Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 398
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Кодът за ненамалени ли е?
Къде се въвежда ваучера?

Пробвайте, защото попринцип не са за всички марки. Иначе при финализиране на поръчката отдолу има една графа Код за остъпка, та там.

# 346
  • Пловдив
еднократен е...казва, че е ползван.

# 347
  • София
Е,да. Вероятно някой е бил по-бърз от теб.

# 348
  • Пловдив
А, няма лошо...аз зор нямам Simple Smile

# 349
Моя ваучер даже е ползван два пъти вече.За Рикер и един панталон на Манго или Онли,забравих.И двете бяха намалени и ми се намалиха още .

# 350
Здравейте ,има ли код за намаление или ваучер или нещо ☺💚🤪с намаление,че нещата са им много скъпи спрямо други сайтове.

# 351
Здравейте ,има ли код за намаление или ваучер или нещо ☺💚🤪с намаление,че нещата са им много скъпи спрямо други сайтове.
LILYANA15
BOYANA15
И двата важат за покупка над 100лв

# 352
LILYANA15
BOYANA15
И двата важат за покупка над 100лв
Благодаря  ❤💐

# 353
Аз се включвам с един малко по- различен въпрос. Blush Издирвам рокля с такъв принт в сайта. Убедена съм, че я гледах наскоро там, но сега не мога да я открия. Видях я на живо и стоеше много красиво и свежо. Ако някой да е виждал нещо подобно в сайта, ще му бъда много благодарна. Flowers Hibiscus

# 354
  • София
Тази рокля я има в АлиЕкспрес и заради реалноте снимки се отказах да си я купя аз.

# 355
Тази рокля я има в АлиЕкспрес и заради реалноте снимки се отказах да си я купя аз.
Да, точно тази я видях, че я има там, обаче не ми се рискува. Убедена съм, че видях подобна в Aboutyou. Confused Днес много време я издирвах в сайта и чак ме хвана яд защо не спрях момичето да я питам Grinning

# 356
Скрит текст:
Може ли линк? Може и на лични. Мерси! Simple Smile

# 357
  • София
Да, разбира се. Ето два като едната ми се струва малко по-къса даже: BGN 21.09  34% Off | S-3XL Plus Size Sundress Short Sleeve Geometric Print Dress 2018 Sexy V Neck Irregular Long Dress Women Summer Beach Dress Belt
https://a.aliexpress.com/_mquVsG9

BGN 14.01  14% Off | Summer Plus Size Print Women Dress V Neck Short Sleeve Irregular Midi Dress Casual Tuniv Lace Up Sundress A Line Floral Vestidos
https://a.aliexpress.com/_mqoZiJ7

# 358
Реших да върна тази риза, много е хубава, но не се възприемам с тези буфан ръкави.Размер Л е, но отговаря на М по-скоро.Излезе ми ~83лв.На сайта е изчерпана напълно и като я върна едва ли ще я пуснат на тази цена. Затова, ако някой я иска да ми пише ЛС.

# 359
  • София
Почна лятната промоция Simple Smile до 60%

Общи условия

Активация на акаунт