Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 954
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • София
Чух Америка. Grinning

И разбрах, когато казваха “хайде, със здраве” и “благодаря”. За другото ще имам нужда от субтитри или включване от Али и Алекс. Wink

# 542
И Керем и Ханде се опитват да си тръгнат колкото може по-бързо.

Керем е с колата на Серкан, все едно са дошли заедно, след снимки, но Ханде е уредила, след тренировката шофьорът и да я вземе и да я прибере.

И Ханде и Керем са любезни с журналистите. Ама и двамата не искат да отговарят на въпроси за това дали имат връзка или не - което си е потвърждение, че са заедно. И че вероятно им е забранено да коментират.
Ако не бяха заедно щяха да кажат - няма такова нещо, не сме заедно и двамата са отричали в миналото, когато слуховете не са били верни.

# 543
Толкова мемета изкочиха в Туитър, смея се от сърце. Най-изобретателните фенове. Satisfied

https://twitter.com/IImbrunnone/status/1383136013082624004

G: Whatever the question for Hande is, you have to answer: “hayat güzel”!
Гюнфер: Какъвто и да е въпросът за Ханде, трябва да отговориш "животът е красив".

Еволюцията

"we're just doing our job"  Ние само си вършим работата
"don't mix fruit with vegetables" Не смесвайте плодове и зеленчуци
"aşk yok"   Smile
"life is full of surprises"  Животът е пълен с изненади
"and that's kinda what love is too, right?"  И това е нещо като любов нали ?
"i want h to stay in my life forever"  Искам Ханде да остане завинаги в живота ми
"we're close"  Ние сме близки
"now I see my life as a miracle"  Сега, гледам на живота като на чудо
“when it happens you'll know” Когато се случи, ще разберете
“yani hayat güzel" Животът е красив

Edit: Забравих "I love my country" Обичам страната си Satisfied

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:49 от midnight__sun

# 544
  • София
Хахахаха, смея се с глас! Значи прибавяме поредния бисер към колекцията - след “ашк йок” и “обичам родината си”, дойде време и на “животът е хубав”. Ама че сладури! Аз все пак ще си чакам официалното потвърждение и не бързам да се радвам. Че отвисоко като се пада боли най-много. Grinning

# 545
Хахахаха, смея се с глас! Значи прибавяме поредния бисер към колекцията - след “ашк йок” и “обичам родината си”, дойде време и на “животът е хубав”. Ама че сладури! Аз все пак ще си чакам официалното потвърждение и не бързам да се радвам. Че отвисоко като се пада боли най-много. Grinning

Не просто ще боли. Направо hayat yok. Smile

https://twitter.com/Lili_Rose_29/status/1383063636982304779

Hande nerede ?

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:16 от midnight__sun

# 546
  • София
Същият вайб, да! Grinning Grinning

Миднайт, а казвала ли съм ти как всеки път, като видя аватара ти, се усмихвам широко... Моля те, пиши по-често! Лютвааан! Grinning

# 547
  • София
Гости, далече е, ама коледно чудо ми е надеждата... Grinning

nrgmama, то и Балджа, и Селин си останаха с празни ръце. Grinning Друго обаче искам да отбележа - новичката е хубавичка, личи си, че е пипната, в никакъв случай не изглежда зле, хубаво тяло, сладко личице, но... не че съм пристрастна, никоя не може да се сравнява с нашето Бамби. Такава естествена красота и неподправен чар струят от Хандемий, че всички други красивици бледнеят до нея.
Бро, права си, останаха си и двете с празни ръце! Съзнавам, че "битката" на турските сценаристи за удължаване на всеки сериал с брой епизоди се заключава само и единствено чрез вкарването на различни дълбоко драматични и силно разтърсващи зрителите нови сюжетни линии, някои от които са напълно алогични, което е и един вид оправдание за творческо безсилие, но в крайна сметка искаме или не искаме, одобряваме или не одобряваме, ние ги приемаме в имета на каузата "Почукай на вратат ми"! Много е изписано по този въпрос и няма да се връщам към него, сега става дума за двете споменати второстепенни героини и евентуалната поява на нова такава жена, усукваща се около Серкан и опитваща се да раздели Еда и Серкан! Защото аз само като си припомня колко дразнещи, лошо написани и слабо изиграни ми изглеждаха някои от сцените и диалозите с участието на  Балджа, както и всички тъжни моменти, които съм преживяла, негативните настроения и силните емоции, които са ме завладявали напълно, многото на брой критични анализи, отрицателни бележки и  коментари, които съм написала по повод образа на Селин преди и след самолетната катастрофа, много се надявам да не ни поднесат отново нещо подобно сценаристите! Нашите главни герои най-после са заедно, преминали през безброй изпитания, безумно влюбени, базкрайно щастливи, невероятно красиви и озарени от емоциите, които са ги завладели, усмихнати, романтични и моите очаквания са да не ни поднасят отново подобни заигравки около Серкан! Няма да споменавам, че това би било поредното клише, просто моите очаквания са да сътворят нещо по-оригинално! Историята с жена харесваща Серкан и опитваща се да го открадне от Еда на мен поне ми се струва доста поизтъркано вече за този сериал! Гледаме го цели 38 епизода! Наясно съм, както наскоро писах, че очакванията по отношение на сюжета на едни турски сериал често се различава от реалността, т.е. от това, което ни поднася съответния екип от сценаристи! Но пък, в душата на един вечен оптимист винаги има доза надежда! Gift Heart

