Продуктите на Ina Essentials

• 20 393
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Преди години (още като прохождаха на пазара) ползвах тяхна вода от маточина и лавандула,нямаше особен ефект. Миналата година си взех вода от роза и маска с роза, хубави се, освежават ,но ефект не съм видяла. Сега реших пак да им дам шанс на лавандуловата вода, взех си и сапун с лавандула, ползвам ги от седмица ,Еми ефект няма (не че за този кратък период съм го очаквала),но има "дефект" - обрина ми се лицето със ситни пъпки ,и не не в от друга козметика,защото друг нов продукт не ползвам. Взех си и шампоан с Коприва и вода с коприва, не ми хареса шампиона, по принцип съм с мазен скалп ,и пак на 2-3 дни се нуждая от миене , иначе косопада поспря, сякаш ми капе по - малко косата.

# 31
Здравейте, някой дали е ползвал крема за разширени вени с конски кестен? Има ли ефект? Благодаря!

# 32
Аз съм ползвала Тоника с коприва при косопад , при мен не подейства но не смея да ги клеветя понеже всеки скалп реагира различно .

Ползвам спрея за укрепване на косата и мисля, че ми дейстава добре-леко фиксира, придава обем и плътност. Имам суха коса, но, разбира се, ефектът е индивидуален.

# 33
Изхабих един пробиотик с лавандула и мента и една лавандулова вода. Не видях абсолютно никакъв ефект. Сега имам вода от бяла ела,беше ви изпратена като подарък. Ще я пробвам и нея.

Почти година ползвам водите п/в пигментация с бяла ела и роза дамасцена (сутрешна и вечерна) в комбинация със сапуна за целта и съм доволна - петната се заличиха значително, тенът се изравнява (при мен). Просто трябва по-продължителна и редовна употреба, така е с всички естествени съставки в различните продукти/добавки и пр.

Но кремът за лице не е за мен, кожата ми си остава суха и се чувства некомфортно, а е доста скъп.

Доволна съм, като цяло, от спрея за укрепване на косата, от пастата за зъби, от водата за уста с дива смрадлика, смятам, че сапуните също са добри. Спреят за крака п/в неприятни миризми няма особен ефект и освежаващ аромат.

# 34
Здравейте, някой дали е ползвал крема за разширени вени с конски кестен? Има ли ефект? Благодаря!
Не става. Никаква работа не свърши.

# 35
Аз съм доволна от продуктите, но днес се изумих в тик ток върви клипче как да си направим лимонада и сипват розовата вода на Ина.
Че те имат ли регистрация за храна?
Уж козметика купуваме пък можела да се пие водата?!

# 36
При мен водата от бяла ела май няма ефект Sad

Общи условия

Активация на акаунт