Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1388387712277884928

Мави брои дните, за да се срещне с бебето си!

Пускат снимките от еп. 51.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 11:52 от mariana51

# 601
Добър ден и от  мен момичета.
Докато боядисам яйцата и станало обяд. Прекрасен ден ви пожелавам
Бъдете здрави.

Благодаря за трйлъра и превода. И за всички красоти, които слагате.

Момичета Two Hearts

# 602
  • Пловдив

Още.
Ето и въведението/озета към еп. 51.

Санджар се опитва да преодолее болката от това, че е прекарал толкова време разделен от Мави и дъщеричката си, като едновременно с това се старае да намери постоянно решение, за да защити и Мави, и Мелек. Времето за раждане на бебето наближава, а този живот в усамотение става все по-рискован за Мави.

Още по-опасна и нестабилна от когато и да било става и позицията на Седат, до такава степен, че от него вече иска да се отърве дори Гювен. Но, за пореден път, Седат притиска Гювен с информация, която има за него. Никой не предполага колко далече може да стигне Седат, за да се добере до Мави.  

Докато Елван си мисли, че разумът и сърцето й са в съгласие по въпроса за чувствата й към Яхя, тя разбира за новото изпитание на Дуду. Действията, които Яхя предприема, определят ще издържат ли те или не този нов житейски изпит.

В момента, в който Санджар и Мави мислят, че ще успеят да уредят всички проблеми, Седат предприема неочаквана стъпка и всичко се преобръща с главата надолу. Когато животът на Мелек и Мави е в опасност, ще успее ли Санджар да поеме хвърлената ръкавица и да ги спаси ?

Ейлем в профира си в инстаграм се сбогува с героинята Мави на Туба, въпреки че снимките още не са приключили. Ето какво написа:

Снощи се сбогувахме с моята Мави, беше последният ден от снимките й. Стана моя партньор мечта, мой приятел от сериала „Дъщерята на посланика“, толкова съм щастлива, че дойде в Бодрум, моя съседка, моя скъпа приятелко.

Докато гледам към морето се надявам да те видя в нови истории.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 12:45 от mariana51

# 603
Вчера бил последен сет за Туба??? 🙄👀👀😭

Т. Е. Да забравим за хепи енд 💔

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 12:53 от araselia

# 604
  • Пловдив
Вчера бил последен сет за Туба??? 🙄👀👀😭

Т. Е. Да забравим за хепи енд 💔

Няма такова нещо.
Заснели са снимките с Туба, тя трябва да си почине, след 1 месец започва нов сериал с нея.
Снимат каквото трябва - няма последователност. Имаме и показен урок от напускането на някои.
Останалите актьори са си на разположение и може да си снимат.
Спокойно - краят ще си е хепи... Пък нека и така да си мислят, че няма да е, може пък да загледат финала, тези които са заседнали в еп.1. Шегичка - някой да не повярва...

# 605

Здравейте, момичета🤗 Боядисахте ли вече яйцата? Аз още в четвъртък☺

Мариянче, благодаря ти за успокоението за щастлив финал. Преди малко видях новината и също ми мина през ума, че може и да не е....Но ако нямаме щастлив финал за мен сериалът се обезсмисля и никога не бих се върнала да го гледам. Силно се надявам да не ни разочароват. Да не накарат Мави да се пожертва някак си заради Санджар и Мелек или пък да не успее онзи мръсник Седат да й стори нещо. И все пак не съм спокойна за финала, нито за Мави, нито за Санджар.Само да не ни разочароват, защото ще е неприемливо за нас феновете и ще се изсипе огромен хейт към сценаристите. Туба сигурно още не си е тръгнала от Бодрум, тя сигурно ще качи в стори, когато си тръгне. А и не може без финална вечер, в която всички заедно да отпразнуват краят на снимките. Тогава ще чакаме и общо селфи на Енгин и Туба. Този път нямаме много техни общи снимки и много ми се иска да ги видим заедно на финалното парти.

# 606
  • Пловдив

Здравейте, момичета🤗 Боядисахте ли вече яйцата? Аз още в четвъртък☺

Мариянче, благодаря ти за успокоението за щастлив финал. Преди малко видях новината и също ми мина през ума, че може и да не е....Но ако нямаме щастлив финал за мен сериалът се обезсмисля и никога не бих се върнала да го гледам. Силно се надявам да не ни разочароват. Да не накарат Мави да се пожертва някак си заради Санджар и Мелек или пък да не успее онзи мръсник Седат да й стори нещо. И все пак не съм спокойна за финала, нито за Мави, нито за Санджар.Само да не ни разочароват, защото ще е неприемливо за нас феновете и ще се изсипе огромен хейт към сценаристите. Туба сигурно още не си е тръгнала от Бодрум, тя сигурно ще качи в стори, когато си тръгне. А и не може без финална вечер, в която всички заедно да отпразнуват краят на снимките. Тогава ще чакаме и общо селфи на Енгин и Туба. Този път нямаме много техни общи снимки и много ми се иска да ги видим заедно на финалното парти.