Хубава вечер, момичета и до утре вечер по това време! Останаха по-малко от 24 часа до последния за сезона епизод!   Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:27 от nrgmama

# 548
  • София
Дали няма скоро да ни пуснат една такава снимка от някоя екзотична дестинация и Керем да каже "Hayat güzel"

# 549
Същият вайб, да! Grinning Grinning

Миднайт, а казвала ли съм ти как всеки път, като видя аватара ти, се усмихвам широко... Моля те, пиши по-често! Лютвааан! Grinning

Пиша пиша, като имам свободно време. Simple Smile Гоня 700 коментара в бг мама в тема за турски сериал. Това си е цяло постижение. Satisfied

Смехотерапия част 2

https://twitter.com/Obsessedwkerem/status/1383142886749913088

# 550
  • София
Еволюция на ръцете

# 551
  • Плевен / София
Да....затова бях , когато се появи преплел пръсти ръка, за ръка със Селин....

# 552
  • София
Марги,
моля те, сложи анкета в новата тема с въпрос “ХанКер вар”. Grinning Много ми е интересно как ще гласуваме!

Превод:
Поемата - Животът е хубав (вляво)
Поетът - Керем Бюрсин (вдясно)

Намерих превод на испански на част от това, което Керем е казал. Превеждам ви го на български. Simple Smile
Първо, журналистът го пита: "Значи не отричате, че имате връзка?" И Керем отговаря: "Приятели, няма нужда да го коментираме повече." На което журналистът добавя: "Значи казвате, че всичко е ясно." И Керем добавя - "Не, но животът е хубав." Grinning Grinning Наистина се получи смешно. После настигат Ханде и журналистът й казва: "Керем бей каза да питаме вас по тази тема", Ханде гледа въпросително и журналистът добавя: "Има ли любов или не?" Тогава Ханде казва: "Приятели, ако има нещо, ще разберете." И журналистът казва - "Ама и Керем бей отговори така, въпросът ни е кога най-после ще разберем??" На което всички се смеят и Ханде потегля. Grinning Aаа пропуснах следното - Керем каза на журналистите и това: "Ханде е там, ходете и попитайте нея, защото ще я изпуснете, а аз вече тръгвам." Затова има шеги, че Керем за разлика от Серкан не пази любимата си от папараците. Wink

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 00:13 от Бърборанка с розови очила

# 553
  • София
k: there is no need to talk about it                                               Керем: Няма нужда да говорим за това.
r: you mean everything is obvious?                                            Журналист: Искаш да кажеш, че всичко е очевидно?
k: life is beautiful, sending you kisses hadi bye, take care      Керем: Животът е красив, изпращам ти
                                                                                                                   целувки хади чао, пази се.

# 554
За всички е ясно, че двамата имат връзка, както и че рано или късно ще трябва да я потвърдят по някакъв начин, защото с цялото това дебнене, все някой ще успее и да ги хване някъде. Едва ли им се играе на криеница вечно, пък и сериалът може да им бъде алиби само до време... Нормално е да сменят реториката, защото едно е да не казваш това, което журналистите искат да чуят от теб, а съвсем друго е да изричаш лъжи като "ашк йок" Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт