"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 362
  • 684
  •   1
Отговори
# 60
О'К,Криси- в Люлин има чаршафи-по-голими са от 60/120 т.е. около 70/150-мама ще даде на Хапка, та да ти ги докара и да ги вземат като идват от Медвен,а? newsm78 УТРЕ КОГА ЩЕ СЕ ТОВАРИ БАГАЖ ОТ ПОМЕЩЕНИЕТО В ЛЮЛИН ЗА ПЕРНИК? newsm78 Сигурно Хапка е най-наясно?

# 61
  Какъв багаж има за товарене, защото колата и без това е пълна?

# 62
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Хели е била и е учила рисуване в Интегра. Можем да установим нов контакт с тях. Те имат програми за социално слаби майки. Имат магазинче за сувенири около петте кюшета, където продават произведения на такива жени. Мисля, че по програмата им доставят и материали. Да търся ли контакт с Интегра?

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 22:28 от yosarian

# 63
Мисля, че миналата седмица отделяхме разни неща за Перник?!Или се бъркам?! newsm78 Ако няма място-въпросът отпада, много ясно.Мисля, че има играчки и дрехи-ако ти не помниш такова нещо сигурно бъркам нещо #Crazy Криси, ти какво мислиш?

# 64
Хели е била и учила рисуване в Интегра. Можем да установим нов контакт с тях. Те имат програми за социално слаби майки. Имат магазинче за сувенири около петте кюшета, където продават произведения на такива жени. Мисля, че по програмата им доставят и материали. Да търся ли контакт с Интегра?
Да, аз знам че е карала курсове тук и е рисувала, всъщност знам , че според тях е била голям талант - и наистина е. Никога не съм я карала нищо - сама рисува, лепи струва - става красиво. Имам чудесен кон на картина от нея, наистина красив
Майче те са при мен, споко  bouquet

# 65
  • София
Цитат
Публикувано на: вторник, 10 октомври 2006, 22:21
Публикувана от: yosarian 

Хели е била и е учила рисуване в Интегра. Можем да установим нов контакт с тях.

от много време повтарям, че имам лични много близки контакти с интегра. и всеки път питам - искаме ли нещо от тях, можем ли да работим заедно...

# 66
Ми а де?! Мисля, че те могат много да помогнат по програми за Хели. Могат и работа да и намерят и да я ошлайфат. Има страхотен потенциал и и трябва малко работа с художник.

# 67
Цитат

от много време повтарям, че имам лични много близки контакти с интегра. и всеки път питам - искаме ли нещо от тях, можем ли да работим заедно...
ми ето-действай тогава-това ще е добра възможност за нея Hug  bouquet

# 68
ми Янита аз сега разбрах името на организацията Peace

# 69
  • Sofia
Mi-Sy ние с Хапка ще ходим до Трън и ако остане време до Перник в четвъртък, ти сама ли ще пътуваш до там newsm78
в четвъртък на обед и МЕдвен ще ме чакат към 13.00 у нас за багажа, има те ли нещо за Медвен newsm78
За сега ще пътувам сама. Ще занеса част от зрънчото и някакви плодове ще им взема. Ако има нещо за носене в Перник казвайте, колата ми е празна.

# 70
искат проходилки, гърнета и какво друго беше - аз при мен имам проходилка и гърне, но ако и на теб ти се намира - можеш да им занесеш. Иначе една лична молба - има едно рибе - и аз ще го видя де, но ако не сколасаме - Цурето, горе, при бебоците е - цункай я от леля Криси и и кажи че скоро ще се видим с малката ми звездичка Heart Eyes Heart Eyes

# 71
нали занесохме десетина гърнета в Перник. Пак ли имат нужда от гърнета

# 72
Цитат

Емииии, и аз преди време ходих в този магазин и говорих с един господин,който каза че е съгласен  да осъществим връзка .Yanita ти мисля си спомняш newsm78 Но тогава имаше други спешни задачи на дневен ред и потънааааа. Whistling Ако мога да помогна казвай, ама сега се сетих че непомня къде сложих визитката ooooh!

# 73
  • Sofia
искат проходилки, гърнета и какво друго беше - аз при мен имам проходилка и гърне, но ако и на теб ти се намира - можеш да им занесеш. Иначе една лична молба - има едно рибе - и аз ще го видя де, но ако не сколасаме - Цурето, горе, при бебоците е - цункай я от леля Криси и и кажи че скоро ще се видим с малката ми звездичка Heart Eyes Heart Eyes
Проходилка нямам, но имам едно запазено гърне - ще им го занеса. А за Цурето- знам я, ще я цункам непременно!! (и не само нея де)

# 74
Mi_sy, в колко часа ще ходиш до Перник и към колко се прибираш? Много ми се иска да дойда, но незнам дали ще успея да намеря някой да ми гледа бебето. Да ги нацелуваш мнооооого!

Общи условия

Активация на акаунт