Ринопластика, тема 2

• 117 280
  • 938
  •   1
Отговори
# 240
Дъщеря ми замина за Турция. Ще се оперира при Селим Туран. Четохме добри отзиви за него.

# 241
Този оток постоянен ли е или на тези места се подувате при определени обстоятелства?

Самите инжекции са кортикостероидни и имат за цел да изтънят сраствания - те се усещат като трайно удебеляване и втвърдяване. Доста рискове носят, не ми се е налагало да прибягвам до тях, и трудно бих се престрашила.

А вашият лекар какво казва по въпроса?

Лекарят каза, че още имам оток да изчакам до февруари, когато става 1 година, но че имало хора, които имат повече време оток. Отокът е постоянен. Не мога дори мимики с носа да правя. А върха е изцяло като камък не мога да го поместя. Просто ми е странно за 1 година, да не изчезне този оток и вече се притеснявам.

# 242
Нашата операция мина. Много сме доволни от резултата. Даже и сложиха мазнина на челото и брадичката безплатно, за да е симетрично. Аз не виждах нужда, но така прецениха. Успех на всички.

# 243
Здравейте, обмислям ревизия в Турция, а там има много доктори. Интересува ме кой е най-добрият хирург при втора операция. Носът ми е дълъг, тесен и с увиснала коменула, има и лека гърбица. Много работа има по него.
Малко прилича на този от девойчето от клипа, но ще ми бъде втора операция и това усложнява нещата.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 16:20 от Velma125

# 244
  • София
Виждам, че доста хвалят Saban Celebi , Erdem Caglar , Sercan Gode за ревизии. Няма един най- добър, просто трябва да видите чия работа ви допада най- много и на кого бихте се доверили след консултацията. Препоръчвам да влезете във фейсбук групите. Ако нямате проблем с английския- доста пишат в интернационалните. Бихте ли споделили къде е правена първата операция, която е неуспешна?

# 245
При др Асен Асенов. Години наред го избирах, невероятен човек и специалист. Ходила съм и след това заради проблем със сливиците и гърлото. Винаги ми е обръщал внимание с емпатия и професионализъм. 2 години след операцията ми предложи да ми направи ревизия, но аз отказах. Може би е моя грешка, реших, че не можем да сме перфектни, а и няма смисъл, но с годините стана по-зле, а вече минаха 8...
Носът ми беше какъвто исках 1вата година и след 2рата започна да се променя. Коменулата увисна и се издължи много. Основно работата е по върха.

# 246
За България мисля, че е Джамбазов. Аз се оперирах при него, но минаха 15 години. Да промени се малко носа, но не много. А за Турция май е Емре, но при него цената е 7000 е до колкото знам.

# 247
7000 евро е ревизията или първа операция?

# 248
Цялата операция. Незнам първа или втора.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 15:11 от _silence_

# 249
  • София
Цялата операция. Незнам първа или втора.

За първична е тази цена. За ревизии често определят цената според случая, като най общо е 180% - 200% от цената им за първична, така съм забелязала.

# 250
14 000 евро за ревизия? Моля😭😭😭четох около 4500 евро и пак ми се виждаше много, кредит ще тегля, ама 28 000 лв няма кой да ми отпусне😭

# 251
При Туран сега е 3500 е. Престоя отделно. Цените постоянно се качват. Незнам за ревизия.

# 252
Изберете си опитен. От изброените по-горе определено или Челеби или Чаглар.

Другите са или алчни, или неопитни, или и двете.
Има лекари като Ахмет Алп, които предлагат по-ниска цена, ако проблема е само във връхчето. Казва се tipplasty.

# 253
От споменатите най-евтин е Чаглар, после следват Гьоде, Туран, Челеби (6000 евро)

Туран е най-неопитен на ревизии и не бих рискувала. Знам, че има доволни момичета, наясно съм, но имайте едно наум.
Чаглар прави прасешки носове, които лично на мен не ми допадат.
Гьоде има достатъчно опит от много ревизии, защото не си подбира само леки случаи и първични пластики като Пинар.

Ако не ви притеснява докторът да не говори английски, вземете предвид Нихат Кая. Не съм видяла лоша работа или отзив от него, и самият той е много спокоен и предразполагащ човек (повече от някои други от споменатите).

10-14 000 евра взимат "светила" като Илхан, Дилбер и Баликчи (може би той е върхът на върха на сладоледа 😃) Все едно, броят се на пръсти, и календарите им са пълни поне година-две напред (или поне такъв имидж поддържат).
Цените действително растат с всеки изминал месец, заради големия интерес ясно, но на фона на сринатата турска лира е прекалено.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 05:21 от Doro

# 254
За Годе не съм особено уверена в опита му от видяното в ИГ профила му.
Много малко дълготрайни резултати.
За мен е поредния, който е модерен в момента. За половин година си качи цените двойно и тройно, заради интереса. В което няма лошо, но нека цената съответства на опита, а не на интереса.

От целия този наплив едва след поне година може да се направи преценка колко е добър и отговорен.

Преди време беше качил един свой резултат, но понеже доста хора по групите коментираха, че не знаят дали е Преди или След, той свали поста.

Общи условия

Активация на акаунт