Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 282
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Somewhere far away
Аз съм поръчвала от answear, както и много други във форума редовно пазаруват от там.
Сега специално за Levis не съм поръчвала и не мога да ти кажа, но всичко което съм поръчвала си е било перфектно, за мен са коректни, доволна съм.

# 181
# 182
Някой знае ли код за 25 процента отстъпка ,но да не е при поръчка над 100 лв Grinning .

# 183
Някой знае ли код за 25 процента отстъпка ,но да не е при поръчка над 100 лв Grinning .
От известно време такива кодове не са се появявали, предполагаме всички в темата, че вече няма да пускат такива регулярно и са ги пускали само в първите месеци за популяризиране на сайта. Всички сме ядосани. Smiley

# 184
  • Димитровград
Получих код за 20% по пощата, дойде пощальонът и ми го бутна в ръцете, а аз гледах като гръмната.

# 185
Получих код за 20% по пощата, дойде пощальонът и ми го бутна в ръцете, а аз гледах като гръмната.
След този пост половината мадами от темата ще подгоним пощальоните по улиците за заветните 20%! Joy Така де, като ни лишиха от инфлуенсърските 25%... kanesta, има ли условия този код? Минимална сума за поръчка, определени марки?

# 186
  • Стара Загора
Здравейте, за първи път ще връщам продукти към aboutyou. Попълних, каквото е нужно в сайта и ми излезнаха два документа. Единият е за залепване, а подобен пристигна заедно с пратката. Кой трябва да залепя? Другият документ съдържа какво връщам - него трябва ли да го разпечатвам, след като съм попълнила информацията в профила си?

# 187
Ако пазите тези, с които е дошла пратката, сложете тях.
Ако не, принтирайте генерираните от заявката.

# 188
И аз получих 4 талона с 20% на работа,че давам него адрес за доставка

# 189
  • София
Даа чувала съм че в Германия също получават по пощата кодове, яко!

# 190
Аз поръчвам до офис на Еконт, да ходя там да си искам отстъпката Grinning

# 191
Аз поръчвам до офис на Еконт, да ходя там да си искам отстъпката Grinning

При всяка поръчка се вкарват 2 адреса.
Първият е адрес за доставка - там е вашият адрес или този на офис на Еконт. Този адрес няма общо с картичката, а само с получаване на поръчката.
Вторият е адрес за фактуриране - там може да посочите каквото искате: адрес на офис на Еконт, ваш личен адрес, фалшив адрес, стига да го приеме системата. Но адресът за фактуриране е адресът, на който пращат картичките.
В детайлите на направените поръчки може да проверите какво сте въвели като адрес за фактуриране.

# 192
  • Стара Загора
И аз получих , по пощата ,талон с два кода за 25 % отстъпка . Изглеждат така. Кода е скрит от другата страна . Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
Имам около 8 ваучера за 15 процента, някой ако иска, нека ми пише🤗

# 194
Имам около 8 ваучера за 15 процента, някой ако иска, нека ми пише🤗

Аз бих се възползвала, ако е удобно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт