Ринопластика, тема 2

• 116 589
  • 938
  •   1
Отговори
# 885
Всички снимки са "след". "Преди" нямам налични на лаптопа. Операциите бяха преди 15 години. Ще видя когато отида при родителите ми, да снимам някоя хартиена снимка. Имах гърбица и носът ми беше широк.
miamim, благодаря ти! Purple Heart

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 20:25 от sharpy

# 886
  • София
Здравейте, бях се насочила към д-р Кулов, но многото лоши отзиви ме отказаха. Препоръчайте към кой да се насоча в БГ, колебя се между д-р Асенов, Пловдив, д-р Комитски, София и д-р Илиев, Варна.
Ще съм благодарна на всякакви мнения!

# 887
  • при Arctic Monkeys
Гледам неща на Илиев и изобщо не ми вдъхва доверие. Повечето му носове са с асиметрични ноздри.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 09:20 от karmacoma

# 888
Здравейте, бях се насочила към д-р Кулов, но многото лоши отзиви ме отказаха. Препоръчайте към кой да се насоча в БГ, колебя се между д-р Асенов, Пловдив, д-р Комитски, София и д-р Илиев, Варна.

В никакъв случай асенов от Пловдив!
За другите не знам нищо.

# 889
Аз не препоръчвам Илиев. При някои се е справил , но моя нос изобщо не е направен добре - криви ноздри и асиметрия.

# 890
  • Пловдив
А за Кулов какви са лошите отзиви - че не се е справил с формата, или друго?

# 891
Юрий Асенов или Асен Асенов?
То всъщност който и да е, бягай и от двамата!

# 892
Юрий Асенов или Асен Асенов?
То всъщност който и да е, бягай и от двамата!

асен асенов не препоръчвам, и вероятно другите са същите, дори и един лош отзив да имат значи не стават

# 893
Моля някой да пусне нова тема.

# 894
Аз не съм чувала за добър доктор, не съм и виждала добър резултат от ринопластика в България. Т.нар. “успешни” операции са такива, които не са осакатили пациента, но хубаво направен естетически нос в България няма. Пълно е със снимки по групите във фб.

# 895
Здравейте .

Решила съм , че искам най-накрая да си направя ринопластика. Проучвам турските лекари и тъкмо си бях харесала лекар, но цената , която обяви ме отказа 10000 евро… Става въпрос за д-р Резит Бурак Каян , ако правилно го изписвам.
Какви са тези цени 🤷🏻♀ Други двама ми дадоха съответно 4250 с включен хотел даже( другата крайност д-р Ахмед Бедир  ) , но пък фотошоп не правел докторът. Третият( Мехмед Ердил)  обяви 5250 само за операцията без хотел.  Честно казано се обърках тотално..
Някой наскоро да си е правил да сподели за цена , отзив за лекар.. каквото и да е, ще бъде полезно.

# 896
Аз се оперирах при др Хюсеин Озай за 4500 евро август месец, сега вече мисля, че е 5000. Трянсфер и хотел не са включени. Направи фотошоп и резултатът се доближава да не кажа на 100 процента.

# 897
Срещам доста добри мнения за д-р Мехмет Ердил. Явно е от по-младите , които се стараят. Освен това ми прави впечатление , че прави по-естествени носове, което търся аз. В момента уговаряме дата и час за консултация и ще споделя впечатления. Може да бъдат полезни на някой при избора си за подобен тип интервенция.

# 898
Аз имам запазена дата при Нурулах Сейхун. Моя позната е оперирана при него и засега е доста доволна. Отделно и с други момичета си писах, които го препоръчват. Цената след НГ ми казаха, че ще е 3500 евро без настаняване.

# 899
Срещам доста добри мнения за д-р Мехмет Ердил. Явно е от по-младите , които се стараят. Освен това ми прави впечатление , че прави по-естествени носове, което търся аз. В момента уговаряме дата и час за консултация и ще споделя впечатления. Може да бъдат полезни на някой при избора си за подобен тип интервенция.
Ще бъда доста благодарна за отзив за този доктор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт