Ринопластика, тема 2

• 117 508
  • 938
  •   1
Отговори
# 450
Не, всъщност съветвам хората да мислят с главите си, когато се подлагат на нещо толкова сериозно като лицева операция, и внимателно да разграничат дали поради някаква причина наистина имат нужда от нея (дълбок комплекс, здравословна причина) или е просто прищявка, насадена им от инстаграм. Защото пред очите си имам пример за второто и виждам как човек може да съжалява, а някои неща са непоправими. Предполагам, че в темата четат млади момичета, които могат неосъзнато да се подхлъзнат по модата и после да съжаляват.

Както казах, приемете го като друга гледна точка за хора, които все още се колебаят и не се засягайте.

# 451

Както казах, приемете го като друга гледна точка за хора, които все още се колебаят и не се засягайте.
И, вие не се засягайте, така говорят( като вас) обикновено хора, на които не им стиска да направят това, което другите вече са или ще направят.
Вашата приятелка не е мерило за всички, а всъщност в началото не е само тя, която не се харесва, просто, защото трябва време да се свикне с новото. След 6 месеца ще е влюбена в себе си.
Казахте мнението си, изпълнихте си дълга, спете спокойно вече.

# 452
  • В.Търново
Много интересно защо пък се зачетохте в тая тема, щом нито Вие ще се оперирате, нито Ви харесват резултатите?
А защо не. И аз чета теми от любопитство. По принцип е права жената.

# 453
  • България
Жена, която няма дълъг, гърбав или голям нос, не може да разбере жена, която има такъв и не се харесва, като се погледне в огледалото. Не се чудете толкова, всеки човек иска да е хубав и да поправи несъвършенството.
Не знам за другите с гърбав нос, но за мен са най-хубавите.
Обаче моят беше счупен с юмручен удар отляво точно на гърбицата и сега е леко крив.
Въздържам се от операция, точно защото може да ми издялкат картоф, вместо нос и да се наложи да ходя с маска цял живот.
Следя темата, защото ме интересува, дали има доктор, който само ще изправи счупеното и ще остави видимия белег от роднинската ми връзка с Бурбоните. Grinning
Красивото за едни е уродливо за други.
Важното е ние да се харесваме.

# 454
  • София
Съжалявам за приятелката ви. Именно за това е и темата, за подготовка на дами като нея. Споделяме опит от първа ръка (и допълнителни материали за четене), а както и проучването по-горе показва, хората, които имат рино и не са доволни тук са повече от доволните. Операцията е достатъчно скъпа и се планира напред във времето, така че повечето хората “мислят с главата си”. Няма нужда да се плашим и четем морал, нека бъде място където не ни е срам/страх да си говорим.

# 455
Моята ринопластика е от успешните. Носът ми е красив, в хармония с останалите черти на лицето ми. Преди не беше така.

Аз избрах най-добрият и вероятно най-скъпият хирург, тук където живея. Специализира в операции на глава и врат, има направени хиляди носове. Четох и търсих години преди да се оперирам.

Също имах напълно реалистичнки очаквания. Само за пример, моят нос беше широк и без ясно дефиниран връх. От такава изходна точка, не е възможно да се направи малък и заострен нос без да изглежда уродливо издялкан. Аз бях съвсем наясно и ок с това. Показах някакви прумерни снимки на това което искам, разбрахме се с лекаря буквално без думи.

Крайнят резултат е точно каквото очаквах и вече шести месец не мога да се нарадвам на носа си.

Аз не търсех някакво измислено съвършенство, а подобрение в сравнение с изходната позиция. Получих каквото исках, и никой не може и да предположи, че имам операция, вкл. роднини, които не са ме виждали известно време.
Забелязват, че има разлика някаква и ми правят всякакви комплименти от типа на - подмладила си се, разхубавбвила си се, но никой не можа да каже защо.

Моят съвет е да се проучи хирурга внимателно и да имате реалистични очаквания. Няма нужда да се пишет чаршафи да се плашат хората.

# 456
Кой е лекарят и ще качите ли снимка преди/след? Може и само на носа, без цялото лице

# 457
Лекарят е в Канада, където живея, така че едва ли ще бъде от полза на някого, ако споделя името или кача снимки.

Ако има момичета в Канада, които обмислят ринопластика, моля да ми пишат на лични.

# 458
На мен ми е интересно как изглежда носът, искам да видя работата на другите лекари в чужбина, в Турция вече знам как работят.

# 459
  • На изток от Рая
Аз чета темата от създаването й...

Не си харесвах носа с години, но вече приех тази част от себе си, взех решение, че няма да се оперирам.
Имам много приятелки, които имат ринопластика в Турция, за мен носовете им са еднакви, не виждам разлика. Повечето имат ревизии, проблеми с дишането, но красиви носове.
Може би някои от вас ще кажат, че съм страхливка, защото не се реших на операция, но мисля че е по-трудно да се приемеш с отрицателните си черти. Аз се приех, вече не се концентрирам само върху носа си, живея в хармония със себе си.

На всички в темата пожелавам да започнат да живеят в хармония със себе си - коя с операция, коя с приемане на комплексите си - не забравяйте, че понякога всичко е в нашите глави.
Бъдете здрави!

# 460
Здравейте, момичета!

Много бих искала да се посъветвам с вас.
Искам да коригирам височината на една от ноздрите си. Носът ми виси леко в едната ноздра. Като цяло не мисля да сменям формата, широчината и пр, но това ужасно ме нервира. И бих искала поне това.

Прикачвам снимка:

Някой тук правил ли е подобна корекция?
Дали има добър лекар тук в България, който може да я направи добре? Всякакъв опит и съвет би бил много полезен, защото сега се престрашвам да започна да мисля в тази посока. От малка ме тормози този недостатък.

Благодаря!

# 461
  • София
Здравейте, момичета!

Искам да коригирам височината на една от ноздрите си. Носът ми виси леко в едната ноздра. Като цяло не мисля да сменям формата, широчината и пр, но това ужасно ме нервира. И бих искала поне това.

Прикачвам снимка:

Дали има добър лекар тук в България, който може да я направи добре? Всякакъв опит и съвет би бил много полезен, защото сега се престрашвам да започна да мисля в тази посока. От малка ме тормози този недостатък.

Благодаря!
Оле, не го пипайте изобщо. Като гледам масово след ринопластика какви са им ноздрите... Много сте си добре

# 462
В България ми се струва, че ще ви предложат да повдигнат върха и леко да го изтънят. Съветвам ви да не си правите експерименти.

# 463
  • В.Търново
В България няма кой да Ви оправи само ноздрите. По-добре не рискувайте.

# 464
Здравейте, момичета!

Прикачвам снимка:

Благодаря!
Носът ви изглежда много добре.Изобщо нямате нужда от корекция... Ако решите все пак ви съветвам да не рискувате с операция в България.  Аз лично съжалявам, че си направих ринопластика тук...

Общи условия

Активация на акаунт