Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Локумчето Мави...

Хайде и испанските журналисти се включиха в новината за общият фитнес на Ханде и Керем.

Изгледайте този репортаж. Много е интересен. Включи се и Сарп. Той е болен от Коронавирус. Вече е 8-ми ден. Кара пневмония. Каза, че е зле с белите дробове и пие кортизон. Подкрепи Керем за неговото изказване за маските. Водещият заяви, че Керем и Ханде за сега не обявяват открито връзката си понеже Керем има табу от неговия мениджър. Но обясни, че и това ще стане. Вече не отричат и не казват че са само приятели. Обясни че двамата ще почиват заедно и скоро ще го разберем.
Можете да си включите и български субтитри.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 01:08 от БлагаВест

# 556
Добро утро, мили момичета! 🧡

Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден! ⭐
Няма да ви казвам да си свършвате работата бързо, защото епизодът е толкова късно, че има по-голяма вероятност да заспим, от колкото да закъснеем. 😀 Дочакахме я и тази събота най-после - последен епизод за сезона! 🧡 Пожелавам ни една романтична, забавна и лееко драматична серия днес! Часът, колкото да не ни харесва, и мястото са ясни - ще се видим в киносалона довечера!

# 557
Flowers HibiscusДобро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 558
  • Пришълец
Добро утро, булкии! Kissing Heart
/прихванах от Налбантова, но ми е забавно/

Много интересни неща сте донесли - първата им награда, изказвания близки до потвърждение и пр.
Днес съм по задачи насам-натам, не се знае интернета или батерията на телефона докога ще издържат, иначе темата е готова. Дано съм тук, докато изпишете настоящата. Smirk
Бро, ще добавя анкета Sunglasses

# 559
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Събирайте сили за довечера....
Скрит текст:

И за да не губим съвсем ритъм в преговора...

Когато поемаш вината на целият китайски народ....страдаш и ти и любимият човек до теб...

До среднощ момичета...Последно часът 22.45 ли е

# 560
Да, Гости...Но не разбрах озетът ли започва тогава или новия епизод? Изобщо ще има ли озет..

# 561

Часът на излъчване на сериала е много късен,дано да не заспа дотогава,дано да няма озет,че ще стане още по късно.
Знам че серията ще е много хубава ,но ми е много тъжно ,че един месец няма да ги има тези хубави хора.

# 562
Добро утро момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Тук намерих програмата на Фокс и новият епизод е от 22:45, а озетът ще започне в 16:30.

https://www.hurriyet.com.tr/tv-rehberi/yayin-akisi/87/7/fox/

Слагам ви нова порция забава. И Керем се е посмял. Laughing

https://twitter.com/maktubedser/status/1382121542117691398

В Youtube е качено цялото.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 10:01 от midnight__sun

# 563
Добро утро в нашия ден! Последен епизод за сезон 1, но не и за сериала. Purple Heart
Тези преплетени пръсти Heart Eyes
Съботите са прекрасни! Нека вашата е ползотворна и усмихната! Hug
Довечера съм тук, страхотна новина, че новият епизод ще започне в 22:45. Да е пълен с любов, а драмата да е малко. Grinning
Като се има в предвид как в началото всичко отричаха Ханде и Керем за евентуална връзка помежду им, изминаха дълъг път до "Животът е хубав!" и "Ако нещо се случи, ще разберете.". То се е случило, ние чакаме само потвърждението. Керем трябва да напише книга с всички изрази, които е използвал, за да не издаде връзката му с Ханде. Много ще се смеем! Joy

# 564
Здравейте , сладурани !☺❤🌷
 Отново е събота -нашия специален ден ! Ден за нашия сериал , за Еда и Серкан, изпълнен с очакване , надежда, неизвестност...

Flowers Hibiscus Каква красота и сексапил на Ханде! А бедрата и...започват "от сливиците"...

Flowers Hibiscus В очакване на 39 епизод... видяхме фрага и озета. Според мен информацията, която се  предоставя е противоречива и объркваща, както много пъти сме коментирали, че е подвеждаща.
Болестта на Серкан..От една страна той се промени , не е вече Робота Болат , притиснат от заболяването - риска и неизвестността , което крие. Желанието му да изживее щастливи дни с Еда пълни с любов, романтика и хармония. Едно напълно човешко желание. Еда е объркана - какво става с нейния любим, той е толкова различен ?
От друга страна - съобщението в озета, че Серкан иска да се наслаждава на живота и да не уведоми никого за болестта си. Дали ? Когато човек е болен и отива да прекара вълнуващи мигове насаме с любимата си  би ли  си взел изследванията ? За какво - да му напомнят, че е болен , едва ли....
И когато Еда го пита крие ли нещо отговорът на Серкан :"Обичам те толкова много ".
Според мен Серкан е логичен , отговорен мъж и той има намерение да съобщи на Еда за това , че има тумор в главата, но сърцето му се къса от болката ,която тази вест ще причини на любимата. Как да се съобщи такава новина ? Може би точно заради това Серкан иска да се уедини с Еда , да са само двамата и да и каже.
Всеки човек различно би  приел и съобщил такава   тежка диагноза. Не е лесно. Да се бори човек със себе си , да осъзнае и накрая да приеме присъдата..А още по-трудно е да съобщи на любимия и да го хвърли в  отчаяние и безнадеждност. Мисля , че Серкан е почтен и принципен , не би оставил Еда в догадка и недоумение, колкото и да не иска да я нарани, такава е реалността, фактите. И колкото и да не иска  да се чувства  уязвим и безпомощен - трябва да се научи да живее с това , както и да се бори за живота си. Може би по-късно ще видим двамата влюбени заедно , рамо до рамо да се борят за живота на Серкан и отхвърлянето на тежката диагноза. Злото , което почука на вратата им ще ги сплоти и обедини още повече.  Това ще е поредното изпитание за тях. Какво ще ни поднесат СЦ предстои да видим. Надявам се да е правдиво, реалистично , човешко и обнадеждаващо.
Колко  нежност и любов ,  каква хармония от погледи и думи...

