вчера пак цъфнах за малко. Явно природата се чуди аз кърмя ли не кърмя ли да ми идва ли да не идва ли. Ще взема да я будя тая беба да яде начестичко, че да наместя хормоните. MimSss , с килограмите съм и аз така - нищо от небременните ми дрехи не ми става. Свалих към 10 кила и искам още толкова да сваля. Но с кърмене - не става.
spinki , леле толкоз зъби за правене не ми се мисли. Дано не те заболят скоро, че с тези бебоци хич не е лесно не само за обикаляне по магазините ами и за по висене по зъбарски кабинети.
elia_gg , добре дошла, ще се радвам да пишеш при нас и нека неволите ти свършат по-скоро.
MamaMargo, лек път, не се притеснявай беба добре ще понесе друскането в кола. Само на светофарите в общи линии се будят.

Леле какви идиоти има в нашия блок току що пуснаха бормашина над главичката на Нора, така се уплаши милата. Хайде чао че ще се успокояваме.

... а как ще растат мускулите на Токи... 

, ще трябва да се самообслужите. Много съжалявам!
,както при Памперс.Просто прилепват към кръста.И материята им е по-разли4на от тази на Памперс.По-дебели са.Та- с 2 думи - аз оставам на Либеро
).Не възразява при престоя си там.НО - до сега съм я слагала само 3-4 пъти,отивайки до магазина.Ортопеда каза ,4е не е проблем използванеот му,и 4е по принцип не могат да доведат до някакво изкривяване на гръбна4ето.Важнотро било глави4ката да е подпряна.Така 4е- аз не се притеснявам за използването му,макар 4е,както казах ве4,ени се слу4и няколко пъти инцидентно.Аз съм се замислила оба4е като става студено,как ще ги извеждаме в кенгуру?
И как ще ги обли4аме?