Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Марианче, по времето на КПА знаеш колко много снимки имаха двамата извън кадър, на 3-четири серии пускаха, отделно папарашки един вид от сета. А за селфи откога реват хората 🙂 Аз чета, и режисьора и оператора го отнасят също, защо режат сцени, защо не се вижда туй-онуй 😜.
  Не ме разбирай грешно, аз и на това съм доволна 🙂, Меги не е гледала предната една година, тогава пък хич нямаше снимки, особено с Енгин, сега е направо водопад.
Ама нищо не се повтаря в живота, пък аз си мисля, че нямат и много време.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 18:43 от araselia

# 346
  • Пловдив

Моят компютър има всичко за Енгин - няма пропуск.
За 54 епизода Енгин и Туба имат не повече от 10-12 снимки за фенове.
Неслихан и Енгин - четири и то след дълго мрънкане от феновете за 37 епизода.
Енгин и Туба имат най-хубавият промо клип за сериала и не само за сериала, а по принцип, Енгин и Неслихан - нещо съшито като пародия...
Допълвам се тук: Ейлем, режисьорът и операторът получават туити за повече целувки, тъй като сериалът е бил за чужбина, а не за турския зрител.

И нещо за разведряване, приятно - източник: https://twitter.com/sanmartinez71/status/1385085821943001089

Само за Енгин Акюрек
* можем да прекосим океан, за да опознаем страната, която обичаме заради него;
* всяка седмица гледаме повече от 2 часа "Дъщерята на посланика" на език, който не разбираме;
* купуваме Sessizlik/Тишина, без да знаем/четем турски.
Когато в Аржентина бе премиерата на "Една любов, два живота" , цяла една седмица ходих на кино.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 14:24 от mariana51

# 347
Може да си пишат туити, ама ако религията им забранява, освен СЕМ, няма да стане нашта работа 😜

# 348
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CN-E2GxFiao/

Нали е четвъртък - #tbt
Eнгин написа в профила си: 2015 EMMY... Еха, минаха 6 години...

# 349

https://www.instagram.com/p/CN-E2GxFiao/

Нали е четвъртък - #tbt
Eнгин написа в профила си: 2015 EMMY... Еха, минаха 6 години...

Еха, вече харесвам четвъртъците и неделите 👍

# 350

Привет, момичета🤗
Много се радвам, че Енгин е активен в ИГ и публикува сравнително често. Явно е харесал този хаштаг tbt😃 а и неделята май му е любим ден. Аз разбира се също му писах коментар под тази снимка. Писах, че заслужава да спечели Емми, както и всички награди на света, защото е най-добрият! И му пожелах още много пъти да ходи в този невероятен град Ню Йорк. Едва ли ще прочете коментара ми обаче, защото получава хиляди😃
Нямам търпение да изгледам серията, чакам превода. Щастливите моменти са прекрасни, направо ме разплакват, но злото...прекалиха с него. Няма логика просто. Защо посланикът постоянно иска да съсипе Санджар, защо този Седат го направиха едно към едно с Акън? Един психопат, който е обсебен от жената, която среща Санджар и пак няма друг избор да се избавят от него, освен ако не го убият или влезе в затвора. Но най-вече съм потресена от Халисе, нейното поведение за мен е прекалено. Какво й е направила Мави, че да я мрази? Как изобщо помисли да й дава от този чай и да убие внука си. Добре, че се отказа в последния момент, иначе прошка за такова злодейство никога няма да има. И така...за мен прекалиха със злодеите, нямат основание за действията си. Приемам, че просто това е турски сериал и затова така, но има къде къде по смислени сериали, където не се измислят такива глупости. Примерно КВФ го бях приела не за сериал, а за реалния живот, толкова беше истинско и правдоподобно всичко. А Керим за мен си остава най-любимият ми герой на Енгин като характер и поведение. Иначе обожавам Санджар, няма спор, че и той е невероятен мъж.
Благодаря ви за цялата информация, която споделяте, за снимките, преводи на анализи, чета с интерес. Много се радвам, че феновете успяват да отидат в Бодрум и да се снимат с Енгин. Чакам с нетърпение и снимки от феновете от Маями.

