Ринопластика, тема 2

• 117 497
  • 938
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз се оперирах преди 4 месеца, бях писал в темата преди време, когато още проучвах. Не е толкова деликатен носът, че от пипане да се нарани или изкриви, но трябва да се пази и да не се облягате на него докато спите. Някои хирурзи дори препоръчват масажи след сваляне на шината. Аз лично слагах лепенките с натиск, тъй като имам присаден хрущял и лепенето ми бе препоръчано от доктора за по- бързо възстановяване около присадките . След някой друг месец ще споделя резултата към момента във ФБ групата. Успех!

# 406
Здравейте, искам да попитам как се спряхте на специалист? Особено в Турция… следя доста профили в инстаграм и тъкмо се спирам на някого и се появява негативен отзив и се отказвам… Най-вече за безотговорност след операцията от страна на лекаря и от обезобразени лица…
Нямам неограничени възможности и не знам как да направя правилния избор. За момента се колебая между Нихат Кая, Селим Туран, и Серджан Барискан.

# 407
  • софия
Момичета ,синът ми има лека гърбица на носа и се е насочил към Озай.Има записан час за консултация с него в София за другият месец.Има ли отзиви за него и колко дни изискват да се седи в Турция след операцията?Говорих,говорих,та чак пяна хванах на устата ,но го е решил твърдо. Няма как да му повлиая при условие ,че е на 25🤣.На мен като майка си ми е притеснено.

# 408
  • София
Зависи от лекаря и самата операция, разбира се, но се подгответе за 5-7 дни ориентировъчно. Аз стоях 7, имах 3 контроли след операцията, през ден горе-долу (с друг лекар).

# 409
  • софия
#Тристана благодаря!

# 410
Бих искала да помоля миналите по пътя на ринопластиката какво бихте посъветвали всички, на които им предстой? И най-вече какви въпроси е важно да зададем още на консултацията, които в началото не предполагаме, че са важни?

# 411
Здравейте!Има ли някой който си е оперирал нослето при Стефан Комитски?Моля за малко мнения !

# 412
Здравейте, планирам операция за следващата година горе-долу по това време. Насочила съм се към по-нерекламираните доктори като Ахмет Алп. Някой има ли отзиви за него? Просто се отказах от нашумелите като Илхан, Дилбер и т.н.

# 413
Смятате ли, че този нос е труден за корекция? Нямам гърбица, но не си го харесва. Искам тънко и фино носле. Особено на снимки се мразя, даже на приложената съм излязла добре. 😅

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:49 от Не се сърди, човече

# 414
  • в 1001-та нощ
В моите очи е съвършен и много хармонично се вписва в лицето Ви. По тънък нос не мисля, че ще Ви отива повече, напротив.

# 415
Перфектен е този нос Море, категорично подкрепям, че ти отива.

# 416
Съвършен нос. Каква красота, какви пропорции... златно сечение. Зендая.

# 417
Според мен е лесен за корекция, защото няма много работа по него. От опит знам, че колкото и другите да ти казват, че носа ти е идеален, щом теб те дразни, ще те дразни всеки път като се погледнеш в огледало.

Върхът може да се рафинира, също може да се поизтъни. Много е важно да намериш подходящият лекар, който да се вслуша в това, което искаш и да е способен да го изпълни.

# 418
Да, като се усмихна става като на негър. Широк е просто. Дразни ме от години. Иначе и други познати са ми казвали, че е добър. От друга страна ме притеснява интервенцията дали ще е успешна и се навивам, че не си струва рисковете. Даже на снимки леко го намалявам 🥴

# 419
  • в 1001-та нощ
Всичко е в главата и е твърде възможно да ти мине Simple Smile Аз бях така преди години. Не бях обръщала внимание на носа изобщо, докато не ми се наложи да дам отговор на въпроса - какво бих променила, ако парите не са фактор. Мислих, мислих - и това измислих. Намерих му кусури и се фиксирах. Започнах да проучвам, Ей така - от едното нищо. Четейки за многото ревизии и кофти резултати с усложнения - ми мина мерака, отрезвих се и го приех - носа си - какъвто е. Има си кусури и несъвършенства, но аз и други кусури имам. Просто съм ги приела.

Така, че - нищо спешно няма при теб - не бързай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт