Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 420

Добро утро момичета Two Hearts

Празник е !
Цветница - един от най-хубавите пролетни празници,
носещи уханието на цветя, слънчево настроение и радост!
Да са честити всички които празнуват днес!
Теменужка Two Hearts  Ками Two Hearts

# 421
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=jht2TQVYoco

Добро утро момичета, отново сме в празничен ден.
Поздрав за всички с имена на цветя, но днес празнуват и тези, които нямат ИД.
Поздрав с този прекрасен клип.
Днес, ако преценят, може да ни зарадват и с втори трейлър.
А и изненади си чакаме. Успешна недея.

# 422
Добро утро,

Честит християнски празник!

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и приятен ден.

# 423
Добро утро!

Честито на именниците,да са живи и здрави!

Joy

Да не забравяме ,че е и неделя, очаквам си редовното пожелание от новака в инста Grinning

Аз днес смятам да се потрудя повечко в къщи

Скрит текст:
Вчера ме болеше ръката и помързелувах - ваксинирах се с Пфаизер , не съм имала друг проблем до сега,дано  да е така
   Joy

Хубав ден ,момичета Heart

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:50 от araselia

# 424
Честита Цветница!
На всички именници здраве, късмет и много щастливи преживявания!
Весел празник!🌺🌹🍀

Все още не съм изгледала цялата серия.
Тази седмица за мен беше пълна с изненади и динамика, живота ни изненадва.

Очаквам да се  похваля с потвърдена новина от доктара, като Мави. Blush Misc Baby Bottle
 Благодаря ви за всичко което сте публикували.
Озета е прониворечив с тлейлъра, стана това което не искахме,пак е  в затвора.

Мисля, че ще има изненади...Седат ще е ранен.
Това на което се нядявах през целия сериал е факт .
Мави ще действа заедно със Санджар. Да ги видим, като една истенска двойка.
Престой интересно развитие..

# 425
Нина, чудесни  новини Heart Eyes Всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

# 426
Здравейте момичета.
Пожелавам ви слънчеви усмивки, празнично настроение и много положителни емоции.
Бъдете здрави.

Цветница е. Честит празник на всички с имена на цветя. Нуше Two Hearts

Аз отивам на работа, но на вас хубав празничен ден.

Марта Two Hearts, момичета Two Hearts

# 427
  • Пловдив

Сет. Да видим накъде ще тръгнат отношенията на Елван и Яхя.

Nina_richi, ще стане, ще...

# 428
  • Варна
Здравейте, момичета!
Да ви е честит хубавия празник! Живи и здрави да сте!
Нуши, Ками Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Нина, хубави новини при теб Yellow Heart

Благодаря за всичко, което сте сложили, много хубав поредния анализ на Шахзад !
Това особено много  ми  допадна и ще си позволя да го цитирам
    Наре и Мави са образовани, изтънчени, много пътували, добре говорещи жени, които познават света отвъд Мугла - като такива, те са високо квалифицирани жени, които са способни да превърнат Санджар от мъж, потънал в традиции и провинциална перспектива в зрял, изтънчен, либерален прогресивен човек на света. За да не се заблудят някои читатели, мислейки, че Санджар няма какво да предложи в замяна, ще е несправедливо. Санджар Ефе може да не е толкова добре образован, колкото партньорките му, но той е гигантски човек със сърце, щедро като отворена врата на плевнята; лоялен до смърт, оценявайки любовта, приятелството и родството извън всяко материално богатство, поради което предателството на Гедиз беше такъв шок за него. Ако ситуацията трябваше да бъде обърната, щяхме да видим как Санджар умира, преди изобщо да разкрие чувствата си към любимата на приятеля си. Този човек се характеризира с достойнство, гордост, смелост и най-високия морал, към който всеки мъж може да се стреми, и няма човек, който може да се сравни с него.

Фактът, че и двете жени, в много отношения сходни, но в същото време толкова различни една от друга, се влюбват в мъж, чиято единствена слабост е неконтролируем гняв, съчетан със свирепа ревност, ни говори както за тях, така и за Санджар Ефе. На психологическо ниво уравнението е достатъчно просто за разбиране: за момче, което никога не е имало нищо свое - дори чифт обувки - единственото, за което може да претендира, че е само негово, е жената, която обича. Като раздели всичко, което някога е имал през живота си, от значителното богатство, което е спечелил, което е било разпределено под формата на дялове в компанията сред семейството, до имението, което е наследил; Санджар никога не е пазил нищо за себе си. Единственото изключение, което прави, е за любимата си, което обяснява значението на представянето на жена си на баща си на гроба му като "единствения собственик на сърцето ми", тъй като най-накрая оставя миналото си зад себе си. След като последните остатъци от трагичната страстна любов бяха изтрити, Санджар вече е готов да премине към любяща, мирна връзка с Мави.           

Който разбра Санджар го разбра, който не можа, няма как да стане каквото и да направи за любимите хора, дори и живота си да даде за тях. Хубав и сложен образ е Санджар, но напълно реален и абсолютно последователен от първия до последния епизод, който сме гледали, да гневът е неговия голям проблем и той се опитва да го преодолява, но когато са застрашени негови близки, пердето му пада ....
Ситуациите в които поставиха Мави, не са много в нейния стил с тези ултиматуми, но е ясно, че трябва да направят пак паралели с постъпките на Наре и начина на Мави по който тя ще реагира, надявам се пак да бъдат само устни декларации, а делата й да са други. Да, тя си казва нещата, така както ги вижда на прима виста, но после разума и сърцето са в синхрон и й диктуват как да постъпи и тя взема правилните решения Yellow Heart

# 429
Здравейте момичета!

Днес е Цветница,честит празник!Честито и на празнуващите Теменужка ,Ками да сте живи и здрави!

Благодаря на Марианка Flowers Four Leaf Cloverза трейлъра ,озета и анализа на  Шахзад.

Каква  е  тая голяма тайна която крие Мави?

А Яххе се надява Елван да го прибере и заедно да отгледат Гедиз.

Лек ден ви желая!

# 430
Гледам серията и така да ми е забавен Санджар на вечерята с майка си Joy -сякаш гледа тенис мач ,върти главата от Мави на майка си и обратно, и се мъчи да сканира майка си какви ги е намислила Grinning
  Но най-хубавото е как хвали жена си за готвенето ,и как да не  - кеф ти мексиканско,кеф ти африканско всичко ще ти сготви Joy Как няма да се смее Туба , той е такъв комедиант в сцените им когато е спокойно положението.

Сцената с танца наистина грубо я отрязаха, можеше да отклонят последно камерата на някъде, да дадат морето вълните, звездите,а те веднага на сутринта,и то конака, убиха романтиката за секунда Rage Grinning

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 17:00 от araselia

# 431

Момичета Two Hearts
Маргаритките на Керим са си класика в цветовия жанр...

Нина Two Hearts Е, това твоето е новина! И то на Цветница - значи считай на 100% потвърдена-затвърдена... и ще чакаме... 

# 432
Изгледах серията,много ми хареса, а Енгин беше много хубав Heart Eyes Три пъти се просълзих , когато Халисе дойде у тях и  се прегърнаха със Санджар, когато Елван се срещна с бебето и го взе на ръце, и когато Халисе молеше за прошка Мави. Много силни сцени, браво на актьорите ,особено харесвам Хивда , Гонджа също много ми харесва, когато не рецитира, много силно играят с очите и двете.  Радвам се за Елван, взе правилното решение, а Яхя ме изненада колко е съпортващ, не ми се видя досадаен, иска да помогне, да се чувства полезен , има нужда от семейство, ама с Елван не мисля че ще стане. Не разбирам Бора защо замина ,след като държи на Елван, след като беше готов да пътува с жена и бебе, какво му пречеше да живее с тях и в Бодрум Rolling EyesСтранна птица е, а се виждаше че Елван има тръпка към него, за голяма любов не знам,ама ако имаха време може би. Елван си намери на кого да надува главата и той да е доволен - малкия Гедиз като всички бебета обича да му се говори Grinning Обаче по-добре Елван да измисли друго обръщение , че да не си помисли детето ,че се казва "буре" Joy

Не бях гледала отвличането и края , ама Санджар стреля в момента когато и Седат вдигна пистолета, това си беше 100% самоотбрана. И аз грам не го виня, наистина трябваше да свърши и да приключи тази заплаха, с цената да е в зтвора и дори да не види детето си .Алтернативата беше то изобщо да не се роди, а и живота на Зехра и Каврук беше на карта. Психопатът нямаше да миряса , то е ясно. И да иде в затвора, ще излезе след няколко години, колко ще му дадат за заплахи и отвличане , не много.
 Все пак се надявам да не е мъртъв.

Ще ни остави без снимка тоз човек,ей Rage ,тамън свикнахме и ще трябва да отвикнем Joy

Ал Пачино днес става на 81 години - той с годините става по-красив сякаш

Нали е любимец на Енгин

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 17:41 от araselia

# 433
  • Пловдив

Даааа, туитър не спира да отразява РД на Ал Пачино и това, че Енгин му е фен.

https://www.instagram.com/p/Bo2BPH7HS41/

Енгин и съпругът на г-жа Дурак. Снимката е стара, от РД на Енгин 2018 г.

Eдип го пусна в сторито си този момент.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 18:08 от mariana51

# 434

Как ми се искаше да напиша "Утре ще разберем това-онова", обаче се сещам, че ще го отложим за вторник...
Я, да почерпя... Станаха доста добре - разбрах резултата обаче след 4- тата...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт