Друго обаче искам да отбележа - новичката е хубавичка, личи си, че е пипната, в никакъв случай не изглежда зле, хубаво тяло, сладко личице, но... не че съм пристрастна, никоя не може да се сравнява с нашето Бамби. Такава естествена красота и неподправен чар струят от Хандемий, че всички други красивици бледнеят до нея. 

Гоня 700 коментара в бг мама в тема за турски сериал. Това си е цяло постижение. 

Много ми е интересно как ще гласуваме! 

Наистина се получи смешно. После настигат Ханде и журналистът й казва: "Керем бей каза да питаме вас по тази тема", Ханде гледа въпросително и журналистът добавя: "Има ли любов или не?" Тогава Ханде казва: "Приятели, ако има нещо, ще разберете." И журналистът казва - "Ама и Керем бей отговори така, въпросът ни е кога най-после ще разберем??" На което всички се смеят и Ханде потегля.
Aаа пропуснах следното - Керем каза на журналистите и това: "Ханде е там, ходете и попитайте нея, защото ще я изпуснете, а аз вече тръгвам." Затова има шеги, че Керем за разлика от Серкан не пази любимата си от папараците.

Препоръчани теми