Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 309
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, поръчах на 17.05 един сутиен, още няма ни вест, ни кост от него по никакъв канал, и сега гледам имейл как ми благодарят за върната поръчка и питат къде да ми върнат парите. Проверих си, не съм предплащала с карта... Не знам даже има ли смисъл да им звъня и да го чакам ли този сутиен?
Свържи се с тях и обясни случая. В предната тема доста момичета похвалиха обратната връзка –
отговаряха бързо и оправяха проблеми. Дано все още да е така.

# 211
  • Варна
Здравейте, поръчах на 17.05 един сутиен, още няма ни вест, ни кост от него по никакъв канал, и сега гледам имейл как ми благодарят за върната поръчка и питат къде да ми върнат парите. Проверих си, не съм предплащала с карта... Не знам даже има ли смисъл да им звъня и да го чакам ли този сутиен?
Свържи се с тях и обясни случая. В предната тема доста момичета похвалиха обратната връзка –
отговаряха бързо и оправяха проблеми. Дано все още да е така.
Според мен няма смисъл.Бях поръчала дънки Levis уж изпратени така и не получих,а в акаунта ми излязоха,като върнати.Писах им,защото ги исках,като размер и дължина да отговориха бързо,но отговориха,че логистичните им парньори вериятно са изгубили пратката и толкова.Ако си искаш сутиена и има размери пусни си нов,а този не го чакай.
П.П не се притеснявай и за парите няма да върнст нищо щом е с НП.

# 212
  • Варна
Някой да има код заради забавена поръчка или друг, който не важи само за сума над 100 лв ?

# 213
  • София
Някой да има код заради забавена поръчка или друг, който не важи само за сума над 100 лв ?

Пробвайте с моя, но е само 10%. Не пише в мейла да е за поръчки над 100лв. :  ssu4yebq

# 214
  • Варна
Пробвах, но пише, че вече е използван.

# 215
  • София
Да се оплача от рекламите, които излизат. Харесала съм си един сутиен на цена 58 лв. Всеки ден го проверявам за намаление и съответно на всяка страница на форума имам реклама за него. Днес пускам бгмама и изненада! Сутиенът е намален с 56% и отдолу пише, че е станал 26 лв. Кликнах върху него, но в сайта си е на пълна цена. Проверих и другите размери и цветове, но всички са на редовната цена. Същевременно при всяко отваряне на нова тема, ми изкача реклама с намалението. Дори в момента го виждам до полето за писане - 25,90 лв. Simple Smile

Случвало ли ви се е такова нещо? Какво обяснение може да има?

# 216
  • Пловдив
meur3pej

# 217
  • Варна
Благодаря! Използвах го.

# 218
Таня67, понякога намалението е само за определени размери. И естествено рекламата я дават с намаления, пък ти може да искаш друг размер, който не е намален. Поне аз на това съм попадала като примамка реклама-сайт.

# 219
И на мен ми се е случвало. Както Rolly писа, понякога е за определени размери. Друг път ми се е случвало да е имало промоция и след промоцията (свършила е) все още да излиза реклама с намалената цена, което предполага или грешка в рекламите на гугъл или грешка в настройването на рекламите от страна на търговеца (напр. грешно въведена крайна дата).

# 220
  • София
Там е работата, че проверих всички размери и цветове. Освен това вчера пак го отварях и си беше на нормална цена. Няма как да е останало от минала промоция. Може да съм пропуснала единствено ако е имало нещо през нощта. Дори отворих немския сайт, защото понякога надничам в него и реших, че може да съм прихванала от немските бисквитки. Simple Smile И там е на пълната цена.

# 221
  • Sofia
Цените в рекламите се теглят динамично от сайтовете. Не е толкова невъзможно да има грешка в настройката на рекламата или базата в сайта. По-вероятно някой размер е бил в тази цена в определен момент и не е дошло следващото извличане на данни.

# 222
Там е работата, че проверих всички размери и цветове. Освен това вчера пак го отварях и си беше на нормална цена. Няма как да е останало от минала промоция. Може да съм пропуснала единствено ако е имало нещо през нощта. Дори отворих немския сайт, защото понякога надничам в него и реших, че може да съм прихванала от немските бисквитки. Simple Smile И там е на пълната цена.
Направи скрийншот, прати им го и ги попитай защо има такова разминаване. Отговарят много бързо. Последно вчера им писах и в рамките на час ми отговориха.

# 223
  • София
Аз вчера получих една поръчка. Много доволна. Особено от тази рокля, нямам търпение да я разходя на морска почивка или на по едно питие в града с бели маратонки хехехе. Значи хем прикрива паласки, хем не те прави балон

https://www.aboutyou.bg/p/only/roklya-tip-riza-chicago-6512211?f … PWKUQZ11xMX-gweqk

# 224
Здравейте,

активен код/ваучер за някаква отстъпка при поръчка под 100лв ?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт