Меги,привет.Пиши по-смело и по-често,мила. Само трябва да се престрашиш,другото не го мисли.Постовете ти по-разхвърляни от моите не могат да бъдат,да знаеш.
Аз все набързо пиша,чета накуп какво сте писали през целия ден и когато започна отговор прескачам от една на друга тема, но момичетата ме търпят,така че аз си пиша каквото мисля.Това в кръга на шегата,а сега за да ти отговоря......Мисля,че от всичко по малко има. Най-сериозната причина според мен е короната.Навсякъде има ограничения,предполагам, че и при тях също.Видяхме от срещата на Енгин с турските фенки,че ръцете му били напукани от прекалената употреба на гел.Това беше отговорил самият Енгин на въпроса защо крие ръцете си.Мерките са строги навсякъде и за всички и особено на сета, където има толкова много хора около тях. Друг главен фактор, според мен е малкото свободно време, с което разполагат. До преди една- две седмици снимаха до късно през нощтта, за да наваксат, вето и днес видяхме,Туба на сета с дрехите от последната сцена, а ние във вторник чакаме новият епизод.То от там и недомислиците идват.Не мога да обвинявам сценаристите. Горките хора от пръстъте си смучат историята. колкото и да е огледална на първата, все пак трябва да създадат сносен сценарий.Всичко в движение, в последния момент, без грам време да обмислят и да редактират. После идва на ред непрестанният хейт и тоновете омраза, с които заляха Туба в ИГ. Вгорчиха на жената съществуването с отвратителните си коментари и тя все по-рядко поства нещо, дори сутрешните кафета разреди. Писала съм и преди, аз мисля, че Енгин отвори профила си в ИГ отчасти заради този хейт, показвайки се пред всички и поемайки част от тежестта на злобата върху себе си. Със сигурност децата и са на първо място за нея и тя използва всяка свободна минутка за тях. Та ако събереш всички тези причини, би могла да си обясниш отсъствието на обща снимка за нас.Бих прибавила и небрежното отношение на отговорните за тези неща от продукцията. С Неслихан беше дори още по- зле.Видяхме при започването на проекта две снимки,после се молихме цяла година, докато ни пуснаха още две-три снимки и тя пък взе, че напусна съвсем скоро след това, та не можахме и да им се порадваме както трябва заради шока.
Просто ние винаги искаме още и още, защото ги обичаме и не можем да им се наситим.Така мисля аз. А за снимкана МавСан когато пускат озета и снимките,може би нарочно го правят, не зная,логика в нищо около продукцията не съществува.
Снимката на Енгин от Ню Йорк е страхотна.Не съм му писала коментар,но я харесах и видях вашите коментари.Чудно ми е обаче, Бирсен как я е забелязала,че чак и коментар е сложила. Тя не е от най- щедрите на похвали и коментари, що се отнася до Енгин....Сега остава и нашата любимка Ранини да я изкоментира и ще припаднем всички заедно от щастие.
И докато не съм забравила,искам да изкоментирам нещо.
Откакто излезе слухът за рекламата на Ферари с го мисля и все забравям да го споделя с вас.Първоначално се изсмях и си помислих,че е партенка.Енгин не се снима в реклами.Но явно Енгин в последно време много неща в живота си променя и прави за пръв път.Та, по пътя на тая логика си казах,защо не?! Сигурно са забелязали начинът му на шофиране в ДП,видяли са и сцените с гонката в КПА, Енгин е фотогеничен, харизматичен мъж,невиждано в рекламите досега лице........И тогава се сетих за едни други снимки.Първо излезе тази на стилистката му,Илкнур Шереф с едни ботуши върху огледална повърхност, създаваща илюзия за море,дълбока вода.После излезе друга идентична снимка на един от участниците в срещата,която имаше Енгин наскоро, от която видяхме снимки и за която всички се чудим......Човекът пак е с ботуши, върху същата тази огледална повърхност.....Сцените с коли при забиване на спирачки,завъртане и т.н. не се ли снимат точно така? Мисля, че да, макар да не съм експерт.И изводът ми е, че като нищо нашето момче е имало подписан договор и работна среща за реклама. Е,нека има много такива.От манекени колко актьори се излюпиха,защо актьор да не бъде лице на реклама или манекен??? Пък и е толкова убедителен в това,което показва, че като нищо ще им се повишат продажбите.
Иииии, както винаги се заплеснах.Може да не пиша често,но когато досаждам,го правя качествено:smiling_imp:
Чакам си превода /не/търпеливо,но пък съм сигурна,че Барисея прави всичко по силите си и че ще е удоволствие за очите да се насладим на професионалната и работа.
Опаааа,докато се натуткам,той преводът дошъл.Прегръдки,целувки и чао от мен.Потапям се в прекрасните моменти МавСанМел веднагически.
Барисеяяяяя,благодарности!!!Супер си!!!

благодаря за превода и на Марианка
за поставянето в темата,златни сте момичета!