Обсъждане на имотни обяви-22

• 53 186
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Много артистична идея за спалня - на рафт над кухненските шкафове
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b1618511134 … r9d7&f1=1
Абсорбатора почти под възглавницата и това е осъществено... подобно нещо дори не бих предположила, че е възможно на някой да му хрумне за усвояване на пространство 😳, сега очаквам подобно, ама в баня и май няма шанс, защото баните по начало са малки... 😒

# 136
Много артистична идея за спалня - на рафт над кухненските шкафове
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b16185111346904 … k=6lr9d7&f1=1

Такова съм виждал на живо в Германия, но в помещение да речем 20кв, еднопространствено. Това е уж двустаен и 87кв...

Иначе е идеално за "модерен градски човек", който се храни навън и има нужда само да спи някъде. Ама колко наем ще му вземеш? 250лв, щото за 12лв днвно ще намери в някой мотел споделена стая.

# 137
сега очаквам подобно, ама в баня и май няма шанс, защото баните по начало са малки...
При добро желание може и да си го преустроят на тристаен 🤣

# 138
Благодаря на всички, които изразих мнение за Модерно предградие. Сградата се намира на границата с Люлин 9, само трябва да се пресече Сливница. В близост има спирки на градския транспорт. Жилището, което вече имаме е в жк. Сердика, така че обстановката с гетото е горе-долу аналогична. Може би остава проблемът, че сме с две малки деца... Все пак благодаря, помогнахте ми с мнение Simple Smile

# 139
  • София
Защо да са проблем двете деца?
След като апарт. ви харесва, цената за вас е достъпна и площта ви е достатъчна - купувайте. Децата ще са на градина или на у-ще. По мои наблюдения децата ги возят навсякъде с кола. Не е като по наше време да сме навън по цял ден. Съученици и техни родители с лошо поведение и възпитание може да срещнете навсякъде. Зависи вие как си възпитавате децата и какво им показвате.

# 140
А моите наблюдения са, че към 5 клас някъде децата почват да искат да ходят сами на училище.
Ходене по онези улички на Модерно предградие, които стигат до Сливница (къщи, автокъщи, кучета, сервизи, складове и др. подобни като обстановка), и пресичане на Сливница (или както там се казва) - аз не бих го преживяла. За това говоря в случая, средата е допълнителен фактор.

Бих предпочела като вариант Обеля, но не и Модерно предградие.

# 141
Подкрепям с две ръце казаното от Мандаринка. Живея в Люлин 9, на 4 пресечки от Сливница - при мен е зле откъм обстановка, но пак е в пъти по-добре от района на Сливница, ходила съм да хващам автобус от там, ужасно е, изключително прашно, само стари, грозни къщи и точно сервизи, гумаджийници и автомивки, да не обсъждам циганите. Отидете и се разходете, за да се убедите.

# 142
  • София
Всяка седмица минаваме от там с колата, зловещо е дори посред бял ден. Пълно е с цигани и съмнителни типове. Не бих се разхождала пеша по малките улички, дори и през деня. Какво остава за по тъмно или да си пусна детето само. Никакъв шанс!

# 143
Но в центъра, където се събират всякакви, ще ги пуснете. Нали разбирате че имате възприятие на база субективни лични възгледи. Не го защитавам квартала, защото не го познавам, ходил съм там точно два пъти. Но да попитам, според вас в едно село където се познават всички ли е по-опасно или в оживен град/център където се събират всякакви хора, където ина заведения, магазини, туристически атракции. Само ако сравня човекопотока, ще кажа че в центъра е много по-опасно, отколкото в някой сбутан квартал, ако щеш и гето където всички се познават. Отделно, транспортните стедства са много по-малко, което отново е в полза на безопастността. Виж за нивото на интелект, социална среда, манталитет и ценности няма две мнения, че в гетото е в пъти по-зле.

# 144
Нали разбирате че имате възприятие на база субективни лични възгледи.

Гого, 3 потребителКи, сред които и аз, изразихме мнение от лични впечатления. Приеми, че личните ни субективни възгледи са основани на това, че сме жени и, вероятно всички, имаме деца. Моят съвет е - по отношение на отглеждането на деца, да не пренебрегваш мнението на жените, независимо дали имат деца или не.

Модерно предградие като достъпност е подходящо за хора с кола, за да може навсякъде, абсолютно навсякъде, да ходят с нея - от блока и до блока. Без нито крачка пеша.

# 145
  • София
Но в центъра, където се събират всякакви, ще ги пуснете. Нали разбирате че имате възприятие на база субективни лични възгледи. Не го защитавам квартала, защото не го познавам, ходил съм там точно два пъти. Но да попитам, според вас в едно село където се познават всички ли е по-опасно или в оживен град/център където се събират всякакви хора, където ина заведения, магазини, туристически атракции. Само ако сравня човекопотока, ще кажа че в центъра е много по-опасно, отколкото в някой сбутан квартал, ако щеш и гето където всички се познават. Отделно, транспортните стедства са много по-малко, което отново е в полза на безопастността. Виж за нивото на интелект, социална среда, манталитет и ценности няма две мнения, че в гетото е в пъти по-зле.
Според мен твоите изказвания са безпочвени, защото нямаш наблюдения. Иди, виж и пак пиши... 😁

# 146
Възможно е, просто се изприщвам всеки път когато някоя жена (вкл и моята) изпадне в ужас за безопастността на детето си и започва едно овърпротектване, но иначе го оставя да се зомбира пред таблета или да се тъпче със сладки неща. Масово го наблюдавам, затова и реагирам остро.

# 147
Днес ходихме да пообиколим преди да вземем каквото и да е решение. Сградата е прекрасна, разположението в апартамента също, за цената да не говорим, но пейзажът наоколо.... Почти се бяхме навили, 98% сигурни. Живеем в центъра, но е пълно с наркомани в останалите входове на блока ни, до преди няколко години Сердика и Зоната също не бяха прекрасно уредени, нямаше го парк Възраждане, нямаше особено много детски площадки; брат ми има апартамент в Хладилника до Парадайз - преди да построят мола и метрото също не беше кой знае какво...Та почти се навихме с надеждата след време да се пооправи и там. Е да ама се разходихме и до Овча купел (от там също нямам особени впечатления), където също има имоти на по-ниски цени - ми пейзажът е съвсем друг, не така мрачен, жив, с нормална инфраструктура.. . И така 98% процента сигурност в покупката на апартамент в Модерно предградие се стопи до 0.. Търсенето продължава Simple Smile

# 148
Тук напълно ще се съглася с последното мнение на Гого. Лейди мяу е направила вече това, което аз бих препоръчала: да се съберат лични впечатления и сами да си решат.

# 149
Възможно е, просто се изприщвам всеки път когато някоя жена (вкл и моята) изпадне в ужас за безопастността на детето си и започва едно овърпротектване,

Е, разлика в мисленето на жените и мъжете е това. За теб е овърпротектване Smirk, за мен е проява на здрав разум и дългосрочно мислене.
За да преодолееш кофти квартал, трябва да отделиш време и усилия, за да придружаваш/водиш/караш детето с кола непрекъснато, а от един момент натам вече не е възможно. И тогава единственият изход е продажба и смяна на квартала.
За да отучиш детето да кисне пред компютър/таблет/телефон или да му промениш хранителните навици, се изисква само воля и здрави нерви. Не е нужно да продаваш апартамента.
Всеки си решава, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт