Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 307
  • 755
  •   2
Отговори
# 585
15NADI
Над 100 лева

# 586
Ако трябва да се върне единият артикул, от доставени два, имате ли идея как се процедира?
Чета в сайта, че трябва да си генерираш етикет и да го разпечаташ, а точно сега сме без принтер. Дали има и друг начин?

# 587
  • София
Ако трябва да се върне единият артикул, от доставени два, имате ли идея как се процедира?
Чета в сайта, че трябва да си генерираш етикет и да го разпечаташ, а точно сега сме без принтер. Дали има и друг начин?

В пратката нямаше ли бланка за връщане? Там би трябвало да отбележеш продукта и причина за връщане.

# 588
Не виждам някъде да пише по бланките, че трябва да отбележа причината за връщане 🤔
А как да отбележа единият артикул, като го подчертая с химикалка ли?

# 589
  • София
Никаква идея. По спомен от други сайтове така съм връщала. Има си бланка и там можеш в квадратчето да отбележиш продукта и с тази бланка се връща.

Ето какво пише в сайта: Към всяка пратка, освен товарителницата, ние прилагаме и всички необходими документи за връщане на артикули. За да върнеш даден артикул, можеш да използваш етикета за връщане на артикули и документа за връщане.

Демек вътре в пратката трябва да си имаш документите за връщане плюс този етикет.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 15:53 от I.R.

# 590
Трия, защото не съм разбрала проблема.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 16:02 от JoyfulCompany

# 591
Да, това ми е ясно, връщала съм единична пратка, но когато в поръчката са били два различни артикула а искаш да върнеш само единият? Нали баркода на този етикет е генериран за два артикула 🤔

# 592
  • София
Виж ако имат телефон звънни им направо или пиши мейл.

# 593
Да, това ми е ясно, връщала съм единична пратка, но когато в поръчката са били два различни артикула а искаш да върнеш само единият? Нали баркода на този етикет е генериран за два артикула 🤔
По същия начин се връща. Повечето ми връщания са частични, не съм имала проблеми досега. Ако имаш притеснения, наистина им звънни.

# 594
Да, ще им звънна.
Благодаря ви!
Пуу, нямам късмет с тия маратонки.

# 595
Никъде в бланката не отбелязваш, че връщаш само единия артикул.

На поръчката в сайта можеш да отбележиш кой артикул връщаш, но не е задължително.

# 596
Аз отбелязвам на поръчката в сайта кой артикул връщам, но досега съм връщала поръчка само с 1 артикул.На бланката, приложена към поръчката не отбелязвам нищо. Днес си взех тъмносините Рикерки, на живо са още по-красиви, а и са много удобни. Ще дебна за нови намаления на Рикер.

# 597
  • Варна
Не виждам някъде да пише по бланките, че трябва да отбележа причината за връщане 🤔
А как да отбележа единият артикул, като го подчертая с химикалка ли?
Във акаунта ти във сайта  влизаш в самата поръчка най от долу под нея имаш бутон "Върни артикула" няма как да не го забележеш-черен е!Натискаш и ти дава да избереш,кой продукт искаш да върнеш има квадратче и можеш да наравиш отметка след което в дясната страна на страницата имаш също в черно бутон "създай документ за връщане".Да генерира етикети,но не е задължително да разпечатваш след като в самата ти поръчка имаш такива,нито да посочваш причина за връщането.
Тези в пратката са 3 на брой на единия е описание как да върнеш поръчката единия е със самозалепящ етикет,който отлепяш и залепяш върху плика с поръчката ти,а останалата част от листа пъхаш вътре.Третия е за теб.Нищо сложно.

# 598
В петък върнах един от два продукта. Досега съм връщала единствен продукт в поръчка. Преди това им звъннах и казаха нищо да не отбелязвам. Сутринта в сряда парите бяха на картата.

# 599
Благодаря ви.
kativita, еха, а при мен не са върнати парите още от предишното връщане, което беше миналият вторник. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт