Разбира се за пореден път се убедих колко прекрасен човек е той!
Радвам се, че сбъдна мечтата си да бъде актьор и то се превърна в един от най-добрите! От интервюто съм почти убедена, че Енгин има жена до себе си, просто пази връзката си в тайна. Той е от хората, които могат да създадат семейство, да отгледат дете и никой да не разбере за това.
Важното е да е щастлив!
Това е страхотно просто! Радвам се, че е осъзнал колко важни са социалните мрежи в днешно време, особено в неговата професия и че има начин да имаш социални мрежи и да не излагаш целия си живот на показ, а да ги ползваш за най-същественото, нещо, което повтарям от години. Много се радвам и че му предстоят нови проекти, които ще имаме щастието да гледаме. Аз още не съм наваксала със сериала, но реалът така ме звъртя напоследък, че нямах много време да гледам. И това ще стане надявам се.
чудесна новина , мислехме кола, но няма значение, направи първата стъпка да приеме да се снима в реклами, няма да е зле да рекламира часовници, някоя скъпа марка 

Привет! Честит празник и на теб!
чудесна новина , мислехме кола, но няма значение, направи първата стъпка да приеме да се снима в реклами, няма да е зле да рекламира часовници, някоя скъпа марка 

Важното е да е щастлив!

Препоръчани теми