Ринопластика, тема 2

• 116 663
  • 938
  •   4
Отговори
# 840
Според мен не е от оток тази асиметрия и няма да се оправи във времето без повторно пипане, просто са направени криви ноздрите, както сме виждали в носовете на много известни личности. Толкова е могъл хирурга спрямо ноздрите, но пък се е справил изключително добре с върха на носа. Върхът изглежда перфектен в момента, не му трябва спадане.
Подмладяването според мен е от отока в зоната около носа.

# 841
Носът е само на месец и все още много отича. Отоците не стават равномерно. Някъде е по-подуто, другаде не е и ден с ден не си прилича.
Но според мен дори и така да остане, пак е по-добре от преди и лицето наистина е подмладено. А с грима и направената коса, фокусът се измества от носа и на мен лично не ми прави впечатление. Върхът е много хубав и носът не е одялкан както на някои известни лица. На мен всъщност ми харесва.

# 842
  • при Arctic Monkeys
Умур Акънер/Umur Akıner, има уеб сайт, фейсбук и инстаграм профили.
Хубави нослета. Много съм в впечатлена че работи по затворен метод. Не виждам някой друг да го прави.

# 843
Исках да видя, но не ми се появява. Може ли линк за д-p Aккънер, ако не ви затруднява

# 844
meamea, аууууууу, каква кукла си! Purple Heart Новото носле много ти отива, не съжалявай грам, че си направила операцията. И имаш прекрасни очи! Blue Heart
Върхът с времето ще падне, винаги пада след време, асиметрията ще се позаличи също, сега си съвсем скорошна и имаш отоци. Моите ноздри също непосредствено след свалянето на гипса бяха асиметрични, но се наместиха с времето и спадането на отоците. Просто трябва време, поне 6 месеца.
И пак казвам - много ти е хубаво нослето и много ти отива!
Казвам го като човек, който беше наистина тотално окепазен от един друг Асенов навремето, но с още 2 ревизионни операции се оправих.

# 845
  • при Arctic Monkeys
Исках да видя, но не ми се появява. Може ли линк за д-p Aккънер, ако не ви затруднява
Напишете в инстаграм
drumurakiner и ще ви излезе, ето и линк
https://www.instagram.com/drumurakiner?igsh=MWJkMzQzaXd5dTFmbg==

# 846
meamea, аууууууу, каква кукла си! Purple Heart Новото носле много ти отива, не съжалявай грам, че си направила операцията. И имаш прекрасни очи! Blue Heart
Върхът с времето ще падне, винаги пада след време, асиметрията ще се позаличи също, сега си съвсем скорошна и имаш отоци. Моите ноздри също непосредствено след свалянето на гипса бяха асиметрични, но се наместиха с времето и спадането на отоците. Просто трябва време, поне 6 месеца.
И пак казвам - много ти е хубаво нослето и много ти отива!
Казвам го като човек, който беше наистина тотално окепазен от един друг Асенов навремето, но с още 2 ревизионни операции се оправих.
Благодаря за прекрасните думи , Шарпи. Така като чета коментари на минали през ринопластика момичета и споделяте за опита с възстановяването се успокоявам много. Защото честно казано, мислех че след свалянето на гипса и всичко ще е наред, и като се видях щях да припадна от ужас 😬 не очаквах да изглеждам така. Но вярно , че с времето за жалост при мен по-бавно спада отока. Просто тези ноздри ми вадят очите и от тях се притеснявам най-много, явно понякога е нормално да са така в началото.

# 847
Напишете в инстаграм
drumurakiner и ще ви излезе, ето и линк
https://www.instagram.com/drumurakiner?igsh=MWJkMzQzaXd5dTFmbg==
Има ли информация за цената за първична ринопластика при него?

# 848
За цена им пишете на лекарите, имат си асистенти, отговарят бързо. Дали са телефон, може уатсап, може директно в инста...

# 849
  • при Arctic Monkeys
Ауу , много ви харесаха нослетата на д-р sercan gode. Обаче е чак в Измир…

# 850
  • София
Ауу , много ви харесаха нослетата на д-р sercan gode. Обаче е чак в Измир…
Ако му видите резултатите в английската група... Никак няма да ви харесат

# 851
  • при Arctic Monkeys
Ами то излиза значи, че всички турски лекари имат чудесни резултати в инстаграм и са трагедия реално… същото е с един лекар който следвам отдавна, omer faik, 200k последователи и чудесни снимки , а негативни отзиви в realself.

# 852
  • София
Да, турците също имат някои покъртителни резултати. Не си мислете, че са магьосници. Не съм срещала лекар само с добри резултати. Там хирурзи се появяват от нищото и никнат като гъби

# 853
  • при Arctic Monkeys
Не си мисля, особено не ми харесва това, че произвеждат носове като на преслава на конвейр и че работят основно по отворен метод, а от отворения метод остават белези.  Не мога да проумея модата с майкълджексъновски изпилени носове и това си е. Ако сега избирах как да се оперирам, бих го направила отново в Бг.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 13:50 от karmacoma

# 854
Аз не видях снимката, само тази цитираната и страшно ми хареса, не виждам кое Ви притеснява изобщо ❤️

Общи условия

Активация на акаунт