Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 396
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. Днес някой пробва ли се с ваучер? От два часа се опитвам да ползвам и изписва съобщение

Аз не разбирам каква промоция има сега, та ми излиза това… чудя се да им звъня ли?…

# 361
То си пише в червено в сайта/приложението - лятна промоция до -60%. Не важат ваучерите до края на седмицата.

# 362
Олеле мале, и аз си мисля, че след 2 дни започва промоцията, а не че остават два дни до края й!… пълно куку. Благодаря Simple Smile
То си пише в червено в сайта/приложението - лятна промоция до -60%. Не важат ваучерите до края на седмицата.

# 363
Не знам каква е тази промоция, но явно не обхваща любимите ми брандове. От всичко, което следя (а то не е хич малко), само 2 неща са леко намалени - 10-20%.
🥲

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 18:49 от Анонимен

# 364
Посочила сьм адреса на Еконт и ми вземат пари за пренасочване на пратката.Някой поръчва ли си до офис и вземат ли му пари за доставка?

# 365
От Еконт взимат за пренасочване на пратка.

# 366
Аз поръчах до офис на Еконт, не са ми взимали пари.

# 367
Посочила сьм адреса на Еконт и ми вземат пари за пренасочване на пратката.Някой поръчва ли си до офис и вземат ли му пари за доставка?

На този линк може да видите за кое таксуват и за кое не.

https://www.econt.com/services/change-delivery

# 368
Забелязах, че това намаление важи с пълна сила за Rieker, има модели за по 30- 40 лв, явно гледат да ги разпродадат. Аз се поразрових, но понеже повечето им модели са от изкуствени материали, не се  изкуших. Но ако някой е фен на марката, си заслужава...

# 369
Рикер имат много модели с еко кожа ,но антистрес подметката е уникална Аз си поръчах сандалочехли ,точно заради нея.

# 370
  • Пловдив
Какво ще рече антистрес подметка Rolling Eyes

# 371
Намаля напрежението в гръбнака,ставите,прешлените и междупршленните дискове .Имам бели ест кожа кецове на Рикер с такава подметка ,усещането е че вървиш върху възглавничка.А аз вървя много с детето,между 8 и 15 км на ден,това са ми най-удобните обувки .
Рикер имат и истински хубави визуално обувки,моите са едни от малкото ,масово са грознички .

# 372
На Рикер имам боти и ботуши за зимата, Страхотни са. Взех ги на много добра цена от About you. Имам и едни сандали, но тях още не съм ги носила и ги взех за 30 лв на едно от намаленията. Сега поръчах кецове, дано са хубави.

Мъжа ми пробва в Дайхман едни чехли, каза че са му много удобни, но нямаше неговия номер и бяха 90 лв. Въобще там цените на тази марка са доста завишени. Ще дебна в About you да ги пуснат или поне подобни, да му поръчам. Та като цяло съм много доволна аз от марката.

# 373

Тези имам,препоръчвам горещо,има подобни в абаут ю, май еко кожа

# 374
А Рикер имат ли модели, подходящи за широки стъпала, или са предимно насочени към тесни и дълги такива?

Общи условия

Активация на акаунт