Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 46 640
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Не съм оправдавала, просто също изказах мнение. Това е хубавото на форума, че различни хора споделяме впечатленията си и така може да сме полезни на други вървящи по същият път. 🤗

При децата с цистофикс и катетър, случвало ли ви се е да не излиза нищо от катетъра? Не можем да го промием, уринира само от цистофикса. Притеснено ми е, Богдан каза, че все от някъде като излиза нямало проблем.

# 406
  • София
Може би е било пропуск от тяхна страна за теста. Нашета операция беше на 23.09. И предният ден тестваха сина ми, извикаха мен отделно към 15 ч. и мъжа ми също за тест.

За Богдан мнението ми е различно, предният път като бяхме тук ( 2020) бях скептично настроена също, но той е страхотен специалист. По-обран е, не съм забелязала да е груб, напротив. Отговаря на всичко, което го питаме, а нашите въпроси винаги са много.

Искам да споделя, че съм малко разочарована този път, не знам дали на някой му се е случвало тук да няма легло за него. Миналият път имахме даже две с стаята плюс кошара. Този път леглото беше  само за сина ми, за мен нещо като кресло/ стол. Супер неудобно за спане 5 дни.

Не казвам, че е бил груб, просто говореше троснато и с по няколко думи, а в моменти като този това не е особено приятно. Вероятно проблема е в мен, както казах английския ми не е особено добър и когато исках да кажа или попитам нещо и не успявах да формулирам изречението използвах транслейтър и му показвах, останах с впечатление че това го изнерви. Имам наблюдение, че когато някой изкаже нещо не толкова позитивно независимо за Богдан, Оля, отношение или каквото и да е, повечето започват да оправдават, и се чувстваш все едно нещо ти си сбъркан. Просто споделям моето мнение и опит. Въпреки това, въпреки пропуска с тестовете, въпреки че ни оставиха повече от два часа във фойето да чакаме тестове, въпреки че се наложи детето ми да стои жадно 15 часа и гладно 20 часа, неоспорим е факта, че д-р Джинович е уникален професионалист и той ще е човека, който ще оперира сина ни от хипоспадия дори да се наложи пак да минем през това.

Обраноста на хората, понякога се възприема като тростнатост и сърдитост от другите. На мен Богдан ми изглеждаше обран,в смисъл върша си работата,нямам време за друго.Ако не го питаш-чао,ако питаш отговаря стегнато и на бързо.
Оля- не съм я закачала и тя мен не.Почти при всички превръзки, точно тя беше вместо сестра.

Пак казвам,различни хора сме и имаме различни очаквания и от там различно мнение за всеки. От натрупания опит в болници,вече ме вълнува да ми отговарят на въпросите и да следят пациента.Ако има по-мило отношение към детето- прави ми впечатление.Ако са груби на личностна основа към някой от нас,не ми отговарят на въпросите - реагирам и слагам нещата в графа минус.Ако просто си вършат работата,отговарят на въпросите ми  и не получавам специално внимание-не ми дреме,важно е да си вършат работата и да получавам отговори.
Та аз мога да кажа,сестрите бяха много мили,другите бяха със служебно отношение към мен,но съм без забележки към тях .

# 407
Здравейте! Имаме насрочена операция при д-р Джинович към края на този месец, но сравнително скоро ни бе дадена датата и поради тази причина нямахме време да запазим място за престой по-рано. В момента се опитвам, въпреки това, да се свържа с Олга на имейл, вайбър и по телефона , но вече 2-3 дни - резултат нулев. Тези от Вас, които скоро са се свързали с нея, как успяхте?

И друг въпрос  - ако всичките ѝ апартаменти /от линка в началото на тази тема/ са заети и не сте успели да запазите при нея, къде другаде сте отсядали, оставали ли сте доволни?

P.S. Vlado Apartment отпада, не е свободно и там.

Благодаря Ви!

# 408
Задай адреса на болницата в Booking  и търси апартаменти в близост.
Ние сме отсядали и на 15 мин. с кола от болницата, но определено по - удобни са близките дестинации.
Аз съм търсила в Букинг и при многобройните ни претенции съм успявала да открия нещо интересно.

# 409
Здравейте! Имаме насрочена операция при д-р Джинович към края на този месец, но сравнително скоро ни бе дадена датата и поради тази причина нямахме време да запазим място за престой по-рано. В момента се опитвам, въпреки това, да се свържа с Олга на имейл, вайбър и по телефона , но вече 2-3 дни - резултат нулев. Тези от Вас, които скоро са се свързали с нея, как успяхте?

И друг въпрос  - ако всичките ѝ апартаменти /от линка в началото на тази тема/ са заети и не сте успели да запазите при нея, къде другаде сте отсядали, оставали ли сте доволни?

Благодаря Ви!

