Юлски бебета 2020, тема 3

• 17 074
  • 473
  •   1
Отговори
# 375
5 дни след ваксината вдигна 38 гр.Продължи два дни,давах панадол.

# 376
  • София
Ясно. На нас ни предстои тази седмица. А как понасят прегледите? Моя като види педиатърката надава страшен вой. Не дава да го преслуша дори.

# 377
Със самия преглед нямаше проблеми. Той се разхождаше, разглеждаше кабинета. Тя го мери прав и го остави да стъпи на кантара. Даже не плака при ваксината. При предишния преглед(беше точно на десет месеца) беше доста по-трудно.

# 378
И ние я сложихме на 31.08 имаше Т около 7-8 ден 37,1-2 но вечерите бяха кошмар. Страшен рев и никой не може да го успокои,изби обрив и всичко мина.

# 379
Сложихме я, казаха, че може да вдигне Т между 6 и 12 дни след ваксината,  но не е.

# 380
  • София
Дам, казаха ни, че освен температура и обрив, може да се подуят и лимфните възли. Ще видим

# 381
И ние сложихме на 31.08 на около 10 ден имаше два дни температура, но тогава ми беше толкова напрегнато изобщо не го свързах с ваксината, благодаря на звездичка за поясненията, че нашата педиатърка не спомена нищо. Аз мислех, че е от зъби или пак се разболява, вече имам чувството, че всеки месец нещо ѝ има. Cry И вечерите беше доста крива, събужда се се и не може да се успокои по 2-3 часа, сега,  да чукна на дърво, от два дни спим. Имаше и обрив лек около устата, но тя винаги има като се лигави заради зъбите, а и бях дала малко смути, което имаше портокал и помислих, че от него може да е. Да не говорим, че продължава да не иска да яде, вече наистина не знам какво да правя.. тя е пухкавичка и си я кърмя вечер, не изглежда недохранена, но започна да изгражда много лоши хранителни навици-на всичко се мръщи, бута, реве…и това продължава месеци наред и се влошава дори. Да я похваля все пак, че проходи вече и в петък ще правим прощъпулник. Освен питка и масичката с предмети има ли някоя друга традиция, която ми убягва? Благодаря, че ме изчетохте Hug

# 382
Честито на проходилата девойка.
Моят син откакто проходи,много по-лесно ми е.

# 383
Обявяване на свободни места за ДГ № 175, Сграда-2, м. "Кръстова вада", район "Лозенец" - 14.09.2021
 Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви, че приключиха строителните дейности в ДГ № 175, Сграда-2, м. "Кръстова вада", район "Лозенец" и сградата е въведена в експлоатация.
На 20.09.2021 г. на сайта на ИСОДЗ, ПГУ и първи клас ще бъдат обявени свободни места, както следва:

Яслена група, деца, родени през 2020 г.- 20 места по общия ред, 3 места за деца с хронични заболявания;
Яслена група, деца, родени през 2019 г.- 20 места по общия ред, 3 места за деца с хронични заболявания;
I група /родени 2018 г./- 23 места по общия ред, 2 места за деца със СОП, 3 места за деца с хронични заболявания;
II група /родени 2017 г./- 23 места по общия ред, 2 места за деца със СОП, 3 места за деца с хронични заболявания;
III група /родени 2016 г./- 23 места по общия ред, 2 места за деца със СОП, 3 места за деца с хронични заболявания;
IV група /родени 2015 г./- 23 места по общия ред, 2 места за деца със СОП, 3 места за деца с хронични заболявания.

Екип Столична община

# 384
Мама-ураганвсе едно описваш моя юнак, същия беше буташе и ревеше като седне на стола цяло лято. Ситуацията се подобри като избиха кътниците. Останаха последните 2 двойки кътници.
Откъде черпите идеи за готвене за вас и за децата? Търся нещо с бързи и лесни рецепти, сайт, книга.
Дава ли някои шуслерови соли за зъби? Благодаря на отзовалите се.

# 385
  • София
За закуска ползвам рецептите на Tiny meals, много полезна апликация, правя неща и за нас от там. За обяд взимам детска кухня, а за вечеря приготвям нещо зеленчуково само за него.

Мама-ураганвсе едно описваш моя юнак, същия беше буташе и ревеше като седне на стола цяло лято. Ситуацията се подобри като избиха кътниците. Останаха последните 2 двойки кътници.
Откъде черпите идеи за готвене за вас и за децата? Търся нещо с бързи и лесни рецепти, сайт, книга.
Дава ли някои шуслерови соли за зъби? Благодаря на отзовалите се.

# 386
Леле.... темата се е раздвижила...май всички вече нямаме време да пишем във форума...не знам за вашите бебоци ама ние сме...като ХУНА...няма спирка...днес едвам не си пръсна главата...само тича като луда, катери се, беснее...чудничко е Joy ама да е жива и здрава

# 387
Определено времето лети с бясна скорост. Дребния расте всеки ден и се опитва да проявява характер. Вече всичко с гуми му е интересно,най-вече тротинетките на по-големите по площадките, залетява се и грабва веднага да се качва. Тази седмица ни очаква ваксина, дано всичко мине леко. Взехте ли гумени ботуши и откъде?

# 388
  • au bout du monde
Тази година няма да взимам гумени ботуши. Не смятам, че са подходящи за тази възраст.

# 389
И аз няма да взимам гумени ботуши..тя малко се спъва с маратонките, пък с ботуши си представям. По-скоро апрески. Другия месец тръгва на ясла... Някой пуснал ли е вече детенцето си на ясла? Все си мисля, че сме много мънички...вчера стана на 1г и 2 месеца...по принцип за да ходи на ясла трябва да са на поне 10 месеца ( и ако може да ходят, да ядат сами и какво ли още не...Joy ) ама хич не ми се иска да ми свърша и майчинството и спокойствието...ама поне ни приеха на ясла и то до нас...няма как да си пропуснем шанса

Общи условия

Активация на акаунт