Днес преди заспиване му дадох мляко обаче явно вече другата храна го привлича повече и не иска да го пие . На края се принудих да надробя вътре 2 бисквити и така го изяде за нула време, даже не му стигна.
ще ми идва скъпичко иначе бих го ползвала за кафето, сладко е и пълно с витамини
ние сме на Arla baby & me organic. Наистина е страхотно. А в България пробвах Аптамил и НАН и щях да повърна

Обаче преспиване в леглото през деня е най-омразното ми нещо в момента. Също и храненето е някакъв ужас... дано са зъбите, а не е такова шиле по принцип, защото няма да ни е лесно 
. В момента спането ни вечер е малък кошмар и използвам всяка минута да се наспя. До 1-2 часа спи спокойно и след това като почне да обикаля из цялото легло и да се намества и няма спиране. По някое време се и циври, че не може да се намести и така до сутринта. За капак почна да става в 6.30! Та който иска да става да върши домакинска работа, а аз ще спя!! 
Тъкмо беше спрял да яде нощем и отново започна, дано да са зъби, че няма ни един.
Като цяло искам второ бързо, че ако то ще е диване да минава по-бързо.