Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 45 230
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Моето дете мина две операции само при Джинович. Първата беше на година и половина, втората на две е два месеца. Но, ако се налага само една операция, най-често ги прави след втората година на детето. Но всичко зависи и от здравословното състояние на детето и дали е родено преждевременно. Пишете на доктора и той ще определи точния момент за операция.

# 106
  • София
Здравейте, имам питане към родителите оперирали децата си само при д-р Джинович.На каква възраст бяха децата ви при първата операция?

1г и 11месеца.

# 107
Синът ми сега е на 1г.и2м. с пеноскротална хипоспадия е и предполагам и при нас ще са 2 операции. Писах на д-р Джинович още когато беше на 6 месеца детето, той ми е писал да се свържа с него след една година,но понеже е на сръбски, а аз не разбирам езика не разбрах дали детето трябва да е на една година или да се свържа с него след една година. Има ли децa с тази диагноза само с една операция?

# 108
Здравейте, имам питане към родителите оперирали децата си само при д-р Джинович.На каква възраст бяха децата ви при първата операция?

На 3м. Ние сме  с хифронефроза и мегауретери.

# 109
Много зависи какво е изкривяването на пениса. Ако не е дръпнат с хорди, може и да стане с една операция. Най-оптимално е детето да е минало година и половина, защото все пак ще е под упойка часове. Предполагам сте му изпратили снимки и той е видял какво е положението. Свържете се с него след месец-два за да ви даде дата за операция, като имайте предвид, че самата тя ще е най-рано два-три месеца след писмото. А самия мейл минете през гугъл преводач, за да се ориентирате. Но според мен е писал да се свържете с него когато детето е на година и половина. Може да му пишете и на английски. Аз лично така комуникирам с него, защото ми е по лесно. Така си говорех с него и асистента му, когато бяхме в Сърбия.

# 110
Здравейте. На нашето момче му престои първа и надявам се единствена операция на 30 юли, когато ще е на 2 г. и 3 месеца.

# 111
Синът ми сега е на 1г.и2м. с пеноскротална хипоспадия е и предполагам и при нас ще са 2 операции. Писах на д-р Джинович още когато беше на 6 месеца детето, той ми е писал да се свържа с него след една година,но понеже е на сръбски, а аз не разбирам езика не разбрах дали детето трябва да е на една година или да се свържа с него след една година. Има ли децa с тази диагноза само с една операция?

Здравейте, според мен също трябва да му пишете когато стане на година и половина детето Ви. Моят син също е с пеноскротална хипоспадия и първата му операция е насрочена за началото на септември, когато ще е на 2.3 месеца.

# 112
  • Пловдив
На 1 г. и 8 м. със субкоронарна хипоспадия.

# 113
Д-р Джинович определя датата за операцията според индивидуалните особености на детето - дали е доносено, вид хипоспадия, очакван брой операции, придружаващи заболявания. Обикновенно около втората годинка на детето (понякога и преди нея).
Що се отнася до езика за комуникация, в момента на телефоните има доста добър Google translate. Ако случайно нямате такъв вграден, изтеглете си, доста голяма помощ е при комуникацията в Сърбия.

# 114
Здравейте скъпи родители
Нашата операция се проведе на 26.05 при др. Джинович и всичко мина благополучно Simple Smile
Бяхме много притеснени как ще го приеме детето,защото си е голям на 7 г. Но Слава на Бога не е имало никакви драми! Съвсем малко поплака и след като излезе от упойката беше освирепял от глад та си хапна доволно Simple Smile Единственото по тежко за нас беше,че не му се спеше до 4 сутринта и се чудих как да го забавлявам,за да не вдига шум но това да е проблема Grinning Много сме щастливи,че взехме това решение! Вече минахме две превръзки и там плаче докато ги сменят но бързо се успокоява,така,че и там няма проблем.А до колкото става въпрос за възстановяването доста бързо стават нещата като се има на предвид, че при него оправяха и ингвинална херния само 3 дни лежа и не смееше да става но от вчера вече се отпуска в квартирата да обикаля и се надявам,че до 2/3 дни ще иска и на разходки да излиза,защото иначе времето не минава Simple Smile
Това е от нас за сега

# 115
Здравейте мами!
Аз съм майка на момче на 14 години с хипоспадия. Правена ни е реконструкция на канала, когато момчето ми беше на 1година в Пирогов. Имаме проблем и искам да изпратя писмо на д-р Джинович с два прикачени файла с големина 125 МВ. Имам поща в абв, но там лимита е 25 МБ. Какво да направя, за да ги изпратя? Моля за съвети как да процедирам.

# 116
Galina.71, можеш да ги прекачиш през Dox. Големината на файловете, която можеш да прикачваш е до 2 ГБ.

# 117
Здравей,
Можеш да ги архивираш, можеш на самия телефон да намалиш обема на файловете, или да използваш на abv пощата си - DOX. През нея можеш да изпращал големи файлове, тя ги преформатира като линк, и изпращаш линковете.

# 118
Има програми за намаляване обема.на видеата онлайн. Аз използвама тази: https://clideo.com/compress-video. Намалява до 2-3 Мб, и така може да прикачил няколко файла.

# 119
Здравейте. На нашето момче му престои първа и надявам се единствена операция на 30 юли, когато ще е на 2 г. и 3 месеца.

Здравейте!
Вероятно по това време вече ще сме се върнали, ако всичко мине по план. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт