Юлски бебета 2020, тема 3

• 16 849
  • 473
  •   1
Отговори
# 105
Значи в крайна сметка, си е вирус. Но всичко е по-лесно когато има ясна диагноза. Радвам се, че ще ви изпишат вече!
Краси, как ги понася ваксините сега като по-голяма или се справя геройски.

# 106
  • au bout du monde
Ние също започнахме късно с ваксините. На 8м последната му сложиха. Според мен рева повече, повече помни и на следващите консултации само като влезне в кабинета и рев😩

Остана ни БЦЖ, но нея ще я слагаме след време.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 09:22 от La Libellule

# 107
  • Несебър
БЦЖ защо? Нямаше белег ли, проба манту правихте ли? Аз забравих да питам нашата дали е проверила.
Ами как ги понася...като цяло добре, но дерматита ѝ се обостря. Е, днеска ново 20. На врата отзад изприщена. Тъкмо започне да позатихва и я боцкат. Като ходихме втория път на дерматолог и я попитах за въпроса с ваксините и ми каза да не отлагам, всичките да ги сложим.
Снощи се събуди саааамо 3 пъти. Интересно, след ваксината ѝ беше по-спокоен сънят.

# 108
  • au bout du monde
Изобщо я няма. Роден е в чужбина и там не я слагат. Решихме да я сложим на по-късен етап. Тъй като не живеем в Бг за сега.

# 109
Много се радвам, че сте добре и са ви поставили диагноза. Вече мноооооого разходки.Мислили ли сте вече къде и с какво ще почерпите за рождения ден на детето. Много хора ли ще каните? Аз още не мога да взема решение. Само едно реших-да не е в един ден с крещенето.

# 110
При нас е много сложно тази година, тъй като са на една дата децата, а и кръщене на малкото. Миналата година дъщеря ми не празнува с приятели заради раждането, но тази година не мога да пропусна

# 111
Помня , че от някоя от ваксините Бонбонката беше много поспалива 2 дни, но не помня от коя.
Наскоро ми мина мисълта , че първия РД наближава, но не ми се иска да е нещо голямо. Ама хич.

# 112
За първият РД на дъщеря ми събрах само семейството- баби, дядо, брат ми и сестрата на ММ.

Моите и двамата спяха много от едната ваксина,   но и аз не помня коя.

# 113
Здравейте мами...леле дойдоха ли вече рождените дни на бебоците??? Леле как лети времето...ние сме у дома...малката е доста ужасна- постоянно хленчи и иска да е в ръцете на някой, още е разтроена, отказва да яде, сънлива и постоянно и се спи много...обрива почна да зачезва... А беше тиха, спокойна, неревяща и т.н.  бебе мечта Simple Smile
Явно и на нея и дойде в повече болницата и изживява някакъв стрес... Ще се справим Simple Smile
Весели празници на всички и бъдете здрави мамчета! Simple Smile

# 114
Samodeia бързо възстановяване вкъщи Simple Smile
И при малкия ваксините все ги отлагах, ту хрема, ту гърло. На 9м сложиха последната. Много крив беше тези дни, особено понеделник, за щастие ММ беше вкъщи, та малко помощ хич не беше зле.
Все по-неудържим става. Еле пък да го сложиш на стола да яде, вой до небесата, отделно хапваше по 5 лъжички и хвърлям всичко. Днеска доста по-добре откъм ядене малко повече от 100 гр изяде. И спането е драма през деня 2х по 40 минути, имам чувството, че иска да остане само следобед да спи, обаче като става в 6 и до обяд не може да изкара без дрямка. Чудих се дали да го запиша на ДК, тука е само частна, но все още не дъвче почти, а и млечни не съм въвела освен малко сирене с нещо като попара.
Все още доста, често суче, но като се има предвид, че не вода е обяснимо.
Да питам на каква температура давате водата ? Опасявам се, че ако е на стайна, около 20 градуса поддържаме,  да не го простудя.
Родения ден все още мисля как да го празнувам и дали изобщо или да си стегнем куфара и да идем за 2-3 дни на море.

# 115
Аз вода и от магазина директно давам. Във вкъщи е преварена, но въобще не се занимавам с поддържане на топла вода.

# 116
И аз давам директно водата. Не топля.

# 117
Вода винаги на стайна температура съм давала. И ние около 20 градуса поддържаме.Той чак сега пропи като хората вода-на9 месеца и половина. До скоро с лъжичка, от чашка се научи и накрая и от шишето с биберон пропи.Аз го кърмя и от биберон почти (3,4 пъти) не е пил, защото вода отказваше категорично и не ми се е налагало да се цедя.

# 118
Моето сега пие много вода, защото е болен и явно е много жаден.
Мислех, че ще му изпишат антибиотик, но с авирон и още 5 неща ще го лекувам. С брат му са с еднакво лечение. И двамата много кашлят и са сополиви. Върви на оправяне работата ама става бавно.

# 119
Peacocklove, и вие ли Confused Бързо оздравяване  Flowers Four Leaf Clover

Момичета,  как са косиците на вашите бебета? Подстригвате ли?

Общи условия

Активация на акаунт