Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Не знам след тази сцена, която направи Халисе анъм, как ще си върне децата.

# 61
  • Пловдив
Зехра каза на Санджар, че той винаге е бил баща за нея.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 21:31 от mariana51

# 62
  • Варна
Е, Халисето вече изтрещя тотално Stuck Out Tongue Closed Eyes
Между другото благодатна роля за актрисата и тя се справя много добре  ....
Сега съм на картинки хем и е интересно , а с превода ще е супер ..

# 63
Аз пък реших набързо да направя едни спагети... та досега.
Началото ще го гледам като пуснат серията в Ютуб.
Е-е, значи Елван не е хамиле? Щях да се радвам да е.

# 64
Ох, напълни ми душата Енгин в тея начални минути - първо като изпращаше Зехра и Каврук беше много емоционално Cry

После се смях като хвърляха след колата ориз ли,жито ли, нещо със значение за бебета май , Мави се сепна, а пък Санджар почна да хвърля с пълни шепи Joy

И сега със Халисе беше жестоко, търпя, опитва се да се сдържа, да говори и да се разберат, ама то не може бе,вири главата и туй то, никой не я подкрепя и не се предава Rage

И да отбележа как носи Берен с една ръка Енгин ,ама то сигурно вече е 30кг Open Mouth

Е много красива жена ,като картина Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 21:31 от araselia

# 65
  • Пловдив
Санджар казва на майка си: Искаше конак - дадох ти, искаше да стана ефе - станах, дай ми аз да бъда щастлив.
Халисе му припомни, че заради Наре я изпрати на хотел. Санджар откачи и каза на Мави да взимат Мелек и си тръгнаха.

# 66
Санджар казва на майка си: Искаше конак - дадох ти, искаше да стана ефе - станах, дай ми аз да бъда щастлив.
Халисе му припомни, че заради Наре я изпрати на хотел. Санджар откачи и каза на Мави да взимат Мелек и си тръгнаха.

Как да не откачи,то чудо на чудесата,не се трае вече

Тъкмо се чудих Каврук до кога ще седи с ръцете отзад Joy

Не че нещо,ама Санджар отиде да прави чай Wink

Ето ви селфи ,като много искате Joy

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 22:03 от araselia

# 67
Здравейте,и аз съм само на картинки в Ютуб,нищо не разбирам, добре че пишете по нещо.

# 68
Зехра и Каврук на спа, голям майтап - масажа му се размина на Каврук, тъкмо се нави и Зехра като видя масажистките отказа масажа,хайде няма нужда Joy

Селфи сцената беше много сладка Heart Eyes

Какви ги надрънка Халисето с тоя тест в ръка,някаква отрова избълва Rage, но Санджар не трябва да я взима вече на сериозно. И защо си мисли тя ,че това е някакъв компромат. Във всеки случай кофти стана,че научи така Санджар

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 22:19 от araselia

# 69
  • Пловдив

А така.....
Санджар научи от майка си за бременността. Каза му, че Мави е скрила от него, че е бременна...
Нашият замръзна. Ама как може да говори без думи.... Велик е.

https://uteta.tv/movies/peredachi/80520-doch-posla-48-serija-rus … aja-ozvuchka.html

Ето първия 1 час и 10 минути с превод на руски - озвучка..

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 22:28 от mariana51

# 70
Е,  бялата птица Мюге излетя от историята по най-тъпия начин май.
Елван какво всъщност иска от Бора? Защо се държи като толкова глупаво-детински.
Човекът се опита да ѝ даде увереност и самостоятелност, тя май си иска старото статукво - да перпили около Халисе и в частност Яхя.
Да се връща при бившето си "семейство" и да стои по цял ден в златния конак...

# 71

А така.....
Санджар научи от майка си за бременността. Каза му, че Мави е скрила от него, че е бременна...
Нашият замръзна. Ама как може да говори без думи.... Велик е.

Той знае, че тя не иска дете,говориха за това и затова се притесни

# 72
И аз съм на картинки.
Ама Халисето всички други са и виновни, Мави отмъкна Санджер и той прави всичко друго, ама не и това, което иска майка му, бедняка Каврук отмъкна Зехра, сега остава и Яхя да я зареже и тя да си обикаля конака колкото си иска и да си говори сама.
Не разбрах като показа теста на Санджер, дали не му каза, че Мави е скрила от него, че чака бебе.
Не знам какво ще се случи накрая с мама, ама децата и лека полека я изоставят едно по едно.

А Мелек, Мави и Санджер бяха много готини, когато Мелек се опита да ги ожени отново.

До тук серията много ми харесва.

И Енгин умее да те накара да се разплачеш.

# 73
Последната сватба най-ми хареса - и роклята,като на балерина,и костюма много добре му стоеше на Енгин Heart Eyes

# 74

Най-добре тримата се забавляват.Heart

А Халисето вече излезе от контрол.

Общи условия

Активация на акаунт