Ринопластика, тема 2

• 116 612
  • 938
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Здравейте, направих си септоринопластика при д-р Comert Sen в Истанбул преди около 11 дни вече. След махане на лонгетата ми сложи лепенки, т.е. добре облепен и ми казаха след седмица, т.е. трябваше още 2 дни да седя с лепенките, но те се зацапаха изключително много, освен това кожата ми е мазна, и според мен и се омазниха, и вече усещах как не са ок, така че просто ги премахнах и то лесно, опредлено омазнени Simple Smile, а и се налага да ходя на работа и с тези вече зацапани лепенки, не се чувствах ок.
Казаха ми след махането, че няма нужда от облепяне, въпроса ми е какво мислите, какъв е вашия опит? Някои лекари казват да се облепя, други не... хем усещам че сега кожата диша, разбира се има отток, просто носа е по-подут, не нещо фрапантно.
Дали трябва да се облепя носа, моля за мнения? Също така ползвали ли сте някакъв крем с арника? Благодаря!

# 901
Деси, аз стоях с гипс 2 пълни седмици и след това облепях всяка нощ за една цяла година. Носът ми стана идеален, според мен до голяма степен заради облепянето.
Погледни в ютуб клипчета за техниката на облепяне. На мен ми показаха в лекарския кабинет, но техниката е една и съща. Аз правих и масажи за около 2-3 месеца, по 5 пъти на ден по схема. Спазвах стриктно всички лекарски препоръки, резултатът както казах е перфектен.
Успех!

# 902
Бабри, ти при кой лекар беше?

# 903
Кристина, в Канада съм, правих операцията тук.

# 904
Здравейте на всички, пиша с надежда, че ще получа мнения и препоръки за казуса, който имам.
От много години използвам капки всекидневно, без които не мога да дишам. Имам изкривена носна преграда и удебелена лигавица. Насочила съм се за операция в България, за сега съм ходила на консултация при доктор Батмаз. Моля за всякакви препоръки, насоки и мнения, както за този доктор, така и за други, от които имате добри впечатления? Благодаря предварително на всеки, който би отделил от времето си!

# 905
Аз не бих се доверила на никой лекар тук в България, но това е само мое лично мнение. За лекаря, който споменавате съм чела само негативни коментари из групите. Проучете много хубаво лекарите, но ако имате възможност определено не я правете в България. Успех!

# 906
Благодаря много за мнението! Чувам много добри отзиви за клиники в Албания, чувалили сте нещо такова?

# 907
Да, преди да се спра на моя хирург проучвах и лекари там и имаше доста доволни. Цените са супер и нивото им е много добро също. Просто на мен ми беше по-сложно като организация.

# 908
А Вие къде се оперирахте и при кой доктор? Доволна ли сте?

# 909
Още не съм, предстои ми идния месец при Нурулах Сейхун.

# 910
Ако е удобно, може ли малко повече информация, ринопластика или септоринопластика, някакъв инстаграм профил на лекаря, как го избрахте, цена и всичко, което мислите, че може да ми бъде полезно? Ще Ви бъда много благодарна!

# 911
  • Пловдив
Как точно се разбира, че албанските лекари например са добри, а българските - не? Доколкото разбирам, принципът е: може къде да е, дори на майна си Райна, само в България да не е.

# 912
Здравей, Irf91! И аз от личния си опит не бих ви препоръчала в България да се оперирате. В Турция са на светлинни години от нашите и като опит, и като отношение към пациентите.  Не е толкова сложна организацията до там колкото може би ви се струва.
А вие към кой български "специалист" сте се насочила?

# 913
  • София
Проучете за Батмаз. Имаше много тежък случай при него на жена с некроза, който се разпространи и по новини, фейсбук. Тогава я спасиха в Турция. Проучвайте си лекарите и не бързайте!
https://dabeda.eu/?p=25302
Аз съм оперирана в Албания

# 914
Meamea_ насочила съм се към доктор Батмаз, но започвам сериозно да се разубеждавам.
#CruellaDeVil В коя клиника в Албания сте се оперирала и доволна ли сте?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 09:40 от Irf91

Общи условия

Активация на акаунт