Къде мога да намеря играчка октопод с две лица в София?

• 1 055
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
Знаете ли къде в София мога да намеря играчка октопод с две лица. Видях, че в онлайн магазините ги има, но ми трябва спешно за подарък. А сега и не знам кои магазини за играчки работят и кои не, заради мерките?

# 1
  • София
Здравейте,
Знаете ли къде в София мога да намеря играчка октопод с две лица. Видях, че в онлайн магазините ги има, но ми трябва спешно за подарък. А сега и не знам кои магазини за играчки работят и кои не, заради мерките?

Држуба 2 Китайски Мол ( Happy mall)

# 2
Ако минеш по "Графа", ще ги намериш поне в пет магазина. Хит са и са изнесени на витрините навсякъде.

# 3
  • София
Здравейте,

И в The Mall има в едно китайско магазинче, но ще може чак в Понеделник от там понеже не се знае дали ще отворят.

# 4
Дъщеря ми има такъв от подлеза на НДК, този към Черни връх.

# 5
Потвърждавам за Граф Игнатиев. В частта между Денкоглу и Солунска има поне няколко места - книжарница Ориндж, едно малко безистенче точно до нея - изнесени са на улицата, едно китайско магазинче за телефонни аксесоари

Общи условия

Активация на акаунт