Турция е в пълен локдаун. Всичко е затворено. Тв сектора снима със специални пропуски: дом - работа. Дори и да решат нещо на направят в конака, нали е работно място, няма да го видим сега. Чака ги солидна глоба всички. Така е с ковид пандемията навсякъде.

Прощални снимки - може.
Тя сега за да пътува за Истанбул й трябва специално разрешение.
Така, че може до локдауна да си остане и в Бодрум, нали си е от там.

# 607
Не знаех, че са в пълен локдаун Мариянка☹☹☹
Но сега видях, че пишат, да не би Туба да я няма в последната серия...подозрително ми е всичко това. Ако няма да си тръгва от Бодрум, защото са избързали да снимат всичко с нея. Ох, не искам да мисля така, но може и да ни лишат от щастието им накрая☹
Май всички трябва да пишем на Ейлем, че няма да приемем друго освен това да видим щастливи заедно Санджар, Мави, Мелек и Мехмет ефе😊Само да посмеят да ни лишат от това, ще им се стъжни.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 14:07 от Cataleya_23

# 608

Благодаря за озета, както винаги е  такъв, че в комплект с трейлъра допълнително да ни обърка...Обаче трябва да има интрига.
Не ми харесва другото - това, че Туба е приключила снимките в сериала. Защо няма да снима финалната серия?
Накрая Санджар ще остане  само с децата си ли?
Ако "убият" Мави  ще бъда крайно разочарована.

# 609
Cataleya, боядисах ги 🙂

Скрит текст:

Ама че късмет, няма да имаме прощално парти 😡

Не ми е спокойно на мен 🙄

# 610
  • Пловдив

Много сте интересни.
Ами те снимат 52 епизод.
Ако договорът на Туба е до 31 април и го е направила така, че да си осигури 1 месец излизане от образ и почивка - точно сега е времето. Заснели са сцените снея - договорът й е изтекъл.

# 611

Много сте интересни.
Ами те снимат 52 епизод.
Ако договорът на Туба е до 31 април и го е направила така, че да си осигури 1 месец излизане от образ и почивка - точно сега е времето. Заснели са сцените снея - договорът й е изтекъл.

Дано да си права, Мариянка🤗
Нещо съм изостанала с новините, какъв сериал ще снима Туба? Официално ли е потвърдено?
За Енгин знам, че чакаме интервю, евентуална реклама или нов проект на есен...дано да стане и това. А цяло лято ще чакаме да ни пусне някоя снимка в Инстаграма. Иска ми се и Енгин да снима за Нетфликс.

Araselia, прекрасни са💗

# 612
  • Пловдив

Да, Туба ще снима интернет сериал. Веднъж началото е отлагано, поради корекции в сценария. Това отлагане й позволи да поеме ангажимент за нашия.

Аз от писане, не ми остана време да се похваля също:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 15:10 от mariana51

# 613
Здравейте.
В темата на Туба прочетох, че героинята и Мави е до финала на нашия сериал.

Просто са преценили и всички сцени с Мави от 51 и 52 епизод са заснети заедно, за да може Туба да има по - дълго време  за излизане от образ и почивка, защото след месец започва да снима нов сериал.
Надявам се да го обясних както трябва.
Ще си гледаме Мави до края.

# 614
  • Пловдив
Здравейте.
В темата на Туба прочетох, че героинята и Мави е до финала на нашия сериал.

Просто са преценили и всички сцени с Мави от 51 и 52 епизод са заснети заедно, за да може Туба да има по - дълго време  за излизане от образ и почивка, защото след месец започва да снима нов сериал.
Надявам се да го обясних както трябва.
Ще си гледаме Мави до края.

Информацията е взета от нас там - познавам си превода.
И Илайда се сбогува вече с колегите си. Пуснала е снимки и е написала в сторито си: Обичам те екип, благодаря ти много.
https://www.instagram.com/ilaydaildir/?hl=bg

Допълвам.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1388463213562535940

Какво замисля Яхя?

От арабите: https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1388472409838260224

Актьорският състав не си взе почивни дни.
Този път снимките продължиха с епизод 52 - финалът на сериала.
Така епизоди 51 и 52 бяха заснети подред.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 15:56 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт