Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=vIlfohbAiPo

Ето го - трейлър 1 към епизод 51.

# 586

Значи Санджар остава при Мави и Мелек, но при тях идва Халисе. Най-вероятно нея са проследили и Седат намира къщата.
Сега какво - ще прострелва Мави ли?
Ако Халисе продължава с двойната си игра - не искам това да бъде "заметено" само защото е майка.
Дуду разкрита...В плен на Седат. Този го виждам накрая застрелян от полицията.
А Каврук иска да се разведат със Зехра.  

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 22:27 от Марта_49

# 587
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=DnMAX4PEJVA

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 51 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 588
От фрагмана много ме изненадва, и то неприятно посещението на Халисе - за какъв... я е довел Санджар 🙄 Нищо хубаво от това няма да излезе.

Зехра не я разбирам, защо се напъваше да се жени за Каврук, като сега е недоволна. Аз от самото начало не смятам, че си подхождат, обаче сега не разбирам какъв и е проблема, при положение че го познава от детските години, знаят си и кътните зъби, толкова се бори да се женят, той не искаше. Какво е очаквала от момчето 🙄
  Общо взето кофти трейлър като изключим разговора на Санджар с Ефе джуниър 😉, явно е ясно, че ще е момче 🙂

Сега видях, че има преведен фрагман, благодаря 🙏

# 589
Аз си мисля, че Зехра не може да забременее и затова се държи студено с Каврук.
Тя си правеше планове за бебе още на сутринта след брачната нощ. Вече са минали 5 месеца + времето на медения им месец - и нищо. Това ѝ е големия проблем, който най-вероятно е психологически / силно желание за нещо, което не се осъществява/. Халисе влияе на психоклимата в конака -  направо я оприличавам на енергиен вампир. Никой не е щастлив там.
Интересен ми е порядъкът на сцените със Седат.
Да видим дали ще позная нещо - всеки, който го зануляват от сериала,  не му сменят дрехите цяла серия /да не се сещам за едни дето две серии ходеха облечени в едно и също, пък като представено "реално" време имаше поне 10 дена... направо ги вми**саха/. Та се гответе за раздяла със Седатчо, защото във всички представени сцени е облечен по един и същи начин. Това какво значи - един ден или два дена... и ще му видят сметката.
А посланикът ще бъде разорен, защото първо сделките според Дуду  се сключват грешно, второ той  нали се коалира с някакви местни бизнесмени с идеята да направят Мугла второ Монте Карло... Въобще тогава хвърляше с пълни шепи обещания, да видим докъде е стигнал с осъществяването им. Очаквам и бомбата с акциите на Кахраман, които сега трябва да са у Елван.

Имаше снимка пак на онази мелница - дали Седат няма да се озове там в крайна сметка? 

# 590
  • Пловдив

Не мога да се стърпя. От вчера в туитър феновете по света започнаха една акция, свързана с четвъртъците - стари спомени с Енгин. Не спират обаче. Та, любовта започна с Керим...

# 591
Марта, може и да си права за Зехра, но Каврук не и чете мислите, нали за това е говоренето споделянето Аз пък мисля, че това не им се получава, комуникацията. Ами пробвахa, опитаха, не се получи, като не става най-добре да се разведат.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 07:31 от araselia

# 592
Добро утро момичета в ден събота.Мариянка,много благодаря за трейлъра.Общо взето ни очаква инфарктна серия,да се подготвим да нея.Но ,нали знаем че се опитват да ни държат будни.Края наближава ,така че всичко ще си имаме един хубав хепи енд.До тогава ще използват( сценаристите) на max,лошите.Както каза Санджар,ще вземе всичко на Гювен и ще го изплати по бели гащи към Истанбул.А,Седатчо как  не получи някой удар,толкова нерви хаби за лошотията си.Бъдете здрави и да използваме остатъка от деня за наваксване с приготовленията за Великден.Flowers Rose

# 593
Добро утро и хубав ден!

Нова снимка на Туба

# 594
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Днес ни е ред за снимки и озет. Чакаме и разказ...
Днес, който не е успял в четвъртък, да си свърши работата.
Който не е изгледал епизод 50 с превод - да го изгледа.
Много задачи, все приятни и много очаквания.
Успешна събота на всички.

Умут и той помага в търсенето.

# 595
Добро утро,

Благодаря за превода!

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и приятен ден.

# 596

Добро утро момичета Two Hearts
Днешният ден идва с двойно празнично настроение - нека е  слънчев и ползотворен!
Работата да ви спори и се похвалете с постигнатото.

Елиминирах от съзнанието си преобладаващия в трейлъра Седат и се акцентирах върху красотата и щастието.

# 597
Много ми е интересна американската публика , напълно необременена откъм фенски пристрастия - естествено попадат под чара на галантния  Гедиз, Санджар си получава критиките ,но не е обявен за най-черния персонаж в сериала, хората знаят ,че всички правим грешки и имаме своите падения, животът не е само цветя и рози. Особено след последната серия със сцената на прага на бараката,когато Санджар казва "Наре" , са силно разтърсени .Ето някои мнения

https://twitter.com/OrisolL/status/1386469262160809984

"Ако сте актьор и избирате само перфектен характер, без вина и грешки, тогава се интересувате само от това да изглеждате добре пред обществеността и се страхувате от критика, което ви прави посредствен актьор без талант#EnginAkyürek#SefirinKızı#LaHijaDelEmbajadorUS"

https://twitter.com/tauruss1ut/status/1387971415811497984

"Не мисля, че мога да се върна към обикновените новели след този турски роман>>>>>>#LaHijaDelEmbajadorUS"

https://twitter.com/Alexbashestv/status/1387957471629697025

"Това е една от причините да обичам новелите. Ние живеем с тези герои всеки ден. Ние ги опознаваме и техните неволи и борби. Когато емоционалното изплащане най-накрая дойде, както в случая с тази сцена, това е толкова удовлетворяващо.#LaHijaDelEmbajadorUS"

Но още от първите серии масово е мнението, че Наре и Санджар нямат бъдеще заедно, нито тя може да прости и да забрави, нито той да си прости и да не се чувства виновен и непрекъснато съден от нея. Всеки да си върви по пътя, Санджар да намери друга любов и да си гледа дъщерята - това го съветват Grinning Общо взето това и ще стане, макар и по неволя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
  • Пловдив

Шапката невидимка свърши работа, но и лошите не седят със скръстени ръце.
Убедена съм, че Санджар отново ще е с крачка пред тях.

Да допълня нещо по трейлъра. Дали пък Мави не е вече в конака, а Халисе в тайната къща. Така Санджар ще примами Седат да ги "открие". Оххххх - под вола телетата не свършват.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 09:42 от mariana51

# 599
Туба пак ни хвърля в размисъл рано сутринта със споделеното Thinking Blush

Общи условия

Активация на акаунт