Ринопластика, тема 2

• 117 306
  • 938
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, след доста четене и проведена консултация съм се спряла за ринопластика при д-р Илиев. Бихте ли споделили отзиви за него- доволни ли сте от резултата? Колко бързо се възстановихте? Имали ли сте болки?

# 256
Здравейте! Обръщам се с молба за помощ ако има някой, който е преминал през този ад. Имам правена риносептопластика, като в резултат на това съм с перфорирана носна преграда. Четох доста стряскаща информация за това в интернет. Моля ако някой е бил със същия проблем и си е правил операция за затваряне на дупката на  преградата да сподели при кого я е правил, че съм много притеснена. Ще бъда благодарна на всеки, който ми даде някаква информация

# 257
Бъдете спокойна. Оправя се този проблем. Това е само пример:
https://www.instagram.com/p/CTgh8p0CjMd/?utm_medium=copy_link
Търсете хирурзи, специализирани в ревизиите.

# 258
Благодаря за отговора. А дали в България има някой, който може да се справи с това? Преди 3 месеца ми е правена операцията и след разговор с лекаря, който ме е оперирал ми каза, че ще зашие лигавицата другия месец. Но това дали е достатъчно и то толкова скоро.  Ходих на преглед при друг лекар УНГ и ми каза, че дупката не е много малка. Лигавицата възстановена ли е само след 3 месеца и половина? Отделно имам дискомфорт на носа, някаква тъпа болка и ме притеснава да не би да има някакво възпаление.

# 259
Трябва да се присади хрющял/кост мисля. Направете консултации и с други лекари задължително. 3 месеца е много кратък период за реоперация. Не прибързвайте, за да не допуснете грешка.

# 260
Благодаря! Да мисля да се консултирам и с друг лекар, но нямам представа кой е правил такива операции та се лутам при кого да отида и за друго мнение

# 261
  • В.Търново
Перфорация се оправя само с присадка на хрущял. кой доктор ви каза, че просто ще зашие дупката, това са глупости!
Защо не се консултирате с д-р Комитски и д-р Илиев?

# 262
Д-р Илиев от Варна, нали? Мисля да отида на консултация при него, но се чудих и за Джамбазов ако мога изобщо да се свържа с него

# 263
  • В.Търново
Д-р Илиев от Варна, нали? Мисля да отида на консултация при него, но се чудих и за Джамбазов ако мога изобщо да се свържа с него
Да, той е.
Последните години за Джамбазов има смесени отзиви.

# 264
Благодаря, мисля да отида и при него за консултация, дано ми даде някаква надежда, че вече съм много отчаяна.

# 265
Привет, записвам се при вас, за да следя темата. Имах записан час при Дилбер преди време, но покрай тегаво пътуване, бременност след това и Майкъл Джексънските нослета, които започна да прави от известно време, се отказах. След това се бях спряла на Др Игор Поча в Италия, от когото се отказах. Направих видео консултация с Пинар, който ме увери, че няма да гоним чип нос, а резултатът ще е максимално естествен и ми предложи дата, сега се чудя и за Нихат Кая просто защото ми допада като визия. Кой от двамата бихте избрали и защо?

# 266
  • В.Търново
Благодаря, мисля да отида и при него за консултация, дано ми даде някаква надежда, че вече съм много отчаяна.
Ще се оправят нещата.  Sparkling HeartСамо трябва време, търпение, и пари.Успех пожелавам! Simple Smile

# 267
Благодаря! Дано попадна и на доктор, който ще се справи с това!

# 268
  • в 1001-та нощ
Къде правихте първата операция?

# 269
Правих операцията при Анастасов в Пловдив. Сега ходих при УНГ, каза ми, че перфорацията не е никак малка и едва ли ще може да се затвори. Казах на доктора какво са ми казали - че ще се зашие лигавицата, но ми отговори, че дори и да се зашие тя ще се опъне и ще се разкъса отново.Но мисля да отида до Варна за кансултация да видя какво ще каже и доц. д-р  Илиев. Може би там ми е последната надежда. Не стига че носът ми не е ок, а сега и с перфорация. Съвсем се отчаях вече

Общи условия

Активация на акаунт