Ринопластика, тема 2

• 117 501
  • 938
  •   1
Отговори
# 420
Какви хора има по света... Преди няколко месеца нямаше пари, за да плати лечението на котката си и хората ѝ пращаха (включително аз), а сега за операции на нос мисли... Close

# 421
Благодарна съм за помощта на всички, и на твоята, но пишеш глупости. Преди няколко месеца не работех, плащах по 2300лв на година за университет, отделно квартира и т.н., сега с приятеля ми сменихме и двамата града, работата, вече си изкарвам пари, имаме съвсем други доходи, въпросната котка дори не исках да я взимам а я прибрах от съжаление и се почна ходене по мъките, две поредни лета боледува, първото лято сама платих 600-700лв. за лечение (с братчето и, което почина, бяха 2 малки), второто лято пак се разболя, пак 700лв. Нямам намерение да ти се обяснявам, това не е мястото. Пък и това, че си пиша и си гледам, не означава, че съм си ги надиплила готови 20 Хил. Под дюшека и ей сега отивам да си оправя пластични операции!!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 08:30 от Море

# 422
Много се радвам, че си имаш вече стабилни доходи. Ми, да вземеш да върнеш жеста, като помогнеш и ти, вместо да се чудиш за какви излишни "процедури" да си похарчиш парите? Понеже, видиш ли, носът ти е много крив и не може да мине без пластична операция...

# 423
Помогнала съм достатъчно, хората около мен знаят, даже родителите ми ме мислят за луда. Нямам право да направя нещо за себе си ли? Повече не искам да пишем тук в тази тема, не е това мястото.

# 424
  • София
Понеже прочетох Ахмет Алп, ами проверете отзивите за него в англоезични рино групи.

Към всички, които не са се оперирали: обмислете добре възможните рискове и усложнения. Те не са толкова малки и редки.

# 425
За Ахмет Алп съм чела много лоши отзиви в международната група по ринопластика. А за другото момиче със снимките, да, може да се стесни и оформи, ще стане супер в добри ръце.

# 426
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате лекар за изправяне носна преграда, без да променя формата на носа ми? Изчетох темата и видях доста негативни мнения за лекарите към които се бях насочила. Доста ме е страх да не изгубя етсестсвената форма на носа си, защото е малък и чип, но изкривяването на носната преграда налага да се подложа на операция.

# 427
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате лекар за изправяне носна преграда, без да променя формата на носа ми? Изчетох темата и видях доста негативни мнения за лекарите към които се бях насочила. Доста ме е страх да не изгубя етсестсвената форма на носа си, защото е малък и чип, но изкривяването на носната преграда налага да се подложа на операция.
Няма такъв лекар.
Ме го прави. Не е ясно как ще изглеждаш после.

От изпатила.

# 428
Здравейте! А някой познава ли работата на д-р Селим Туран? Какво е мнението ви?

# 429
Здравейте преди години си правих ринопластика поради проблеми с дишането обаче не беше успешна , сега разбрах,че има операция с лазер като има уж повече шансове за успех, някой правил ли си е в България имали такъв лазер и от кой лекар сте доволни?
Или само в Европа и чужбина се предлага?

# 430
Не е лазер, а ултразвук. В България с ултразвук оперират Илиев, Комитски, Мартин Генов, за други не зная. В Турция почти всички хирурзи ползват ултразвук. По-прецизно е и щадящо меките тъкани.

# 431
  • София
Здравейте преди години си правих ринопластика поради проблеми с дишането обаче не беше успешна , сега разбрах,че има операция с лазер като има уж повече шансове за успех, някой правил ли си е в България имали такъв лазер и от кой лекар сте доволни?

С лазер се прави обгаряне на лигавицата, ако това имате предвид, виждам, че във Вита го предлагат. От познати съм чувала да го препоръчват различни лекари - против хъркане, както и за хронично уголемена лигавица. Вероятно и на други места се прави. Аз, лично, нямам опит с това.

# 432
  • В.Търново
Не е лазер, а ултразвук. В България с ултразвук оперират Илиев, Комитски, Мартин Генов, за други не зная. В Турция почти всички хирурзи ползват ултразвук. По-прецизно е и щадящо меките тъкани.
И Сафет Кулов

# 433
  • София

За проблеми с дишането вероятно са ви правили септопластика (на функционалната част - носна преграда). Или пък септоринопластика (септопластика + ринопластика), което ще означава и промяна по външния вид на носа. Силно се съмнявам, че заради класическия метод на операция тя е неуспешна. Методът с ултразвук ( пиезо ) са ви обяснили какви предимства има, но до колкото знам има по- голямо значение в доизпипване на външния вид на носа. Дори да са ви правили само септопастика, пак се води ревизия и мисля, че най- добрият ви вариант е да отидете при препоръчван УНГ хирург в Турция. Повечето ( ако не и всички) използват новия метод, но много по- голямо значение има кой ви оперира. Успех!

# 434
Здравейте мили дами. Имам въпрос, тъй като не намерих отзиви за Асен Асенов, освен в тялото форум. Към момента съм се ориентирала при д-р Бурак Каян, идея нямам още колко ще струва.
Приятелка се оперира при Асен Асенов в Пловдив и носа й е прекрасен. Не много малък и чип, с минимална разлика. Аз си се харесвам много и искам съвсем лека намеса. Поразрових се из форуми и прочетох много негативни мнения за него и май си оставам при Бурак Каян. Ще се радвам на отзиви и за двамата.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 00:08 от ConnieS

Общи условия

Активация на акаунт