Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Добър ден момичета.
Усмивки и прекрасно настроение.
Бъдете здрави.

Честит ден на детето на малката Берен.

Благодаря за превода на серията Марианка Flowers Hibiscus, Барисеа:hibiscus:
Благодаря и на вас момичета Two Hearts за споделените мисли. Благодаря, че ви има.
И за всички красоти в темата.

Хубав следобед на всички.

# 376

Енгин и колеги...
И то какви колеги -  отговорни, трудолюбиви, талантливи...
Готино си партнираше и с онзи малкия "фърфълачко" в "КРА".
Но той си беше малък...

Докато в "Поверявам ти децата" и "ДП"  Ерен Деврим и Берен Генчалп са вече съвсем наравно с големите актьори на сета т.к. ролите им са ключови.
Обаче им желая да имат все пак и щастливо детство и ученически живот, защото това което правят в момента си е работа и то отговорна работа /напр. Берен в някои серии имаше повече екранно време от на някои други актьори/.

# 377
# 378
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/COAf2yvlCeB/

Енгин е сложил тази снимка в профила си и написа: Честит 23 април Национален суверенитет и Ден на детето на всички деца по света

Това е Мелис Биркан, приятелка на Енгин, а и игра полицайка в сериала ни.
Поздравявайки с празника, ни показва и едно малко коте сладурче.

Енгин е лайкнал снимката с котенцето, казва се Самурай.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 15:32 от mariana51

# 379

Ами те от групата на "обичайните заподозрени" май повечето имат мустакати косматковци
Самата аз съм им голям любител и съм ви казвала, че зимата изхранвахме две маци и то с хубава котешка храна. Сега очаквам едната да ми доведе цялото домочадие...

# 380
  • Пловдив

Поздрав и от сладураната Берен.

# 381
Много сладко котенце то на Мелис 😍

Берен е хубавица, да и е честит празника, за мен тя е герой, наистина беше по-натоварена от някои възрастни второстепенни герои. И се справи перфектно, да учи текст, да партнира равностойно и въпреки катаклизмите и стреса в сериала, детето се справи 👏 Предполагам е всеобща любимка и всички са се грижили за конфорта и, а с Енгин имат много близка връзка, техните сцени са най-сладкото нещо в сериала, съдя и по коментарите на американските зрители.

Сладури

П. П. Сетих се още нещо, спрях вече да броя колко пъти Мави каза на Санджар "Обичам те, много те обичам" , обаче не се сещам кога Наре му го  каза лично на него, не да обяснява на други странични наблюдатели 🤔

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:32 от araselia

# 382
  • Пловдив

https://www.instagram.com/samiaksu7/?hl=bg

Сами/Неждет пусна в сторито си кратко видео. По-голяма скица от него, в положителния смисъл на думата, не съм срещала. Може да видите клипчето в сторито на инстаграма му, но и арабите са го качили в туитър. Рисуват му очила на лицето, пуснете си и звука.
Ето го: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1385586424620232707

# 383
  • Варна
Здравейте момичета !
Честит празник на нашия ангел Берен ! Пожелавам и щастливо детство и да е жива и здрава .
Чакаме фрагмент .
Хубава вечер !

# 384
👀👀👀👀

# 385

Здравейте, момичета🤗Изгледах серията днес и много ми хареса, без ужасния финал разбира се. Супер интересна, наситена с емоции и действия серия. Не мога да проумея, защо турските зрители не гледат сериала, какво друго им е по-интересно🤔
Мави и Санджар са толкова сладки заедно, особено като танцуваха, Санджар така хубаво се гушка в нея, има истинска любов, разбирателство и привличане. Мави и Мелек са невероятни заедно. Наистина Мави повече се държи като майка отколкото Наре и Мелек я слуша за всичко. Щастието на тримата ще е пълно и перфектно, ако не беше тази гад Седат. И дано видим щастлив финал, че иначе не ми се мисли.
Много ми хареса играта на Гонджа, за мен тази серия си беше на Халисе Ефе. Толкова истински показа страх и ужас, Мави да не отпие от чая и как блъсна чашата, а после за мое учудване си призна какво е извършила. За мен, в Халисе е останало добро, не е напълно отрицателен герой и сега ме накара да й повярвам, че наистина се разкая, ще приеме и брака на Зехра и Каврук и повече няма да върши злини. Надявам се да не влезе в затвора, защото така щастието на децата й няма да е пълно.
Много ми хареса и Елван, според мен постъпи правилно като не тръгна с Бора. Какво й предлага той, живот в по-голяма каравана с малко бебе и постоянно местене. Това за според мен е невъзможно...как се гледа бебе в каравана, а и Бора наистина не е достатъчно отговорен мъж и не смятам, че може да се разчита на него. Браво на Елван, общо взето отряза и двамата и сама ще си гледа бебчо.
На финалът е ясно, че Санджар стреля при самозащита( мисля че той си стреля) иначе той щеше да бъде простреляния. Мави не видя ли, че Седат щеше да го застреля и защо само повтаряше че Санджар е станал убиец, то нямаше друг вариант. Само че, как ще докажат че е било самозащита? Не искам повече да гледам арести и затвори, дано по друг начин се развият нещата.
Жалко, че остават още 3 серии, ще ми липсва Санджар, Мави и Мелек💖💖💖

# 386
  • Пловдив

Ей, още не са го пуснари трейлъра.

# 387
Май ни забравиха с трейлъра 😡

Някои неща и най-вече хора не се променят...

# 388
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=dS27bxgNxGs

Ето го - трейлър 1 към епизод 50.

# 389
Аман от затвори 😭

Обаче пак се крие под шапката 🙄🙂

Общи условия

Активация на акаунт