Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
То стана обяд,
за това добър ден момичета.
Нека денят ви е пълен с усмивки, настроение и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Лазаровден е. Честито на всички празнуващи.

Благодаря за преведения анализ на Навид Шехзад.

Хубав празничен ден на всички.

# 406

Скрит текст:
в момента гледам  live скачване на ракетата SpaceX Crew Dragon Endeavour с четирима астронавти включително жена на борда със Spase station, ако някой иска-много ме вънува това,мисля че е бъдещето ,с такива сложни неща се занимават хората Scream

https://twitter.com/NASA/status/1385876182730686466

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 12:30 от araselia

# 407

Здравейте и честит Лазаровден!🌿🌿🌿

Трейлърът е много неприятен, къса ми се сърцето, че Санджар отива в затвора☹
Съгласна съм с Меги напълно, че Мави трябваше веднага да се обади на Санджар и да отидат с полиция или с охраната. Още повече, че Зехра и Каврук също бяха в голяма опасност. Какво би могла да направи Мави сама? Седат щеше да я отвлече отново. Затова докато Санджар караше към тях се питаше " защо, нали ми обеща". Мави няма право да се сърди на Санджар в тази ситуация, какво трябваше да направи той, да се остави Седат да го убие ли? Може би и затова Халисе обвинява Мави, затова че е постъпила безрасъдно и се стигна до този изход. Притеснявам се и какво ще реши съда, ще оправдаят ли Санджар?
Дано имаме нови снимки, за да ни се оправи настроението от трейлъра!

Имайте прекрасен ден, момичета🌷🌷🌷

# 408
  • Пловдив

Докато чакаме, с любов към шапките невидимки на Йомер и Санджар.

Пускат снимките към еп. 50.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 14:13 от mariana51

# 409

WOW! Каква красота! И какъв поглед!
Мариянче, признавам си, че Санджар ми харесва повече със шапката невидимка😊 Харесвам всички герои на Енгин, но като външност най-много Санджар, невероятен мъж! Може би защото Енгин става все по-красив😊

# 410
Тази най-ми харесва Heart Eyes

# 411
  • Пловдив

"Дъщерята на пасланика", въведение/озет към епизод 50:

Санджар, който попада в затвора заради куршума, който изстреля  за да защити семейството си, преживява най-тежките моменти от живота си, когато Мави отвежда Мелек и изчезва. Навън животът спира за всички От една страна  семейство Ефеоглу, а от друга Гювен работят усилено, за да намерят Мави  и Мелек.

Докато Елван се радва на майчинство, връзката й с Яхя постепенно се унася в неизследвани области. И бебето Гедиз продължава да променя живота на Яхя.

Докато Халисе изгаря от копнеж по внучката си и болката от отсъствието на сина си, неочакван човек ще я подкрепи. Зехра, която сега живее в имението с Каврук, се бори с дилемите, в които се намира.

Изгарящ от мъка, Санджар получава помощ от неочакван  човек в стъпките си срещу  Гювен. Но дали тази помощ ще е достатъчна, за да го доведе до резултати? Ще бъде ли най-накрая разкрита голямата тайна на Мави, която изчезна с бебето в корема си и Мелек, оставяйки след себе си само едно писмо?

Допълвам:
Енгин със Сумру Яврочук по време на снимането на сериала "Брак с чужденец".
Енгин точно е спечелил първо място в риалити шоуто "Звездите на Турция" през 2004 г.
Двамата участват по-късно и в "Каква е вината на Фатмагюл?"

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 15:02 от mariana51

# 412
Благодаря за озета ,много загадъчен, тоя път нищо не е ясно.

От трейлъра останах с впечатление, че Санджар знае къде са, а сега излиза, че Мави изчезва с Мелек и бебето Scream Дежа вю Frowning1

Ще я повторя, ама какво момченце е тук Heart Eyes Sob

# 413
  • Пловдив

От трейлъра останах с впечатление, че Санджар знае къде са, а сега излиза, че Мави изчезва с Мелек и бебето Scream Дежа вю Frowning1

Да. точно щях да пиша същото.
То, че има разминаване на реплики и видео е ясно.
Нито едното е така, нито другото.

# 414

Благодаря за озета - очертава се отново интересна серия.
Отсега ме интригуваха с голямата тайна на Мави.
Кой ще помогне на Санджар срещу Кахраман? Дали няма да е Дуду или пък Елван?

# 415

Да. точно щях да пиша същото.
То, че има разминаване на реплики и видео е ясно.
Нито едното е така, нито другото.

Санджар знае къде са Мави  и Мелек, даже на края на трейлъра отива при тях. Нали той ги завежда в тази къща в гората, която видяхме във фрагмана. Останалите не знаят къде са и ги търсят. Мави казва на Санджар, че  е написала писмо на Халисе, в което казва, че никога няма да му прости и заминава с Мелек, защото било по-добре майка му да й е ядосана, отколкото да страда за тях.  Значи той е в течение на нещата.

# 416
  • Пловдив

Арабите предполагат, че Гювен търсейки Мелек и Мави, ще прихване Неждет, ще го бие, за да научи нещо...

# 417
А Неждет да издаде посланика.
Може, но дали думата му би се чула въобще. Или в крайна сметка да се появи онзи, който стреля по Каврук... Ама, едва ли. Пък и Санджар щом ще е в затвора 5 месеца, за да чака най-вероятно делото - кой ще движи отвън делата му? Каврук? Яхя? Тя, Халисе и затова също е бясна -  да ги видим без Санджар какво ще правят...

# 418

Нова снимка от Берен, разбира се направена от Сами Аксу...доста добър фотограф е нашия Неждет.
Колко много порасна това детенце, изключително добре играе и съм сигурна, че и за в бъдеще, ще има много роли.
Все пак е равностойна партньорка на най-добрият!💖

# 419
  • Пловдив

Ох, тази снимка говорела: Отивайте си, той е мой.

https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1386080826840866819

Туба, чрез Instagram, в пряко предаване с нея,  в което направи дарение на едно от децата, беше помолена от Каан Секбан - комик, водещ на токшоу, бивш банкер, да доведе със себе си за лайвстрийма Енгин. Нейният отговор бе: "Къде мога да накарам Енгин да бъде с мен? Иска ми се да мога да го направя, но вероятността той да спи в къщата си е голяма."

Източник: https://twitter.com/EngineMeftun/status/1386062508243423239
Каан в заключение: Това беше много приятно, забавно и дарено издание. Хубаво дарение беше направено от феновете на Туба и феновете на entu. Лека нощ и на теб, Енгин.

И тъй, като само се допълвам, иска ми се да направя едно предположение.
Къде са скрити, къде са отишли Мави и Мелек - вероятно на остров Кос. Операторът ни бе пуснал снимка в сторито си от острова - значи са снимали там.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 01:56 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт