Две очички,две чертички... 08.10-15.10

• 15 449
  • 454
  •   1
Отговори
# 210
ХЕЙ  днес май слънчевото временце нещо ви радва и си никаква активност тука Rolling Eyes Mr. Green

къде са новите бременлийки Crossing Arms за днес никой не се е отчел newsm78 Praynig

хайде хайде аз ви дебна Mr. Green Grinning baby_neutral

Jutoo спокойно мила и аз се присъединявам с още едно експертно мнение  baby_neutral Mr. Green Laughing
към  Mia_28

Цитат
ще си имаш придърпвания и разни други призначета още около 8 месеца и нещо да ти кажа 
baby_neutral  bouquet

а относно
Цитат
вчера като я подпитах дали иска братче или сестричка беше много категорична, че не иска.
което Jutoo е споделила

се сетих нещо
 моя приятелка е бременна от началото на лятото абе към март ще си имаме бебче
 та това и е второ дете когато казваше на малкия и го пита дали иска една малка сладка сестричка  Hug Heart Eyes
онова дяволче  Twisted Evil категорично отсякло НЕ  Naughty
ИСКАМ ДА ОТИДЕМ НА МОРЕ  Joy Joy

а и да не забравя Mishi76 добре дошла и на теб също ти пожелавам да не се задържаш тук много Mr. Green Hug Hug

# 211
Jutoo , я й кажи, че няма искам - неискам в тая работа Crossing Arms - щъркела го донася като реши и точка Mr. Green. Май още й е рано на щерка ти за "птичките и пчеличките", така че може да мине номера Mr. Green Laughing.
Mishi76, дано наистина, че аз от доста време вися тук, корени взех да пускам чак Crazy Mr. Green. Не че не ми харесва, ама друго си е да се преместиш  Whistling Laughing. Макар че казват, че в отчетни било скучно, така че съм го решила - ще бременея тук Mr. Green! Накрая може да ме изшъткат с метлата, ама поне девет месеца ще поостана Mr. Green....

# 212
Няма ли нови бремленки???
Ехеее,много ми е интересно...да направим примерна таблица,кой ской ще се падне и през кой месец Joy да видим,ще има ли познали!!!
Медиумите да се включат...

# 213
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Луминоса - честито  bouquet!Всичко най-хубаво Peace!
Jutoo, тихичко честито  bouquet!
Абе да вземем да вдигнем бройката - както е тръгнало бързо-бързо ще я изпълним Mr. Green/и няма да стигне за мене, ей Crossing Arms!/
Мия, мен преди 15 часа не ме търси.Ама ти си ми достойна заместничка!
Голди, аз ако съм на тебе такова двойно нескафе ще му врътна, че има да се чуди отде му е дошло и да брои овце след кекса до трети петли...ама ха Twisted Evil!
Пък аз нали си нямам мъж, днес се усетих, че заглеждам един младеж, дошъл да оправя нета в училище!УжасТ Embarassed!Ма туй жената я остави малко без секс и и гледай сеира Mr. Green!

# 214
  • София
Jutoo , я й кажи, че няма искам - неискам в тая работа Crossing Arms - щъркела го донася като реши и точка Mr. Green. Май още й е рано на щерка ти за "птичките и пчеличките", така че може да мине номера Mr. Green Laughing.
Ами наротив, тя е много запозната с нещата. Преди 10-тина дни като я прибирах от яслата и едната леля ми честити, че ще си имаме бебе. Аз  Shocked викам, ма как, какво бебе, кой ви каза, а тя - ами Таня разправя тука на всички как на мама корема ще стане голям и чичо доктор ще го разпори и ще извади бебето и после то ще цока от циците. Ей, паднах от смях тогава  Joy Но току виж детето президвикало съдбата и това скоро да се случи  Simple Smile Та наясно е момата горе долу какво се случва  Laughing

# 215
rojbo , крият се бремелинките и това си е Thinking Mr. Green Laughing! Ей сега ще ти намеря една - две, изчакай секунда Mr. Green.
mari_eta , беля ми докара ти на главата Mr. Green! Чета си аз спокойно седмичната тема и изведнъж виждам твоя постинг - частта за младото агнешко, де Mr. Green и прихвам да се смея сам - самичка hahaha. Обаче влезе шефа ми Crazy. Аз откакто чета форума бия всички рекорди по разсеяност, обаче това да се смея сама съвсем го убеди, че съм малко крейзи Mr. Green. Ама иначе си ме харесва, де, нали съм му секретарка - хубава, мила и руса Embarassed Rolling Eyes Laughing
Goldie  , чак сега прочетох разказа ти в една друга тема и те прегръщам силно Hug! Дръж се, ей! Ти си преживяла достатъчно лоши неща, а след лошите - задължително идват само хубави  Hug!
Малеееееее, Jutoo , ама от много малки знаят, бе Crazy. Я ги виж ти лапешоците! Heart Eyes Ми тогава - какво да ти кажа - нЕма проблеми с обясненията значи  Mr. Green.

# 216
  • Бургас
Мариетка, и мен ме разсмя!

Миа, а ти питаш ли моя шеф как се изпопритесни като видя своята готина руса секретарка newsm03 с насълзени комбали - така ме разчувства, ще ти дърпам ушите  Wink.Благодаря ти, винаги си толкова мила!

Между другото, темата ти е страхотна - да се изправя пред някои от страховете си беше изключително пречистващо за мен;виждам и други момичета са споделили доста неща, за които иначе вероятно не смеят да говорят. Една голяма  Hug от мен!

# 217
Mia_28 ти си страшна Hug  bouquet.Наистина не пропускаш никой.Ами аз съм тук от май месец,но не мога да пиша редовно,защото само като съм почивка имам време за комп.,но не ви изпускам постоянно ви чета.Радвам се с вас и страдам когато някоя от съфорумките каже,че нещо гадно и се е случило.Иначе момичета аз от миналия месец правя тестове,за да засека ову,но септември нещо не я хванах,но  най накрая днес ми показа 2 чертички и мисля днес да не изпусна момента да сграбча мъжа и да действаме.Бях се притеснила,че нямам ову,но сега съм по-спокойна.Видях че имаме план да изпълняваме,дано скоро това да стане и да можем да говорим за нови1000.Хайде момичета да се стягаме. Hug  bouquet

# 218
ЕЕЕЕ, момичета, направо  Embarassed... Ама я не ме омайвайте, ами действайте - вие ми замазвате очите, а бройката си седи  Crazy Mr. Green. Я бързо действайте Mr. Green Laughing!
И в тоя дух  Mr. Green:
Goldie , утре чакаме отчет! Mr. Green
matsa80 , пък ти да седиш тук повече, ей! Е, може да прескочиш до отчетни, айде, от мен да мине  Mr. Green Laughing... И от тебе чакаме отчет, а след две седмици - реални резултати  bowuu!
Аз ви почвам по тоталитарен модел, щото иначе оправия няма, ей! Mr. Green Grinning

# 219
здравейте и от мен,май много станахме новите в тази седмична тема Simple Smile
Чета ви отдавна(вече 3 месеца,откакто бебеправим и ние)и знам доста неща,които преди това и не подозирах,много полезно място в нета си е това,а както виждам и много сплотено Grinning
искаше ми се освен с първия пост да се запиша и с две чертички в тази тема,но май няма да стане.Днес си правих тест,но беше отрицателен  CryИстината е,че този е първият ден от вероятната лелка,но аз нямах търпение.Все още я няма и самата лелка,а както разбирам от девиза тук,това значи,че надежда има,макар че този отрицателен тест ми съсипа деня
Може пък да не е познал WinkКато прочетох поста на Jutoo се изненадах,защото и аз се чувствам така,но може и да се заблуждавам.Както и да е
поздрави на всички

# 220
... Ми какво да ви кажа - три бремелинки ни закачат понеделнишки  Mr. Green- хубава ще е тая седмичка Laughing Heart Eyes ...
Аничка (Миа-28) права си била Mr. Green тук прочетох хубави неща. Нови мами имаме си и с коремчете ще шават тук във форума, вирусчета и оптимизъм навред да всяват
newsm51 ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ БРЕМЕЛИНКИ  newsm51
 Two Hearts РАДОСТНО ДА ТУПКА ВАЩЕТО СЪРЦЕ  Two Hearts
 newsm30 ЧЕ  БЕБЧЕ ЩЕ СИ ИМАТЕ  newsm30
 preggoЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕБНА БРЕМЕННОСТ ВИ ЖЕЛАЯ  preggo
 Two Hearts ИЗПЪЛНЕНЕА С МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ  Two Hearts
Здравейте на всички wavey
Тези дни имах много работа и въобще не можех да се навъртам тук. Днес влезнах за малко и видях добрите новини и си казах, че на всяка цена трябва да честитя на новите ни бременилки, Няма да ги изреждам за да не изпусна някоя бъдеща мама. А другите мацки ще ме извините, но не успях да изчета всички  Blush
Хайде бързо още много такива хубави новини
   babydust7  Praynig Praynig  Praynig

# 221
nimi , нищо, че сте много! Ние старите Mr. Green ви се радваме! Laughing  Добре дошла и на теб и дано скоро ни зарадваш с добри новини!  bouquet И не се отчайвай, ей -  и на Jutoo й беше отрицателен теста преди няколко дни Wink.
anna_25, зачезна ти и това си е Laughing! Надявам се, че се радваш на красива и лека бременност и идвай по - често, ей Hug!

# 222
mari_eta-ка определено май си разсмяла половината присъсщващи  Joy
но така си е това е голата истина Mr. Green Embarassed

nimi добре дошла и както обикновено MIa_28 казва  по бързичко да ходиш в отчетните Laughing Hug ще чакаме да се похвалиш и то ако може да е  Praynig Mr. Green Hugтия дни

хайде де момичета днес малко май се излагаме къде са новите мами  newsm78 Praynig има време до края на деня но нека някой се похвали сега де  Hug Simple Smile
  пък ако не Goldie утре първа да докладва ще чакаме   Praynig Hug

# 223
благодаря ви искрено за топлото посрещане, надявам се да увелича бройката на бременеещите още тия дни.Мъжът ми става дори по- нетърпелив от мен и това,че не става  даже ме тревожи още повече.Ще видим какво ще стане тия дни,ако не следва и друг месец,но май този път ще започна с посещение при гинеколог,за да започне да ме следи и назначава изследвания,ако смята за редно

# 224
Момичета искам да попитам и нещо, което не знам дали е конкретно за темата..Но..става въпрос за бременност (да чукам на дърво всичко да е наред) и домашен любимец-куче. Та, имам си куче, което обожавам и за което се грижа само аз, тъй като си го взех, докато бях сама. И което не бих махнала категорично. Живот и здраве, ще се консултирам и с лекар, но ако може някоя настояща или бъдеща маминка с опит да сподели нещо по въпроса. Каква дистанция и въобще следва ли да се спазва, на какви изследвания трябва да мине кучето. Извън редовните прегледи и ваксини, които така и така му се слагат и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт