Ринопластика, тема 2

• 116 996
  • 938
  •   1
Отговори
# 765
Кармакома, много красив нос се е получил. Явно изходната позиция е била много добра.

# 766
  • гр.Пловдив
Velma125,резулата ви е отличен,без забележки!
Чета ви от от доста време,моля не се свенявайте да покажете преди,понеже се добива много ярка представа ,дори и в скрит текст инфото е показателно и с полезна насоченост,т.е ще е от полза ...Благодаря!

# 767
  • при Arctic Monkeys
Изходната позиция беше гърбица и широк връх. Върхът и сега е широк, но не ми пречи, симетричен е на устните и скулите ми. Докторът ми чупи костта на живо (с местна упойка Simple Smile) така че не се оплаквайте.

# 768
  • София
Аз се показвам преди и след (срам не срам...)
Сега съм на 4 месеца след операцията, но имам много оток. Особено в тези жеги е ужасно.

# 769
Круела, много добре е станало. Отокът ще спадне. Облепяш ли с тиксо носа нощем? Аз облепях малко повече от година след операцията, не съм имала отичане освен в самото начало веднага след свалянето на гипса. Тогава ми се видя  огромен, наложи се да ми бие кортикостероид да спадне малко.

# 770
  • София
Лепих два месеца, после почнаха жегите и спрях.

# 771
Нормално ли е, ако са ми правили операция преди 10 години за изправяне на носна преграда, сега отново да е крива? Не говорим за разкрасителна процедура тук, а чисто медицински проблем, който уж беше решен.

# 772
  • София
Нормално ли е, ако са ми правили операция преди 10 години за изправяне на носна преграда, сега отново да е крива? Не говорим за разкрасителна процедура тук, а чисто медицински проблем, който уж беше решен.
Възможно е. Тя се изкривява  следствие на външни фактори - удар, употреба на капки за нос и т. Н. Моята беше изкривена след катастрофа

# 773
  • гр.Пловдив
Cruella ,носа е топ,направо за завиждане !

# 774
Круела, колко време ти каза лекарят да облепяш? Моите инструкции бяха много строги, облепяне една пълна година. Аз слагах малко повече даже. С дебела кожа съм, предполагам, че има значение.

# 775
И аз съм почти година след операцията, и облепям всяка вечер.

# 776
  • София
Лекарят ми не препоръчва облепяне. Не знам защо. Аз съм с мнооого дебела кожа. Писала съм и преди, че няколко лекаря ми отказаха операция по тази причина

# 777
Уаууу, 1 година облепяне! Защо толкова много? За първи път чувам толкова дълъг период. Аз облепях 2 месеца мисля някъде. Също съм с дебела и мазна кожа. Операциите ми бяха преди 15 години обаче.

# 778
Защото се счита, че носът спира да се променя една година след операцията и тогава се вижда крайният резултат. Дотогава моят хирург изисква облепяне всяка нощ, за да се контролира отока и да стои повдигнат върха. Един вид да го държи в желаната форма. Аз бях готова денонощно да го облепям само резултатът да е добър.
Възможно е това да са предпочитания на моя лекар, според нейния опит и техника, но е факт, че резултатите й са прекрасни и носове правени от нея нямат ревизии.

# 779
Защото се счита, че носът спира да се променя една година след операцията и тогава се вижда крайният резултат. Дотогава моят хирург изисква облепяне всяка нощ, за да се контролира отока и да стои повдигнат върха. Един вид да го държи в желаната форма. Аз бях готова денонощно да го облепям само резултатът да е добър.
Възможно е това да са предпочитания на моя лекар, според нейния опит и техника, но е факт, че резултатите й са прекрасни и носове правени от нея нямат ревизии.
Да, има логика в думите ти. Аз затова споменах, че моите операции бяха преди 15 години. И тогава изкарах късата клечка - с 4 операции съм, последните 2 да поправят първите 2.

Общи условия

Активация на акаунт