Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен / София
Не може и без ревнуващият Серкан....

# 511
От продуцентите 💓

# 512
Първият сериал с Керем,който съм гледала,беше по btv lady,В сърцето на града,мисля че.Изгледах първите 2 епизода и това беше.Такава химия,напасване и енергия,както с Ханде,не съм виждала ,особено в този филм.
Мисля,че бях чела някъде,че това е и единственият сериал,за който Керем съжалява,но не съм сигурна.

Мики,
Скрит текст:
аз също много ги харесвах и следях вторият им сериал заедно,Удар в сърцето май беше,когато го даваха по телевизията.Все се надявах и те че са двойка в истинския живот Grinning ,много добре стояха един до друг,ех,спомени
Blush

# 513
  • София
Вече знам какво ще си пожелая за Коледа тази година - един Керем с такава прическа. Heart Eyes
Обещавам много, много да слушам!!! Blush

# 514
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Следя ви, чета ви, жалко само, че рядко ми остава време да пиша! На хоризонта се появи поредната след Балджа и Селин мераклийка (не броя всички вас, вие сте от групата на „Очи пълни, ръце празни”!):

Хубав ден от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 515
  • Плевен / София
БРО, Коледа не ли много далече още да си пожелаваш подаръци?

Каква е любовта...

Какво харесва любовта....

# 516
Да видим какво СФ са ни подготвили

Стайлинга на Керем в Добра игра е един път.
Рекламата много ми хареса впрочем колкото и старите ХанКери да лаят по Кире

# 517
  • Плевен / София

Коя е най красивата гледка....

И това, ако не е любов...

# 518
  • София
Гости, далече е, ама коледно чудо ми е надеждата... Grinning

nrgmama, то и Балджа, и Селин си останаха с празни ръце. Grinning Друго обаче искам да отбележа - новичката е хубавичка, личи си, че е пипната, в никакъв случай не изглежда зле, хубаво тяло, сладко личице, но... не че съм пристрастна, никоя не може да се сравнява с нашето Бамби. Такава естествена красота и неподправен чар струят от Хандемий, че всички други красивици бледнеят до нея.

# 519
  • Плевен / София
Приключвам днешният преговор с една от любимите ми сцени в епизода....

Серкан в ролята на спасител....

Знаете си, че сцените с Каан си ги спестявам....

Ако някой има желание да гледа отново цялата серия....

През уикенда няма да преговаряме...Оставям ви на свободни занимания.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 520
Новите снимки с малка обработка на цветовете Heart Eyes

Сигурна съм, че след сцената са извадили бутките от водата Joy все пак да не замърсяваме природата. Също и тези фенери за пускане във въздуха , които станаха много  популярни напоследък , на мен хич не ми допадат, освен да замърсяват природата не виждам какво друго правят.

Звездичка
Скрит текст:
Вторият сериал се казваше "Ти си моят живот", но има римейк на Телевиса с Дана Гарсия , който се казва "Кроше в сърцето", така че пак си близо Joy По време на този сериал вече имах интернет и си обсъждахме всяка серия в един форум, точно както тук. Heart Хубав беше , но първият си ми е фаворит и като цяло винаги така се получава , когато се дублират двойки, затова и не ми се иска ХанКер да избързват с нов общ проект заедно.  

Да нарисуваш Керем Бюрсин... аз съм без думи през този талант, ретуитнах го , дано и Керем го види!
https://mobile.twitter.com/esra_oezer/status/1383070814019452935

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 18:52 от mikipoli

# 521
  • София
Мики, снимките с обработка са чудни. Чудни! Освен за пореден път да отбележа колко красиви и магнетични са Керем и Ханде, друго не знам какво да добавя... Този блясък в очите на Ханде те омагьосва. Погледът й излъчва доброта, спокойствие и една меланхолия. Усмивката й е прекрасна. А Керем... той е очарователен. Толкова мъжествен и така добре я допълва. Спирам, спирам, че започнах да се прехласвам и е опасно за здравето ми. Grinning

# 522
Докато чакаю фрага изгледах последният лайф на Керем и Ханде, пе го бях изтървала. Смях се на края му " Да затваряме... Едни страшни съобщения идват от Гюнфер..", 🤣😂🤣
За кой последен лайф старава въпрос? Не съм го гледала.
Изгледах фрага благодаря , ще се насладим на много любов която ни липсваше в предишните епизоди.
Радвам се ча нашите сладури са спечелили награда за любима екрана двойка те го заслужават.

# 523
И един колаж.

# 524
Скрит текст:
Новите снимки с малка обработка на цветовете Heart Eyes

Сигурна съм, че след сцената са извадили бутките от водата Joy все пак да не замърсяваме природата. Също и тези фенери за пускане във въздуха , които станаха много  популярни напоследък , на мен хич не ми допадат, освен да замърсяват природата не виждам какво друго правят.

Звездичка
Скрит текст:
Вторият сериал се казваше "Ти си моят живот", но има римейк на Телевиса с Дана Гарсия , който се казва "Кроше в сърцето", така че пак си близо Joy По време на този сериал вече имах интернет и си обсъждахме всяка серия в един форум, точно както тук. Heart Хубав беше , но първият си ми е фаворит и като цяло винаги така се получава , когато се дублират двойки, затова и не ми се иска ХанКер да избързват с нов общ проект заедно.  

Да нарисуваш Керем Бюрсин... аз съм без думи през този талант, ретуитнах го , дано и Керем го види!
https://mobile.twitter.com/esra_oezer/status/1383070814019452935

Ето профилът на момичето. Наскоро ми попадна. Simple Smile

https://www.instagram.com/esraoezer/

Рисувала е Ханде през 2016 и Керем от периода на В очакване на слънцето. Определено е задобряла последните години. Който има желание да разгледа.

https://www.instagram.com/p/CNFhMBXIeAX/

Общи условия

Активация на акаунт