Здравей Невена, кога е вашата операция,ние сме в една квартира -две спални и хол с кухненси бокс( етаж от къща с отделен вход), по-голяма е , но ние сме с две деца и майка ми и за нас е супер, на по-малко от 10 мин е от болницата и има всичко необходимо за живеене.По принцип сме тук до петък 08.10, ако всичко е наред ще си тръгваме, ако искаш мога да питам Оля дали е свободна и да ти прати условията за настаняване.

# 410

И друг въпрос  - ако всичките ѝ апартаменти /от линка в началото на тази тема/ са заети и не сте успели да запазите при нея, къде другаде сте отсядали, оставали ли сте доволни?

Благодаря Ви!

Здравей Невена, кога е вашата операция,ние сме в една квартира -две спални и хол с кухненси бокс( етаж от къща с отделен вход), по-голяма е , но ние сме с две деца и майка ми и за нас е супер, на по-малко от 10 мин е от болницата и има всичко необходимо за живеене.По принцип сме тук до петък 08.10, ако всичко е наред ще си тръгваме, ако искаш мога да питам Оля дали е свободна и да ти прати условията за настаняване.

Ние трябва да сме чак на 19.10 октомври в Сърбия, предполагам, че са заети, като гледам колко много хора запазват от доста по-рано, но все пак исках да се свържа с нея, в случай, че има варианти. Но Ви благодаря все пак Simple Smile

# 411

Благодаря Ви!

Ние трябва да сме чак на 19.10 октомври в Сърбия, предполагам, че са заети, като гледам колко много хора запазват от доста по-рано, но все пак исках да се свържа с нея, в случай, че има варианти. Но Ви благодаря все пак Simple Smile

По принцип ние на мейл сме си писали с нея преди да дойдем, но тя не отговаряше веднага, а до седмица. Предполагам и на вас ще отговори и дано има варианти, които да ви устройват.Пожелавам всичко да мине успешно с операцията.

# 412
Към оперираните последните месеци тук в Сърбия:

Доктор Джинович бил ли е на превръзки?

# 413
Към оперираните последните месеци тук в Сърбия:

Доктор Джинович бил ли е на превръзки?

При нас, когато бяхме в повечето случаи беше Богдан, доктора беше на не повече от 2 или 3 превръзки ( не съм много сигурна) даже и при махането на катетрите ни извикаха в 14 часа на обяд и бяха другите две момчета, които също са асистенти на доктора. Тогава Олга беше там и ми обясни, че са достатъчно компетентни и те и Богдан и това че доктора го няма не трябва да ни притеснява. Това беше август месец

# 414
Благодаря! На някое дете, което е било с цистофикс и катетър, при промивка случвало ли се е да излиза някъде от зашитото? Бързо ли се възстанови след това?

Вчера на превръзки направиха промивка на сина ми и излезе от шевовете, от тогава цял ден не беше мокро и сега отново. Богдан каза да чакаме, не ми звучи много окуражаващо.  Моля ви ако на някой се е случвало нека да сподели, ден след ден нещо ново излиза , а се надявах да сме към края..

# 415
Здравейте! Има ли в групата семейство, което да е отсядало в хотел Villa Bulevar в Белград? Намира се в близост до Белмедик и обмислям дали да го запазим. Бихте ли споделили впечатления и как премина престоят Ви там?
Благодаря и усмихнат уикенд!

# 416
Здравейте, скоро някой прибирал ли се е в България? Как минавате граница? Тук къде правите тест?

# 417
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте, момичета!
Минавам само да дам отзив от проблема на малкият ми син - беше с някаква лека форма на крипторхизъм. В Пирогов го прегледаха, назначиха 4 инжекции с тестостерон, тъй като му е трябвал тласък на тестиса да слезе на място. Слагахме по 1 инж. на седмица.
И вече си имам момченце с два тестиса в скотума, и в интерес на истината, нормално изглеждащи гениталии..
Преди пенисът му беше изключително малък. Сега всичко изглежда наред!

Успех на всички майчета и дечица, на които предстои операция! И поздрави на всички!

# 418
Здравейте, скоро някой прибирал ли се е в България? Как минавате граница? Тук къде правите тест?
Здравей ние се прибрахме вчера. Чист късмет си беше ,че не ни спряха от РЗИ , дали защото имаше много коли и свиреха или заради това че бяхме с две деца и майка ми и не им се занимаваше не знам,иначе нямахме тестове освен тези в болницата и мислехме с тях да опитаме и вече ПСР ако искат  тук само щяхме да направим,но в Сърбия не сме правили, бяхме се насторили за карантина дори , но пак казвам си беше голям късмет за нас , че иначе с тези две деца щяхме да пощуреем.

# 419
Как така не са ви искали тестове от тук? Мислих, че трябва пср от Сърбия и още един в България. Супер, че сте минали бързо.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 11:52 от mmoira

Общи условия

Активация на акаунт