# 351
И първи лайк от Туба, честито 🎉🎊🥂🙂

Cataleya, и аз така го приемам като турски сериал, всичко е преекспонирано до степен на абсурд от самото начало, пък кой знае, може и да е реалистично, не  съм им толкова близко до тяхния бит и душевност, даже изобщо. Нали ти е ясно, че не може нормално момиче в реалността, изнасилено, на следващия ден да е с друг мъж, пък бил той и гаджето и. Така че, аз така го приемам. Все пак има градация на характери, престъпление и наказание, прошка и втори шанс, два живота един човек.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 17:38 от araselia

# 352

Araselia🤗 браво на Туба, най-накрая👏
Сега обаче си чакаме общото им селфи, за което всички фенове ги молят🙂
Съгласна съм с теб, но искам да си кажа и кой е най-големия абсурд до тук за мен. Разбирам, че трябваше да променят сценария заради напускането на Неслихан. Но не мога да приема как Наре изостави Мелек. Това е абсурда. Тя обичаше много дъщеря си и никога не би я изоставила. И да не се интересува как е, да замине и да я забрави завинаги, това не е възможно. Бих приела да ни кажат, че Наре е започнала нов живот, срещнала е и тя нова любов, но иска да се свърже с Мелек, защото й липсва. И примерно да се споразумеят със Санджар, тя да взима Мелек в чужбина понякога. Това би ми било правдоподобно, а не майка която се отказва напълно от дъщеря си.

# 353
Здравейте момичета!

Този, който истински обича, гледа те, поглежда в дълбините на душата ти и внимателно изнася съкровища оттам, за съществуването на които дори не си подозирал. Помага ви да станете по-богати, по-зрели, по-свободни.

Катрин Панкол
Трейлър за 50 серия сигурно ще имаме утре.

Щастливото семейство.
Обичам ги и двамата Енгин и Туба и двамата са прекрасни и специални, нека Аллах да ги пази от лошото и от тези които ги ревнуват.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 18:32 от mari52

# 354
  • Пловдив

Доукан, написа и той под снимката: Не мога да взема Еми, брат ми

Ахмет Тансу: Красавец

Серен Серенгил: Хубава снимка

И Бирсен: Има факт наречен харизма Енгин Акюрек.

Момичета, тази вечер ще има превод на 49 епизод.

# 355
Cataleya, в случая съм на по-различно мнение 🙂. За мен Наре и Мелек бяха в отношение по-скоро на сестри, расли заедно и подкрепяйки се взаимно, отколкото на майка и дъщеря, Мелек толкова пъти беше в ситуации да се справя сама, или пък да успокоява и дава акъл на майка си.А в тези ранни години майката трябва да я защитава и закриля, да няма никаква такава несигурност и стрес. А тя какво ли не преживя. Една майка не би живяла с детето си заедно с насилника си и неговия помощник(баща и) години наред без да направи нещо, никой не може да ме убеди пък мен в тоя абсурд. А пък да тръгне да се самоубива и да изостави детето си не мога да го разбера, освен ако е психически нестабилна.
  Съгласна съм единствено, че много бързо Мелек свикна с Мави , поне трябваше да има някакъв скок във времето.  Това че не говори за Наре,не значи, че я е забравила.
  Иначе в една нормална ситуация си права, че родителите се разделят и все пак държат връзка заради детето, ама при нас техническа възможност няма как да стане 😏
   На мен също ми е необяснимо, но съм виждала в реалността случаи на майки изоставили децата си, без да се интересуват повече от тях, не е чудо невиждано.
  За любовта на Санджар - по-късно ще философствам, ако имам време 🙂само ще ти кажа, че според мен клин клин избива. Когато си обичал и не си получил почти нищо насреща, се уморяваш, рано или късно, да драпаш и ако се появи подходящия човек всичко тръгва в друга посока много бързо, с хубавото бързо се свиква.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 19:29 от araselia

# 356
  • Пловдив

Туба на сета днес.

# 357
Явно продължават да снимат продължението, защото Туба със същите дрехи    като на Мави от вечерта. Дали е някаква обществена сграда? Но не е болница със сигурност, полицейски участък също...

# 358
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 22:42 от mariana51

# 359
  • Варна

Ееее, супер сте !!! Барисеа хиляди благодарности за труда! Heart Decoration
Марианка Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт