Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Къде заминават с куфарите, и тръгват от конака 🙄

Марта, сигурна ли си, всички говорят, че отиват някъде. Аз не мога да оправя кое е вътре и кое вън, макар че съм склонна да вярвам на теб.

Пак казвам - влизат в конака. Това е вътрешния двор - ясно се вижда.

# 166
Здравейте, благодаря за превода и коментарите.

Не ме учудва Халисе, много  гадости е правила. В крайна сметка, много добре знае на какво е способен посланика и какво е причинил на сина й.

Не мисля, че ще остави Мави да го изпие.
Защото ще почука съвестта й, все пак това е нейно внуче.

Но искрено се надявам, да са й одредили съдбата, за която е достойна. В затвора, или забравена някъде сама.

Колкото и да на харесваш избора на детето ти, как може да си толкова жесток?

# 167
Здравейте,изгледах серията с превод и да ви кажа много ми хареса.По мое мнение Халисе заслужава да остане сама в конака.Как нагрубява,унижава и мачка всеки, който се опитва да и се противопостави.Продължава да си мисли, че тя е права за всичко и не осъзнава че се "закопава"сама.Двамата младоженци на меден месец бяха много сладки.Зехра проявява собственическо чувство към Каврук,а той е готов звездите да и свали.Но като се върнат,къде ли ще отседнал!.Хубаво би било и те да са в собствен дом.А сцените на Санджар,Мави направо са върхът.Как бързо се усети Санджар,че "мнимия "баща на Мави е дело на Гювен и Седат.Сега вече ще бъде предпазлив спрямо тях.Разтапяща беше сцената ,когато си докоснаха пръстите накрая.Елван милата с какъв ентусиазъм доведе собственика на кафето да преподпише Бора,а той направо и размести чакрите с отказа.Сега може и да се събере с Яха,да гледат заедно бебе Гедиз и да живеят в къщата която той и купи.Нали Дуду много обичаше Яхя,ама е от ден до пладне тая нейна обич май.Седат и е завъртял главата и ще си получи заслуженото.Докато напиша,трейлъра излезнал.Благодаря и за него.Ама тая жена направо надминава всички лоши свекърви накуп.Леле що за човек е .Да не отиде и да прави компания на Менекше 10 години?Желая ви приятна вечер .

# 168
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=j25OzXIb1Ro

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 49 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 21:55 от mariana51

# 169

Явно в 49-та серия ще има някакъв празник може,  рожденият ден на Мави.

# 170

Благодаря за превода на трейлъра!
Интересни неща ще се случат.
Но тук искам да си спомним какво каза Каврук на Санджар, когато се разбра за бременността  на Менекше и опасността да загуби бебето.
"В този огромен свят, не умира този който иска, а този чието време е дошло. Докато не изтече времето на човек, той не може да си отиде. Ако му е писано да живее и султанът не може да промени това. Ти мисли за доброто."

А Халисе какво прави - сипва отровата в чая на Мави за да убие невинно същество и казва "Прости ми, Боже".
Убива детето на сина си и в същото време моли Бог да ѝ прости -  няма как да се случи това. Просто е абсолютно немислимо. За да направи това - значи сърцето и душата ѝ са отровно черни, а грехът ѝ става огромен. Прошка няма да има от никого тази жена, а най-малкото пък от Този който вижда всичко.
Иска ми се наистина да видя, че има смисъл човек да е добър и бидейки такъв да има наистина Божията благословия и закрила, особено когато се отнася за дете. А може и бебето да си има вече своя Ангел-пазител Мелек?
Не зная как е в тяхната религия и какво бихме очаквали да се случи с Халисе, ако все пак Мави пие от отровния чай?
А, я си представете, че съдбата се намеси под формата на разсеяност на продавача и вместо нещо за помятане, да ѝ даде на Халисе нещо съвсем друго. И така да я хванат... А и точно в този техен свещен месец, когато хората показват смиреността и вярата си, да тръгнат да убиват целенасочено някого, още повече пък дете не ми се вярва... Ама знае ли човек?

Замислих се и за думите на Седат, как ще направи така, че Мави сама да иде при него. Това ще е свързано по някакъв начин с Мелек най-вероятно. Тук биха си развалили достлука с посланика и взаимно да се унищожат.
В  зловещия кюп бива да иде и Халисе.  Най-вероятно Седат ще я издаде пред Санджар, че тя е причината Мави да загуби бебето.
В злобата и отчаянието си, са готови на всякакви гадости. За съжаление май Каврук пак ще пострада. 

# 171
Трейлъра кофти, обаче поне снимката с котето хубава - като анимационен герой е 😍

# 172
  • Варна
Здравейте момичета!
Благодаря за превода на серията и трейлъра .🌹🌹🌹
Мисля , че Халисе няма да навреди на бебето . 🙏
Струва ми се ,че Седат ще отмъщава на Халисе чрез Зехра .🤔

# 173
  • Пловдив

https://lchaberajansi.com/engin-akyureke-anlamli-hediye/

Статия от Октан Узун.

Значителен подарък за Енгин Акюрек

Имаше реплика, която ми хареса най-много в телевизионния сериал „Каква е вината на Фатмагюл?“ ... Всичко започна с шепот... След това започнаха да се появяват и други неща...

Много сравнявам любовта на EAFC Akyürek с тази фраза... EAFC, към който се присъединих през 2015 г., нарасна с времето, за да обхване целия свят. И това което постигнахме, е, че е възможно да чуем гласовете на феновете на Енгин Акюрек по целия свят. С увеличаването на броя ни с течение на времето любовта, лоялността и красотата на Енгин Акюрек нарастваха.

Ако стигнем до точката на моето писмо; не мога да не кажа, че г-жа Юмнисе, която обича Акюрек от Азербайджан, направи голям принос... Енгин Акюрек играейки главната роля в „Дъщерята на посланика“, бе много проблематичен сериал на екрана и извън екрана. Като негови фенове наблюдавахме в продължение на месеци как работи Акюрек и колко беше уморен и се разстройвахме, когато нищо не можеше да се направи... Искахме да направим нещо, за да накараме Енгин да се чувства щастлив, дори и да е моментно, и да покажем, че винаги сме до него.

Енгин Акюрек е актьор, удостоен с много награди от страната и чужбина... Целта ни беше да добавим награда на EAFC към тези награди. Ние сами проектирахме наградата, добавихме нашата любов и усилия към нея и връчихме получената награда на самия Акюрек...

Надявам се, че Енгин Акюрек усеща какво чувстваме, докато е в процес на снимане, когато разглежда всяка награда. Благодаря на всички, които допринесоха в този смисъл.

И накрая, бележка към скъпия Акюрек: „Винаги сте докосвали сърцата на всички от 7 до 77 години, независимо от език, религия и раса. Надявам се да продължите да печелите сърца с още много прекрасни проекти. Желаем ви изобилен успех красиви човече..."

# 174

Привет на всички.
Благодаря на Barisea за превода и субтитрите на поредния епизод.
Благодаря на Мариана за новата тема, фрагманите и на всички вас за споделените мисли по сериала.
Много хубава серия - изгледах тези 2 часа и кусур, без да ги усетя.
Прекрасни моменти със семейство Ефеоулу. Удоволствие е да ги гледаш и тримата - Мелек, Мави и Санджар. Представям си Мелек колко ще е щастлива, когато разбере благата вест. Радвам се, че образите на Мави и Санджар се развиват в положителна посока. Той със сълзи на очи подписа документа и уважи решението й, а тя пък, въпреки болката й по изгубеното дете, реши да създаде ново семейство и заедно да чуят сърчицето на своето бебе.

Стана ми жал за Елван. Първо я разочарова Бора. Тя иска дете, той не иска. Положи огромни усилия, за да го задържи, но и тук удари на камък. После да се радва ли, че ще е попечител на бебе Гедиз или да страда за току-що намерения и загубен брат и снаха? Натовариха я с всякакви емоции.
Каврук и Зехра - с право съжаляват, че не се ожениха по-рано, но по-добре късно, отколкото никога.
Номерът с "бащата" на Мави ми хареса. Явно, Седат разполагаше с предпоследната информация, която е разбрал от Мави, че е жив. Но Санджар се сдоби с най-актуалната, че е починал. На вълка затова му е дебел вратът, защото сам си върши работата. В желанието си да зарадва Мави, като намери баща й, всъщност разбра истината и прецака злодеите.
Халисе какво да я коментирам - затъва в блатото все по-дълбоко. Може би всичко това се дължи на истината, която й каза Санджар.

Очаквам най-накрая да я видя точно така в имението, дори и без Гюлсие и Неждет. И това й е много - "великата" Халисе Ефе в кухнята на една маса с обслужващия персонал.

Добре, че са Гюлсие и Неждет, за да ме разсмеят малко. Английският му е перфектен.

Предлагам СЦ да съберат Дуду и Седат, да си живеят живота и да я третира като принцеса. Тя вече е готова, да видим дали той ще поеме.

По фрагмана.
Не мога да си обясня защо в турските дизита свекървите посягат на внучетата си, когато не приемат снахите. Има снаха - има проблем. Няма снаха - няма проблем и внучето става най-скъпото и милото, забравят какво са искали да направят с него. Заспиват вещици, събуждат се ангели. Предполагам, че в последния момент Санджар ще прецени, че тази напитка не е подходяща за бременната Мави и ще й вземе чашата. Другият ми вариант е, че "коктейлът" на Халисе случайно ще попадне в Санджар и тя ще го лиши от напитката. Много ми е интересно какво гледа Мави на телефона си. Дали пък не е компромат за Халисе или Седат?

Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 175

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Днес ще си очакваме снимки и озет.

# 176
  • Пловдив

Добро утро от семейство Ефеолу.
Пристигат в конака, весели и усмихнати.
Какво ли се е случило, за да се върнат...

Успешен петък на всички.

# 177
Добро утро с чаша ароматно кафе, позитивна нагласа за един прекрасен ден с много усмивки и весело настроение!
Аз имам усещането, че Халисе ще трябва да поеме ответен удар от Седат.
Едва ли, ще я убият за да изкупи греховете си..
Радмам се, че разкриха семейните отношения на Елван..
Старите сц вместо да бълват толкова насилие, колко интриги можеше да сътворят.. Имаха и други козове.. Живи и и здрави Blush

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 08:36 от Nina_richi

# 178
Добро утро,

https://www.youtube.com/watch?v=j25OzXIb1Ro

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 49 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Благодаря за трейлъра! Flowers Bouquet

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 179
Здравейте момичета.
Много усмивки и положителни емоции днес.
Бъдете здрави.

Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт