Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

От сета днес. Седат май ще оживее.

harmonia_dd, задължително трябва да ни покажат тази радост.
Санджар да присъства в отглеждането на сина си... да компенскира липсата на това при Мелек.

# 451

От сета днес. Седат май ще оживее.

harmonia_dd, задължително трябва да ни покажат тази радост.
Санджар да присъства в отглеждането на сина си... да компенскира липсата на това при Мелек.

Жив ще е, явно, иначе щеше да има прощални снимки с артиста 🙄 Нали съобщават някой като напуска, та да го гледаме като за последно 😜

# 452

Изненадаа😃 Енгин ни пусна нова снимка. Компенсира липсата на серия в понеделник. Явно се чувства добре сред всякакви животни😊

# 453

Изненадаа😃 Енгин ни пусна нова снимка. Компенсира липсата на серия в понеделник. Явно се чувства добре сред всякакви животни😊

Нормално, то с всяко животно по би се разбрал, отколкото с някои хора 😜

Чудя се от сета ли е или си е с неговите дрехи Енгин 🤔

# 454

Araselia,според мен е от сета, с дрехите на Санджар си е. Написал е, че и там е било хубаво. Хайде още малко и се връща в Истанбул, там такива животни няма😃

Обаче Гонджа е съвсем различна жена в действителност, нищо общо с Халисе. Я какво деколте и прическа на последната снимка, много по-млада изглежда, а и явно е жизнерадостна и усмихната жена. Това е да си актриса, да можеш да се превъплътиш в пълна противоположност на теб.
Хивда също е доста образована, културна жена в реала, свири на цигулка, сигурно чете книги, нищо общо с Елван☺
Сещам се и за Илкин ( Пелин от КПА) и тя нищо общо. Пелин беше мъжкарана, а Илкин е много женствена, нежна, бих казала и доста модерна, свободомислеща жена. Тъй като я следвам в Инстаграм и тя пуска доста предизвикателни сторита.

# 455

Той е един "закачко".Heart

# 456
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/COIgUjgFV1g/

Енгин написа: И тук е хубаво

Предположих, че са на остров Кос, ама да не са при леля Фериде...

Ще има нещо тази вечер...

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 19:04 от mariana51

# 457
Хубаво е я, зависи от компанията 😉

Ето още едно животно 🙂

Колата на Мави 🤔

Cataleya, да гледа флора и фауна, сега му се е паднало, че като се прибере в Истанбул няма 😜

# 458
  • Пловдив

https://twitter.com/eylemcanpolatt/status/1386716010967932937

Ето какво написа Ейлем:

Семейство "Дъщерята на посланика", моля, грижете се за себе си. Не ни останаха много епизоди. Ако приключим, преди някой от нас да се разболее, това ще бъде най-щастливият край. (Казах "щастлив край". Не ми вярвайте, иначе защо Седат ще живее?) Хайде избягах, бих казала, че ще се срещнем отново в чата.

# 459

Здравейте момичета Two Hearts
Една красива Берен. Порасна това дете.
Е-е, бива ли Ейлем така със "секирата" - сакън да не се зарадваме на щастлив финал.
Седат най-добре ще е да бъде затрит от Гювен - така и двамата ще са аут...

# 460

Сладурчета.Heart

Най-добре ще бъде, Седат и Гювен да се унищожат взаимно.Hug

# 461
  • Пловдив

Марта, игра на думи. Как ще ни подскаже иначе, трябва да сме в очакване до последно.

# 462
Здравейте момичета!

Nina_richi хубава новина, да си жива и здрава!

Нежност и красота!

Довечера ни обещават 2-ри трейлър към 50 -сети епизод.

# 463
  • Пловдив

Питат Ейлем, ще има ли в края на сериала танц зейбек.
Ето какво отговори тя:

Моля, трябва да бъдем много внимателни с музикантите и тълпата. Напоследък броят на случаите с коронавирус се е увеличил драстично. Страх ни е. Прави сте, и на мен ми се иска, но тогава поемаме голям риск. Ще има риск за целия отбор. Особено, ако някой от екипа случайно се разболее и нашите актьори трябва да свалят маските си. Не искаме това да се случи.

# 464
Значи няма да има зейбек, аз нямам голям зор за него, тъпаните и зурните не ми понасят много 🙂
В Турция всеки уикенд има пълен локдаун, а сега още от петъка, 3дни. Положението е сериозно. Права е Ейлем, дано имат късмет да са здрави актьорите и целия екип 🙏

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 21:05 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт