Вчера беше тежък ден за нас,Даяна цял следобед и вечерта рева до засиняване,чак в 11.30 заспа и ние с татито бяхме на предела на силите си и заспахме заедно с нея,но за сметка на това днес цял ден яде и спи пу-пу

Kabiv благодаря за отговора,от днес вече загравям с микровелето и така определено ми е по-лесно

Didika как успя за толкова кратко време да свалиш всички килца бе мила?-браво на теб

Lorexa,радвам се,че всичко е завършило благополучно,защото знам какво си преживяла,на мен лично ми се случи 2 пъти абсолютно същото и особено втория път чак започнах да заеквам от уплах,дано повече да нямаме такива ситуации,че е направо ад

Nana 77,то парите никога не стигат,ама бъди по-голям оптимист,да сме живи и здрави и да има работа,другото ще се нареди
помага...

Момичета ако някоя от Вас е имала пигменти петна по време на бременността и е успяла да ги махне след раждането,нека сподели как,че аз уж се мажа с крем за заличаване на тикива петна,ама вече 2 месеца не виждам ефект
.Дано се затопли малко времето,че от утре пак да ходим по разходки

P.S. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
Определено не беше лесно,а не нея шапка й свалям,че успява да се грижи за тях и винаги звучи оптимистично
Мила,вече имам опит,така,че можеш да ми ги оставяш като ти потрябва
Ние в събота пътуваме за Сандански заедно с Ина,за да ходим на свтба.Ама малката ми принцеса стана виден сватбар
Има страшен грип, ние с таткото май сме го хванали вече - аз съм с хрема, болящо гърло, подут венец (
Ния също има хрема, дори киха и кашля от време на време.
но съм възмутена, защото нямаше снимки от нашата сватба, явно някой не си е свършил работата 
!Малката нещо ми се раз киселя сега и не знам дали,ще мога да го изпиша пак целия ферман от преди малко.
. На 12.10 и ние сложихме Пентаксима и Найа изобщо не плака
.Много добре я понесе мястото нито се зачерви,нито се поду нищичко.Детето не плака,но аз какъв рев му ударих
взех стъпалата пред поликлиниката скорострелно
,ама без метлата.Направо се пребих като куче.Чантата ми литна на една страна аз на друга
!
Ще е като мама сигурно - всико ми се лепва

Цункай Ивчо от мен
, позакъсняхме, но докторката ме увери, че няма абсолютно никакъв проблем. Притеснява ме как ще се справи Стефанечето, направо от мисълта, че ще плаче и ми става много кофти
, пък сега като й видя снимки от родилното ми се струва като едно бобено зрънце
.
Нашето юначе снощи доста си поплака - до към 23.00, но нощното кърмене беше не в 3.00, а в 5.00
Аз изобщо не вирея на студено, та напоследък ухажвахме една електрическа печка, но топлината от парното е съвсем друга.