Ринопластика, тема 2

• 116 690
  • 938
  •   1
Отговори
# 105
Защото нямат право, не зависи от тях

# 106
Защото нямат право, не зависи от тях
В Токуда нямат ли? Там мисли, че оперират турци-лекари и нали болницата е турска. Само разсъждавам... Просто, ако можеше в нашата страна, че и като гост оператори, нямаше да е проблем повече хора да отидат.

# 107
Никъде нямат право, питала съм и Дилбер и Алев,иначе да, би било страхотно.

# 108
Ах,, много жалко!!!!!

# 109
Според мен те нямат и сметка да правят операции в България - първо, имат достатъчно интерес, записват часове за операция за след месеци; второ, лекарят трябва да следи възстановителният период през първата седмица поне, което прави трудно планирането на престоя. Не може да ви оперира и след това да излети за Турция.
Аз по-скоро се надявам занапред да има УНГ от България, които да специализират при турските хирурзи и да започне да се предлага същото качество на услугата и у нас. Питала съм моя близка УНГ защо у нас нямаме такива специалисти и нейния отговор беше, че няма от кой да се учат, а специализацията в Турция е много скъпа и продължителна и почти никой не може да си я позволи.

# 110
https://www.hospitalsofiamed.bg/Новини/Д-Р-ИВАН-ЙОРДАНОВ---В-Отделението,-което-завеждам-към-УМБАЛ--Софиямед“,-покриваме-целия-спектър-от-диагностиката-и-лечението-на-УНГ-патологиите“/n1490

Имате ли отзиви за др Йорданов от София мед?

Пише, че извършват ултразвукови, специализирал е при др Илхан
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=614304258733139& … d=568620229968209

# 111
  • София
https://www.hospitalsofiamed.bg/Новини/Д-Р-ИВАН-ЙОРДАНОВ---В-Отделението,-което-завеждам-към-УМБАЛ--Софиямед“,-покриваме-целия-спектър-от-диагностиката-и-лечението-на-УНГ-патологиите“/n1490

Имате ли отзиви за др Йорданов от София мед?

Пише, че извършват ултразвукови, специализирал е при др Илхан
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=614304258733139& … d=568620229968209

бягай далече от всички в УНГ отделението в София мед и Йорданов в частност. Може да погледнеш в групата за ринопластика във фб колко са обезобразените там.

# 112
Бил е гост на Илхан, не е специализирал при него... Това е подвеждащо. И наистина, този е пълен некадърник, страшно много хора е окепазил

# 113
Жалко, разочароващо е че не практикуват този метод тук.

Мъжът ми е скептичен към турските лекари и не желае да пътуваме за това до там.

Затова и търся алтернативи на доктори в България.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 14:16 от alethea

# 114
Жалко, разочароващо е че не практикуват този метод тук.

Мъжът ми е скептичен към турските лекари и не желае да пътуваме за това до там.

Затова и търся алтернативи на доктори в България.
Не мисля, че правилната дума е “алтернатива”, а “компромис”. По- добре никаква ринопластика, пред такава правена в БГ.

# 115
А все пак има ли доволни момичета от някой бг лекар? Имам приятелка с правена ринопластика при специалист УНГ в Бг и носа й изглежда супер, но за съжаление само с нея мога да направя някакво сравнение.

# 116
При турските също е руска рулетка. Тук пишат доволни момичета само.

Илхан прави по 2-3 операции понякога, за да постигне даден резултат. На него му се прощават грешките, ама след 1 операция при българските веднага им се лепва етикет, че не могат.
Не, просто мерилото е различно.
От Алев преди време излязоха доста недоволни момичета - с асиметрии, деформации, гърбици и т.н. Писаха и ги натиснаха да изтрият мненията си. Така е и с доста други лекари. А момичетата ди търсят ревизии...

А Дилбер като оперира хиляди, защо на страницата си върти все едни и същи?

Не казвам, че няма добри. Просто голяма част от момичетата, пишещи тук, са заслепени от милите думи и турския манталитет на работа.

Аз лично съм виждала носове на Енчев в пъти по-сполучливо направени и без никакви здравословни проблеми в сравнение с такива на често споменаваните лекари. Звучи невъзможно след целия шит изписан по него. За Кулов мога да кажа същото, както и за Асенов.

Правете реален рисърч и търсете недоволни. Това ще даде най-добра информация за уменията на лекарите.

# 117
Присъединявам се към горното мнение. Оперирана съм от турски лекар, доволна съм. Но най-хубавите носове, които съм виждала са били на български хирурзи(както и най-лошите хахахах). Познавам две жени, оперирани при Дилбер и носовете им не са хубави - увиснали върхове, а в основата между веждите костта изглежда голяма, все едно има поставян филър.
Моя приятелка е оперирана при Алев - с хлътване в средата на носа и целият криви на една страна.

# 118
Добър вечер, момичета! Имам нужда от септопластика. Не мога да дишам от 15 години. Капя капки по 4-5 пъти минимум на ден. Както и да е. Мисля си обаче дали след като ще ме ръчкат, да не съчетая и с ринопластика. То тепърва ще проучвам лекари, които правят евентуално и двете. Качвам снимки на носа ми. Какво мислите? Бих искала по - тесно и малко носле, но да не стане по - зле е въпросът. Гаранция Франция дето има една приказка...

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 01:02 от AnMary

# 119
  • в 1001-та нощ
Аз мисля, че нослето няма нужда да се пипа. Добре хармонира в линиите на лицето. Пожелавам успех!

Общи условия

Активация на акаунт