Добро утро момичета

Празник е !
Цветница - един от най-хубавите пролетни празници,
носещи уханието на цветя, слънчево настроение и радост!
Да са честити всички които празнуват днес!
Теменужка
Ками

Ками

Всичко да е наред 

за трейлъра ,озета и анализа на Шахзад.

-сякаш гледа тенис мач ,върти главата от Мави на майка си и обратно, и се мъчи да сканира майка си какви ги е намислила
Как няма да се смее Туба , той е такъв комедиант в сцените им когато е спокойно положението.

Е, това твоето е новина! И то на Цветница - значи считай на 100% потвърдена-затвърдена... и ще чакаме...
Три пъти се просълзих , когато Халисе дойде у тях и се прегърнаха със Санджар, когато Елван се срещна с бебето и го взе на ръце, и когато Халисе молеше за прошка Мави. Много силни сцени, браво на актьорите ,особено харесвам Хивда , Гонджа също много ми харесва, когато не рецитира, много силно играят с очите и двете. Радвам се за Елван, взе правилното решение, а Яхя ме изненада колко е съпортващ, не ми се видя досадаен, иска да помогне, да се чувства полезен , има нужда от семейство, ама с Елван не мисля че ще стане. Не разбирам Бора защо замина ,след като държи на Елван, след като беше готов да пътува с жена и бебе, какво му пречеше да живее с тях и в Бодрум
Странна птица е, а се виждаше че Елван има тръпка към него, за голяма любов не знам,ама ако имаха време може би. Елван си намери на кого да надува главата и той да е доволен - малкия Гедиз като всички бебета обича да му се говори
Обаче по-добре Елван да измисли друго обръщение , че да не си помисли детето ,че се казва "буре" 
,тамън свикнахме и ще трябва да отвикнем