Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Мисля, че в този миг Халисе прозря какво е направила.
Че единственият продължител на рода, визирам евентуално момче, е в опастност, но и Санджар също.
Очаквам от нея радикална промяна в поведението й, каква обаче ще е...
Може и да не е така.

# 151
Марианче, никаква промяна не очаквам от нея, тя е крив човек и такава ще си остане, проклетия и инат, няма управия 😐 Това е от случаите дето се проваля теорията за гените 😜, или просто децата са взели всичко от бащата  🙂 Той човека затуй и рано се е споминал...

# 152
  • Пловдив

Мисля, че Халисе разбирайки, че и Санджар е в опасност, ще се опита да направи нещо. Но какво... Може и да се заблуждавам, но тя прозря опасността. А нека си остане сама накрая, това заслужава.

Елван става и наследница на Кахраман - т.е., ще е богата.
И Санджар с неговите и Кахраманови, вече акции на Елван, ще насади на пачи яйца Гювен. Така ще изпълни и това - името му няма да е заедно с това на посланика. Има време обаче...

https://www.instagram.com/p/CNsDR6VlHoa/

Изненада от Енгин.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:33 от mariana51

# 153

Започнах и аз да гледам серията с превод.
Много мила и трогателна беше сцената с изпращането на Зехра и Каврук.
И ето това е истинското семейство Ефеоглу.
Жалко е само, че точно човекът, който би трябвало да е стожер и обединител на семейството липсваше.  Знаехме, че Халисе е с особен характер и че всички ѝ прощаваха заради факта, че е майката в семейството, но това което тя правеше в миналото и  особено което прави сега в настоящето минава всякакви граници.
Дано се осъзнае наистина, защото ще е жалко - тя ще остане сама, а децата ѝ ще страдат, че майка им е всъщност човекът който ги е вкарал в най-големите им изпитания.
Очаквам с нетърпение нейното развитие.  Посланикът не ме вълнува толкова с евентуална промяна, защото той заслужава самотна старост - унищожи дъщеря си и продължава да съсипва живота на толкова много хора около себе си с вечните си интриги. Седат си е психопат и ще завърши зле. Той е бил в изолация от всички, които са го разбрали що за човек е. Живна покрай посланика - просто двамата си паснаха с лошотията, която имат в изобилие в себе си.

Но ми допада другото, което е тенденция след смяната на СЦ. Колкото и злото да изглежда могъщо, всъщност е едно нищо... Затова, каквото и да измислят Седат, посланикът и Халисе отсега-нататък  те вече са губещи.
Каквото имах да кажа за нея - казах. Отвратително поведение пред семейството, високомерие и надменност, отправяне на клетви и обиди...
Дали ще се промени или ще си остане такава докрая? Засега няма никакви признаци за осъзнаване на разрушителното си въздействие върху живота на близките си.
След всички клетви които отправи по адрес на Мави, ми се струва че ѝ осъзнаването ѝ /ако въобще има такова/ ще е доста болезнено.

# 154
  • Пловдив

https://twitter.com/fragmanhouse/status/1382692962702913550

Ще имаме трейлър тази вечер.

# 155

Най-после да видим мустакаткото по-отблизо. Знаем за съществуването му от визитата на Енгин в Латинска Америка. Спомняте си, че в едно от многото интервюта го питаха  за домашен любимец и той отговори, че имал котка и че тя всъщност намерила него. А помните ли , когато снима "Поверявам ти децата" и имаше  снимка с една дузина любопитки около него, пък той както винаги си водеше някакви записки.

# 156
# 157

Халисе в съдружие с дявола.
Какво би предприел Санджар като разбере, на базата на това което каза на посланика?

А начинът по който му каза новината, че Мави е бременна беше повече от грозен. Нейна работа ли е да се меси в интимните неща на сина си? Ами можеше Мави да му поднесе изненадата по някакъв друг начин, - а така тя изпортваше всичко... /добре, че вещицата не знаеше, че Мави принципно не иска дете/.
Пък и съобщи новината на Седат и посланика - високомерие бол, ум -хич...

Сега разбрах и защо посланикът толкова харесваше зет си - мислеха еднакво и имаха почти едни и същи идеи -  как да накарат Санджар да страда повече.
Първо да е в затвора, второ да знае, че няма как да защити семейството си - демек да полудее там.

Изгледах вече цялата серия.
Хареса ми всичко. Екранно време имаха абсолютно всички. Всъщност историята на всеки един персонаж стана интересна и чакам с нетърпение /макар да зная/ решението на Елван за бебето на Кахраман и Джейлян. Ще го вземе и още как. Бора е решил да си тръгне окончателно. Всъщност той е с такъв - бохемски характер.  Достатъчна му е караваната, интересната работа, хората с които се среща... Има добро сърце и неспокоен дух. Чувства се добре като пътува. Мисията му да дойде и да си пресекат пътищата с Елван е изпълнена - да ѝ даде увереност,  самочувствие и  самостоятелност. Показа ѝ каква е и каква да бъде. Премина през живота ѝ като ангел-спасител.
Чакам да видя какво ще последва от страна на ОЧЗ-то /организацията на чудовищата и злодеите/.
Но Санджар и Мави стават все по-силни с любовта си. Най-важното е, че  те си имат доверие и заедно ще съумеят да се противопоставят на всеки и на всичко.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 20:32 от Марта_49

# 158
  • Пловдив

Сладурчета. Но показват страхотна актьорска игра.
Спомените остават.

Чакаме си трейлъра.

Ето го:

https://www.youtube.com/watch?v=_7O-9iCo5zs

# 159
Къде заминават с куфарите, и тръгват от конака 🙄

Значи ако убият бебето тея сценаристи, тотално спирам да гледам турски сериали. Аман от извращения 😡

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 21:20 от araselia

# 160

Значи ако убият бебето тея сценаристи, тотално спирам да гледам турски сериали. Аман от извращения 😡
Там е работата, че не отиват - ами идват.
Явно Халисето е успяла да ги преметне с фалшиви извинения и да върне в конака.Явно ще опита да предизвика спонтанен аборт с нещото което купи.
Чудовище, а не майка...

# 161
  • Пловдив

Спокойно - няма. И арабите го пишат - няма.
Нали трябва да има интрига, да се гледа.

# 162
Здравейте.
Благодаря за споделеното от вас Two Hearts
Благодаря за новите снимки.
Благодаря за трейлъра.

Тази Халисе доказва ( поне от това, което се вижда), че не струва и пет пари, нито като човек, нито като майка.
Готова е да убие детето на собствения си син само и само да е на нейната: да раздели Мави и Санджер, защото Мави не и харесва като снаха, защото Санджер сам си я е избрал, а не се е допитал до мама.
Ако Мави загуби бебето по нейна вина, хептен ще ми падне в очите и за мен тя е съвършения злодей в тази история.
И защо си мисли, че като раздели Мави от Санджер, синът и ще се върне при нея и всичко ще бъде по старому.
Дано в последния момент се склати и избие чашата от ръцете на Мави, ама надали. За нея Мави е змия, която е омотала сина и го е отделила от родната му майка.
И защо Седат имаше пистолет, дали не е тръгнал да убива Санджер, но срещу него май застана Каврук.

# 163
Марта, сигурна ли си, всички говорят, че отиват някъде. Аз не мога да оправя кое е вътре и кое вън, макар че съм склонна да вярвам на теб.

# 164
Здравейте момичета!

Благодаря на Марианка за новата тема и за всичко което прави за нас.Благодаря и на Барисея за превода и субтитрите на 48- ма серия

Колко са щастливи тук.
Що за майка е Халисе, тя се оказа голям злодей, как може да слага нещо в чая на Мави за да направи аборт.Ако това чудовище посегне на живота на собствения си внук, то то няма място в живота на Санджар и Мави.

Общи условия

Активация на акаунт