Ринопластика, тема 2

• 116 680
  • 938
  •   1
Отговори
# 825
Но от Асен Асенов имаше доста оплаквания. В началото, като се появи, взимаше чувствително по-евтино от наложилите се, и така набра клиентела, но имаше доста недоволни. Сега може да е задобрял, тогава операциите му продължаваха страшно дълго, няколко пъти по-дълго от при останалите хирурзи, и обясняваше даже и при видимо не сложни случаи колко били сложни и затова 3-4 часа операция.

# 826
Не искам да звуча грубо, но и аз не харесвам българските лекари и резултатите им, с тях дори разговор не успях да проведа като човек с човек... Правих се в Турция и за мен те са най-добри в тези неща, но и там трябва да се проучи добре, аз проучвах 4-5 години.

# 827
  • при Arctic Monkeys
Би ли споделила при кого?

# 828
Умур Акънер/Umur Akıner, има уеб сайт, фейсбук и инстаграм профили.

# 829
Отокът е ясен, всеки го има и от тъканите зависи кога ще отшуми. Според мен такава асиметрия не може да се предизвика само от оток. Трябва да свикнат нашите лекари да си поемат отговорност за нещата , които творят. Аз бях с висока степен на изгаряне на лицето от некадърно извършена лазерна процедура. Вдигат рамене и ми казват случва се…
Точно това искам и аз, да каже объркал съм, но ще го поправя не се притеснявай. А не да ми казва, че ще ми не оток е, изчакай 2месеца, 3 месеца, и не знам колко още. Но не могат да поемат тази отговорност, защото е без ценна, а те мислят само за пари и нищо друго!

# 830
И аз мисля, че нослето е по-добре от преди, връхчето е много приятно повдигнато. Има ясна асиметрия при ноздрите, която ми се струва, че ще остане така
Ако решите да правите ревизия, не ходете при същия лекар, а търсете в Турция. Казвам ви го от опит и от доста разговори с пациенти с неуспешна ринопластика.
И все пак, отново да ви кажа, сега сте по- хубава!

# 831
И аз мисля, че нослето е по-добре от преди, връхчето е много приятно повдигнато. Има ясна асиметрия при ноздрите, която ми се струва, че ще остане така
Ако решите да правите ревизия, не ходете при същия лекар, а търсете в Турция. Казвам ви го от опит и от доста разговори с пациенти с неуспешна ринопластика.
И все пак, отново да ви кажа, сега сте по- хубава!
А тази асиметрия имали начин да се оправи, знаете ли?

Момичета, БлагоДаря ви за хубавите думи, съвети и подкрепа. С малко грим и небрежна прическа нещата малко се подобряват. На този етап ще си ходя така пък дай боже след два-три месеца нещата да по-добри.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 17:35 от meamea_

# 832
Много си се разхубавила с новия нос! Аз не разбирам много, но една от влогърките, мисля, обясняваше, че върхът на носа след година ще провисне, затова винаги в началото го правят да е  вирнат.
И, ако е така, това означава, че тази асиметрия в ноздрите няма да ти се набива в очи. И това, че тук ти казват за нея, е защото всички в тази тема имат наблюдателност, изострена към носа. Другите хора, ако не знаят, нищо не забелязват, освен, впечатлението, че си се разхубавила.

# 833
Много си се разхубавила с новия нос! Аз не разбирам много, но една от влогърките, мисля, обясняваше, че върхът на носа след година ще провисне, затова винаги в началото го правят да е  вирнат.
И, ако е така, това означава, че тази асиметрия в ноздрите няма да ти се набива в очи. И това, че тук ти казват за нея, е защото всички в тази тема имат наблюдателност, изострена към носа. Другите хора, ако не знаят, нищо не забелязват, освен, впечатлението, че си се разхубавила.
Аз също я забелязвам асиметрията и поради вирнатия нос ми се вижда все едно съм с прасешка физиономия. Четох че с времето спада върха, та се надявам да не се забелязва толкова много. Иначе и аз от както направих операцията гледам хората в носовете и забелязвам асиметрия на ноздрите. Благодаря за хубавите думи Heart, днес така се почувствах дори по-хубава, имах нужда.

# 834
  • Варна
Отдавна искам да ти кажа, че на мен въпреки начина по който е носа ти, ми изглеждаш подмладена.

# 835
meamea_, изглеждаш страхотно! Новият нос дава много по-младежко и дори кукленско излъчване. 😍

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 20:07 от St21

# 836
Отдавна искам да ти кажа, че на мен въпреки начина по който е носа ти, ми изглеждаш подмладена.
[/quote
Благодаря много Blush
meamea_, изглеждаш страхотно! Новият нос дава много по-младежко и дори кукленско излъчване. 😍
Благодаря много 😍

# 837
  • при Arctic Monkeys
Малкият нос винаги дава по-младежко излъчване.

# 838
  • гр.Пловдив

Страхотна дама сте!
Не се притеснявайте,отока ще спадне,ноздрите ще се наместят-според мен само там е а-симетрията,но много ви отива новият нос,не съжалявайте!

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 22:17 от AnMary

# 839
  • София
Носът много ви отива. Аз също съм на мнение, че е много по-добре от преди

Общи условия

Активация на акаунт