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 10:50 от akvamarin007

# 565
  • Плевен / София
Толкова прекрасни моменти събрани на едно място....Тъжни и щастливи....Като в живота...Радостта и тъгата вървят ръка за ръка...

# 566
  • София
Nature Boom Хелооооу, момичета! Nature Boom
Тъй като имаме много време до епизода довечера и за да не скучаем дотогава, преговорът на материала продължава...

Урокът днес е на тема “Ревността на Серкан Болат”. В задачата се пита:
“Колко пъти в сериала Серкан е ревнувал Еда?” Очаквам вашите отговори, като можете да ги изброите, разкажете, покажете посредством гифчета и снимки. Каквото ви душа иска. Hug

Да напълним темата с чок забавни сцени! Както знаете, ревнивият Серкан ми е слабост. А израженията на Керем са един път. Grinning

# 567
  • Кърджали
Добър ден в денят ни.
На мем, за съжаление, ще ми се наложи да пропусна и тази серия.😭😭😭😭 Имаме гости...
Надявам де Керем и Ханде дс ни зарадват с някой лайф, макар че вече не снимат и почти не смея да се надявам...

# 568
  • Плевен / София
БРО, направо ме караш да пиша десертация на тема "Ревнивият Серкан Болат"... Stuck Out Tongue Winking Eye
Трудно се оправям с гифчетата, та да си кажа...от момента на подписването на договорът Серкан ревнува, без да знае още, че се е влюбил....
1. Сцените с урока по плуване...
2. Серията в Анталия
3. От момента на идването на Ефе
4. Идването на принца...добре, че той не се задържа много...
5. Въпреки, че беше с амнезия и непомнеше Еда я ревнуваше, като луд от Дениз....
Негови са  думите "Какво ще правим, като те ревнувам..."
За протоколът да отбележа, че никога не съм свързвала ревността с люббовта...За мен с ревността обиждаме любимият човек и му показваме, че не му вярваме достатъчно....За мен е неувереност и слабост на ревнуващият....И ревността, като пиянството е до гроб...Все си мислиш, че е преодоляна и тя пак покаже глава...Слава богу досега не съм се сблъсквала и с двете неща ...

# 569
  • София
Аз аз, след позитивния ми пост, искам да споделя нещо, не толкова позитивно. Много се дразня на Фокс. Много! Така и не можах да преглътна факта, че последният епизод за сезона ще се излъчи от 22:45. За мен това е подигравка и неуважение както към всички фенове на сериала, така и към целия екип, който месеци наред работи в такива условия и не е почивал досега. Какво щеше да им коства една събота без току-що започналия им сериал?? Да бяха ни излъчили епизода от 20 часа, както е редно, а Войниците да продължат от следващата събота нататък. Не виждам абсолютно никакъв проблем в това. Вместо това ни набутаха по никое време, когато се излъчват повторенията, все едно сме някой третокласен сериал. Нали уж им бяхме любимци и много ни обичаха?? И вместо да рекламират новия ни (финален за сезона) епизод, те си рекламират цяла седмица, вкл. и днес, тъпите (без извинение) Войници. Споделиха двата ни фрага и толкова. Няма снимки, няма постове. В Ютуб няма нищо с нас. Дори на корица им стоят Савашите за днес. Така ли изказват благодарността си към целия екип на SCK, че ги направи известни по цял свят?? Само дизи-мизи рейтингите ли са им важни?? Не виждат ли какво става по другите места, където се измерва рейтингът?? Не одобрявам. Дори съм бясна, но преглъщам и си казвам “няма нужда да си разваляш настроението заради неща, които не зависят от теб”. Така е и все пак негодувам. Винаги съм била много правдива и тази постъпка ми бърка... не знам къде! Сериалът ни не заслужаваше такова отношение, още повече става дума за финал на сезон. Но... “хаят гюзел”, както каза Керем. Усмихвайте се, момичета! Надявам се, че не съм ви развалила настроението с моите си размисли...

Ето ви нещо нежно и красиво за финал (и много любим за мен момент от нашия сериал):

Общи условия

Активация на акаунт