Юлски бебета 2020, тема 3

• 17 085
  • 473
  •   1
Отговори
# 315
Аз никога не съм давала, но все още кърмя. Не заспива без кърма и през нощта също суче няколко пъти(има ли други деца, които все още се събуждат по сто пъти вечер Tired ) Когато беше болна и не искаше да яде и през деня кърмих.

# 316
  • София
И аз не съм давала АМ, но съм била на ръба с това кърмене. Много бих искала да приключа с нощните хранения и да останат само две, примерно рано сутрин и вечер.

# 317
  • au bout du monde
Все още пие АМ сутрин по 210мл и вечер по 150мл. Всичко си изпива.

# 318
  • Несебър
Особено сега като е болна суче по цяяял ден. Но в този случай не ми пречи, защото не знам как щях да я успокоявам иначе. И вода не иска да пие, отказва твърда храна.
Иначе, по принцип и тя заспива през деня на цица и вечер, нощес се буди по 2 пъти да суче.

# 319
И аз още продължавам с кърменето. Сутрин и вечер - задължително. През нощта - от веднъж до 3 пъти(снощи напр. 2 пъти). Зависи на какъв етап са поредните зъби. Успокоява го, така че ще правя сериозен опит за отбиване едва като позатихнат нещата с тях. Лошото е, че остават още 9 или 8 зъба(не мога да преценя дали е избил последният малък кътник).

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 14:59 от zvezdi4ka14

# 320
Честито на всички наборчета❤ Да са ви живи и здрави едногодишните палавници🤗

Ние все още се кърмим и се надявам така да продължим. Много ми е приятно, дори и нощно време.
Моята бонбона още не е проходила, само за ръце я държим. Но пак я хвана някой вирус, хърка с нос и лека температура. Съмнява ме да е от зъбите. Сякаш няма още никой мекарлия да избива и да ѝ промени заешката муцунка.

# 321
Аз никога не съм давала, но все още кърмя. Не заспива без кърма и през нощта също суче няколко пъти(има ли други деца, които все още се събуждат по сто пъти вечер Tired ) Когато беше болна и не искаше да яде и през деня кърмих.

# 322
  • Несебър
При нас се оказа Розеола. 4 дни температура, като втория и третия спря да се влияе от антипиретици. Предписаха антибиотик. Трети ден пие, но явно безсмислено. Спираме го. Днес изби обрива по лицето и торса плюс по раменете.

# 323
Краси , бързо възстановяване!
Недей да спираш аб на средата на лечението, защото това води до антибиотична резистентност. Вирусът дава предпоставка за развитие на антибиотична инфекция, навярно затова са го изписали.
За температура пробвахте ли с Куулпач или свещички? Друг вариант, ако е много висока, е хексалгин. Но най-вече гърдата ще е успокои и ще помогне за по-лекото преминаване.

# 324
  • Несебър
АБ предписаха, защото не знаеха, че е шарка. Няма смисъл при вирусна инфекция, която продължава само 3 дни да се изписва антибиотик. Всичко пробвахме за температурата, сега е добре. Пием трети ден, за да завършим лек курс на АБ. По съвет на педиатър. Наясно съм с резистентността. Тя си суче, едвам хапва твърда храна. До два дни дано се оправи.

# 325
Бързо възстановяване, Краси!
Аз да похваля моята госпожица-на 13м. най-накрая се научи да пълзи и да се изправя! Вече не се спира седнала да си играе както преди и малко повече се умарям след нея, но много се радвам Blush Днес бяхме и на детски рожден ден изобщо не седна в количката, искаше да ходи след по-големите деца, маха им, усмихва се, много ѝ хареса.

# 326
  • au bout du monde
Моят стана на 13м, но няма никакво желание да ходи. Изправя се и се подпира, но сам или за ръка изобщо не иска. Има ли други, които не са проходили?

# 327
Ние също не сме проходили. На ръце се държи, но сама не иска да се пусне.

# 328
При сина ми такъв тип проходилка за бутане доста бързо му даде увереност да се пуска. Проходи самостоятелно около две седмици, след като я взех.
https://-spam217-/kikkaboo-wobble-fun-proxodilka-2-v-1

# 329
  • au bout du monde
Има такава проходилка, но като се хване за нея пада назад😩 или я плъзга напред, а той не си мърда краката и пак пада.

Общи условия

Активация на акаунт