Ринопластика, тема 2

• 116 836
  • 938
  •   1
Отговори
# 135
Каква е причината носът да се променя години след операцията?

# 136
Каква е причината носът да се променя години след операцията?

Поради същата причина, поради която се изменя с годините и без операция.

# 137
Роберта, а след Алев какво не е наред и той какво казва по въпроса, ходила ли си да те види? При него ли ще е ревизията, доколкото чета, при този вариант си плащаш само упойката?

# 138
Няма да си правя при него ревизията, ще изчакам да мине една година и ще търся друг доктор. В близко бъдеще няма да имам възможност да пътувам и не искам да избързвам с избора си.

Роберта, а след Алев какво не е наред и той какво казва по въпроса, ходила ли си да те види? При него ли ще е ревизията, доколкото чета, при този вариант си плащаш само упойката?

# 139
А какво не е наред с резултата?

# 140
Крив нос, асиметрични ноздри…мисля е достатъчно

А какво не е наред с резултата?

# 141
Съжалявам Sad Дано намерите Вашия лекар и ревизията мина успешно този път ❤️

# 142
Познавате ли д -р Ерхан Гезер? Учил е в Пловдив, има клиника в Нисанташи.  Специалист по УНГ.

# 143
За Мухамет Дилбер - миналата година беше забравил конец в носа на едно момиче и то се наложи спешно да се подложи на ревизия при друг, защото беше започнала некроза.
Преди години пък забравили да дадат инструкции на негова пациентка (което е доста често всъщност), тя пила аспирин и се наложило да я вкарват в Спешното, защото кървяла много по време на операцията. За малко да я изпуснат. Формата на носа ѝ изобщо не е хубава, но отказал ревизия.
След пост на момичето с конеца Ива - админката на група Ринопластика във Фейсбук изтри поста на момичето с аспирина.

Отношение - зависи каква си. С момичета, които си правят селфита по цял ден, са мили. С другите - забравят да ти пратят инструкции, да ти дадат указания, държат се грубо, ти трябва да им напомняш за всичко.
Работа - 50/50. Има не малко момичета, които търсят ревизия след него. Изобщо не се съобразява с пропорциите на лицето и носа, който би му отивал. Прави каквото си иска.
Прави впечатление, че уж има много пациенти, а в Инстаграма му се въртят едни и същи лица.
Има много момичета, които работят на комисионна и постоянно зарибяват нови и нови пациенти.
Ясно. Напълно ми преобърна мнението. Може ли тогава да препоръчате някого, за да видя как работи? Моят проблем.. Силно казано проблем, но имам изкривяване на носна преграда и не си харесвам носът...

3 месеца след операцията при Дилбер няма никакви оплаквания, нищо не криви, нищо не е увиснало, никакви функционални проблеми няма.

Иначе, вероятно няма доктор който няма неуспешни операции, от друга страна колкото повече е зает, толкова по-вероятно е да има повече оплаквания като абсолютно число, вече като процентно съотношение е важно как е.....

# 144
Здравейте. Кой лекар в бг е добър за рино?
Следя ви от година и все се натъжавам, защото операция в Турция ми е непосилна.
А за България пак, но бих намерила начин, макар и да ме е страх от резултата тук.
Не мога за приема носа си и ми създава ужасни комплекси години наред.  Близките ми не ме разбират и са на мнение, че има по-грозни хора от мен и не си изкарвам парите с външния вид.
Умирам, ако някой ме погледне в профил.
Ето и снимка. Лицето ми е малко и носа като дължина е добре, но не и тази гърбица
https://prikachi.net/image/B7hdR

Търсих мнения за лекари, които правят с ултразвук. Майка ми изпада в истерия и ми звъни по телефона и ме плаши постоянно и ме обърква.

А аз мразя носа си.

# 145
И аз си мразя носа и ми е комплекс ш също удома не го приемат за сериозно. Какво пък толкова, нали не съм манекенка.
Но, пусти страх, не мога да се реша, особено в България.

# 146
  • В.Търново
А за България пак, но бих намерила начин, макар и да ме е страх от резултата тук.
Не мога за приема носа си и ми създава ужасни комплекси години наред.  Близките ми не ме разбират и са на мнение, че има по-грозни хора от мен и не си изкарвам парите с външния вид.
Ето и снимка. Лицето ми е малко и носа като дължина е добре, но не и тази гърбица

Търсих мнения за лекари, които правят с ултразвук. Майка ми изпада в истерия и ми звъни по телефона и ме плаши постоянно и ме обърква.

А аз мразя носа си.
Снимката вече я няма.

# 147

А аз мразя носа си.
Снимката не се вижда, но на въпроса- аз не знам да има добър лекар за рино в България. Ако под “непосилна” имате предвид “скъпа” си заслужава да изчакате достатъчно дълго докато съберете пари, тъкмо ще имате време за размисъл “струва ли си риска”, толкова ли е наложително, а и ще имате време да проучите хирурзите, защото и Турция не е панацея и там има издънки. Това е много рискова операция. А за родителите/ майка Ви…. не знам на каква възраст сте, но ако парите са ваши и лицето също и сте вътрешно убедена, не виждам на какво основание Ви се месят, просто един ден се появявате с новия нос и това е свършен факт.

# 148
Носът не би трябвало да се променя с годините, или поне не много. Показвам лекар, който има 20-годишни резултати:
https://instagram.com/rhinoplastyschool?utm_medium=copy_link

При Алев не бих отишла за повторна ревизия, ако ще и да ми дават пари. Наскоро негова пациентка се оперира при друг - имаше 3 см дупка в септума. Виждала съм наживо носът й - малък е, та колко голяма е била тази дупка и как може да се допусне изобщо да й остави носа в такова положение....Тя е имала няколко ревизии при него.

Маркетинговата стратегия на Дилбер не знам как му се получава, но за мен е отблъскваща. Факт е, че много жени му се връзват. Качва основно някакви селфита на жени, с много тежък грим, контури, ИГ филтри дори, като някои са за намаляване на носа. Снимките са красиви, но от носовете нищо не се вижда. Рядко има носове, снимани от всички страни. Обикновено снимките преди да някакви ужасяващи - с криви зъби, пъпки, без грим или размазани. Винаги снимките преди са приближени, за да изглежда носа по-голям...
На жените им се обяснява колко са красиви, прекрасни, егото яко им се помпи и те забравят за кривия нос, висналата колумела, леката гърбичка и т.н.
Наистина не разбирам как не се вижда колко манипулирано е всичко.

Доган Пинар има БГ асистентка, която не е особено мила. А той самия доста подбира случаите си, не прави операции на кой да е, ревизиите му са рядкост.

# 149
Здравейте.Минах 40+, почнах да чета как се поддържат другите жени, отдавна имам проблем с изкривена носна преграда и не малък нос, който обаче никога не ме е притеснявал. След ...недостатъчно четене, днес взех, че отидох на преглед, при доц.Илиев, Варна, да си поговорим и ...задействах процедура за септоринопластика след 10 мин.разговор🙈. Някак...знам, че трябва, че имам вече и оток в носа, от проблемната преграда, но ...не мога да си се представя с друг нос😁.Ами, ако не се харесам(а, носът ми е дълъг, гърбав, но ...мисля, че ми ходи😂😂😂). Та, случайно някой да знае приложение, в което мога да променя носи си, че да видя нещо приблизително😁.Доктора ми обясни какво ще направи, ясно ми е, че ще действа спрямо материала, страх ме е дали ще се събудя след операцията и дали ще се харесам, ако се събудя😁.Както разбирате, нервите ме тресат, но...
Една приятелка каза, че е много болезнено след събуждането, а докато чаках пред кабинета, видях една жена си отиваше, ясно че беше ринопластика, но очите и бяха полузатворени, подути☹, вие така ли бяхте??

Общи условия

Активация на акаунт