Също и храненето е някакъв ужас... дано са зъбите, а не е такова шиле по принцип, защото няма да ни е лесно Grinning
До скоро ми беше тъжно, че трябва да започва ясла, но вече съм на вълна да пожелая успех на жената, която ще се разправя с това инатче. Sweat Smile

# 634
G.Savova винаги го давам в леглото 😫

# 635
При нас през деня се спи само в леглото и на тъмно и добре че е така, че да си полежа с него. Оня ден сестра ми се опита да ми вкарва няква фраза как тя като си гледала детето го оставяла да спи само, а тя гледала да свърши някоя домакинска работа. Та изобщо не се трогнах Joy. В момента спането ни вечер е малък кошмар и използвам всяка минута да се наспя. До 1-2 часа спи спокойно и след това като почне да обикаля из цялото легло и да се намества и няма спиране. По някое време се и циври, че не може да се намести и така до сутринта. За капак почна да става в 6.30! Та който иска да става да върши домакинска работа, а аз ще спя!!

# 636
Ето поигра си час и половина, гушна се и заспа без абсолютно никави проблеми и ревове. Явно не му се спи на младежа и трябва да изразходи малко енергия 😄

Аз също полягвам понякога с него, не виждам нищо лошо в това. Недоспиването не води до нищо хубаво.

# 637
И аз си лягам с него , момичета. Чистя и оправям докато си играе през останалото време и финално вечер след като го сложа да спи.
Като се вземе предвид колко пъти чистя стола му и пера лигавници на ден... и аз не знам как се справям 😁

# 638
Венера взела съм един гумен лигавник и с него е много лесно.
И аз гледам докато е буден да оправя каквото има, а не докато той спи. Вечер той легне ли и аз лягам. Тези дни го слагам да ляга в 8, но е ужасно уморен и пак ще почна да го слагам да спи към 7.30.

# 639
Венера взела съм един гумен лигавник и с него е много лесно.
И аз гледам докато е буден да оправя каквото има, а не докато той спи. Вечер той легне ли и аз лягам. Тези дни го слагам да ляга в 8, но е ужасно уморен и пак ще почна да го слагам да спи към 7.30.

Разликата е , че аз като захранвам по ЗВБ и става аааадска кочина ама няма да се оплаквам де.
Аз имам 4 лигавника, които се обличат. Първите 2 са на tidy tot. Преди няколко дена поръчах на bibadoo. Има я все още промоцията купуваш 1, получаваш още 1 без пари. Ето и линк към сайта.
https://bibado.co.uk/

# 640
Аз не спя на обяд с нея, но лежа и чета. Пак почивам.  Чистя и подреждам докато си играем.
Става все по-интересно да прекарвам време с нея.  Вчера бяхме навън и тя искаше да ходи, да пипа цветя, камъчета. Heart
Търсих и от обувките на Nike, които хвалехте тук. Едвам намерих и то не съм сигурна, че са нейният номер.

# 641
Имаме един чифт обувки Беко, сиви буйки които тя успява да изхлузи точно за секунди.
Мързи ме да й готвя и да й давам вода, знам, че е важно, но ме е налегнала една пролетна умора...
Правя й каша от овесени ядки и варена ябълка и банан, но жълтък грам не ще..
Пюрета Слънчо са гнус, не й харесват, както и на мен и спрях да ги купувам.
Как въведохте ръж, обожавам го и искам непременно да й го дам, но на каша ли ?
Има скок в растежа, изпояде ми гърдите и няма насищане.
Обичам да се излежавам, а понякога спя денем с нея или гледам влогъри със слушалки на телефона.
И аЗ предпочитам да мия и оправям, докато е будна.

# 642
Оф, и да искам да спя с нея на обяд, ама няма как да стане, защото спи по 20-30 минути. Сутрин ставам без никакво желание за живот, защото вечно не съм се наспала, а тя се е будила през нощта 🙃 Ох, направо искам да я разкарам от сега на ясла, че нервите ми не издържат от бебешките безобразия вкъщи, но за мое огромно съжаление в България не може на ясла от толкова малки. Ама съм на мнение, че трябва да направят заради такива лоши майки като мен 🤪

# 643
Аз не лягам с малкия денем, защото сутрин като стане в 6 и таткото ги взима и аз си доспивам. Вкарала съм вечерята - супа и я давам към 6. Моя е голям лакомник и сутрин след закуската попара или някаква паста изкарва по 4 часа до обяда, но след това яде през два часа. Заместил съм 4 хранения, всичко си изяжда, не иска повече, но и не изкарва дълго. Кърмим се още 1000 пъти през нощта ПАК Joy Тъкмо беше спрял да яде нощем и отново започна, дано да са зъби, че няма ни един.
Нямам проблеми с чистене то, знам че има майки който искат с малко бебе в тях да блести, аз не съм от тях... малкия е винаги изпран, количката е чиста, ччаршафите са сменени, но играчките му почти вече не ги събирам от земята. Разбутвам ги да пусна робота и толкова. Още не съм му давала пюре от буркан, готвя му всичко, гледам да имам и замразени винаги за да ми е по-лесно. Не ми се иска да го пускам на ясла, но и ние ударихме 6тица от тотото с него, много е весел и спокоен. Мрънка като е гладен или ако му се спи. Е, и нощем разбира се Joy Като цяло искам второ бързо, че ако то ще е диване да минава по-бързо.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 09:11 от Александрия

# 644
  • Denmark
Тук тръгват рано на ясла, защото майчинството не е 2 години като в България и аз трябва да се връщам на работа и университет след месец. Но и да не беше такава ситуацията, лоша - добра, щях да го пусна, за да свиква с други хора и деца. За жалост нямам моето семейство на близо и той си е 99% с мен и баща си (останалия 1% е един час на седмица, който прекарва с датската си баба в мое присъствие) Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт