Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
RALITSA15 - 15% над 100 лв.

А беше жестоко, когато имаше 25% независимо от общата сума 🤷♀

# 331
Аз не знам защо ги резнаха толкова рязко и категорично. Преди бяха всяка седмица на практика, можеше да запазят веднъж на 2-3 месеца практиката за -25%.

# 332
Персонален код за 10% намаление - vev7epap

# 333
Аз не знам защо ги резнаха толкова рязко и категорично. Преди бяха всяка седмица на практика, можеше да запазят веднъж на 2-3 месеца практиката за -25%.

Мой коментар в първа страница на темата
Цитат
Не знам това с тези 25% още колко ще продължи. Мисля, че още набират потребители.
В немските държави, където aboutyou има по-сериозно присъствие и от по-отдавна, масово пускат по 10-11%, много рядко по 15%.

Това, което се опитах да поясня тогава е, че е въпрос на време и при нас да станат по-малки намаленията от кодовете. В самото начало на платформата дори мисля, че е имало кодове и по над 30%. От такива намаления не се правят печалби, но се печелят клиенти. Колко правилна стратегия е в дългосрочен план? Имайки предвид, че България е 20 и някоя си поред държава, в която отварят онлайн магазин, вероятно си разбират от маркетинга и за напред такива големия намаления вероятно ще видим на черен петък, а до тогава ще се задоволяваме с 10-15%.
В крайна сметка те инвестират известно време и са пускали високи намаления и в един момент или магазинът ще остане на печалба с натрупаните клиенти или няма да го бъде изобщо, но високи истински намаления няма как да има вечно.

# 334
Така е, много хубаво щеше да ги има тези намаления винаги, но няма как. Аз си пазаря редовно от там, защото наистина ме спечелиха като клиент. Купувала съм мъжка долница от скъпата серия на nike за 60 лв, а тук беше към 170-200 лв.

# 335
  • София
Тези кодове получих по пощата, enjoy it:

# 336
Здравейте,

поръчах скъпо кожено яке от About you, което искам да върна, но не пазя опаковката, в която дойде (стандартния прозрачен плик с лепенките). Разполагам с документа за връщане и продукта е с етикет. Някой опитвал ли е да връща артикул без тази опаковка и минава ли номера? Благодаря Ви. Simple Smile

# 337
Здравейте,

поръчах скъпо кожено яке от About you, което искам да върна, но не пазя опаковката, в която дойде (стандартния прозрачен плик с лепенките). Разполагам с документа за връщане и продукта е с етикет. Някой опитвал ли е да връща артикул без тази опаковка и минава ли номера? Благодаря Ви. Simple Smile
Да, миналия месец връщах така, като дори нямах товарителница. Писах на мейл, изпратиха ми пдф с товарителницата и върнах с плик от еконт без оригиналната опаковка.

# 338
Здравейте,

Да, миналия месец връщах така, като дори нямах товарителница. Писах на мейл, изпратиха ми пдф с товарителницата и върнах с плик от еконт без оригиналната опаковка.

Благодаря за информацията!  Flowers Cherry Blossom

# 339
Тъй тъй, взех си днес блузето от офиса на Еконт, много ми харесва, но чудейки се кой размер да е, поръчах по-големият, и ми е леко голяма.
Реших, че ще си поръчам и по-малкият размер, и ще си избера. Да, обаче влизам в сайта и то модела тотално е изчерпан. Та така, ще си я нося тази. Доволна съм. : ))

# 340
Може да споделиш коя е, ако искаш, и дали според теб върви нормален размерът или уголемен/умален. Simple Smile

# 341
# 342
Конти, изобщо не ми излиза модела в сайта. Кликам си на линка от потвърждението на поръчката в имейла, и пише че желаният цвят от мен е изчерпан. Ако се появи, ще я пусна.
Иначе според мен размерите си отговарят, просто аз малко се подцених или надцених 😸
Гледай сега как ме изкушават, надушили са, че имам слабост към шарени панталони 😎

# 343
Гледай сега как ме изкушават, надушили са, че имам слабост към шарени панталони 😎

Мръсници, мръсници. Joy
Скрит текст:
Аз откакто рових за един кожен клин по препоръка на мацките тук, ми излизат само подобни садо-мазо дрешки. Клинове, бюстиета с ципове и преплетени каишки и т.н. Обаче сега както ми е жега, само да ги видя такива черни кожени, и ми скача телесната температура. Joy

# 344
  • Пловдив
Кодът за ненамалени ли е?
Къде се въвежда ваучера?

Общи условия

Активация на акаунт