Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет момичета!  Стягайте се за довечера, че ни чака доста късен маратон.

Сега проверих, наистина Гамзе не е активна в Инстаграма от 14 часа. Последно е качила в сторито си клипче с Мави. От тогава ни вест, ни кост. Снощи подреждаше куфари и явно пътуват. Сигурно и ХанКер са с тях. Чакаме новини...

А до тогава феновете не спят, а творят. Нещо много мило и красиво.

Мотото на Керем  

"Добро утро! Животът е красив!"  

Въпрос:  Вярвате ли в чудеса?
Ханде:   Сега вярвам!
Керем:  Животът е красив!

# 586
Прекрасни с нетърпение очаквам днешния епизод, който се очертава да е много романтичен

# 587
Гамзе е качила стори от преди около половин час от дома си:

# 588
  • Плевен / София
И по темата за деня...ревнуващият Серкан....

# 589
# 590
  • Плевен / София
Жалка картинка са жените, които висят на ръката на мъж, който е хванал приятелката си за ръката...Какво очаква тази? Наистина омръзна ми от жени тип Балджа...Селин поне се държеше  на ниво...не така очебийно.....Старата песен на нов глас....

# 591
  • София
Привет!
Аз си мисля, че това не е поредната Балджа, а артистката, с която Серкан ще играе роля - желание от листчетата...

# 592
За протоколът да отбележа, че никога не съм свързвала ревността с люббовта...За мен с ревността обиждаме любимият човек и му показваме, че не му вярваме достатъчно....За мен е неувереност и слабост на ревнуващият....И ревността, като пиянството е до гроб...Все си мислиш, че е преодоляна и тя пак покаже глава...Слава богу досега не съм се сблъсквала и с двете неща ...

Съгласна съм!!!! Питаш ли ме , Гости , 11 години тормоз изживявам Joy направо не знам наистина има ли по -ревнив мъж на Света от моя и то за абсолютни глупости , глупости , то да му давам някакъв повод - разбирам, ама неговото е направо психо, нямате идея какви филми му се въртят в главата, дори и сега с 2 деца пак е същото , даже миналата година му казах , ако толкова не ми вярва да вземем да се разделим , че вече не се издържа! Той, милия, направо беше в шок, не очакваше такова предложение Joy неговото оправдание е "вярвам ти , просто много те обичам и ме е страх, че ще те изгубя". От ревност до ревност има разлика , това на Серкан нищо не е Joy Напълно съм съгласна, че ревността може да убие една връзка.

Отивам да пазарувам и да готвя , след това ще чакам хаштага да атакувам туитър Joy
Аз съм доволна от часа, защото напоследък децата много късно заспиват и в този час със сигурност ще гледам спокойно. Предполагам, че директно ще почне, без озет.

# 593
  • Плевен / София
А днес имаме ли поставена задача за рекорд
mikipoli дано тази вечер да можеш да гледаш спокойно....Мъжете няма да ги каним...Достатъчно е да знаят, че сме заети...

То не се знае кой е по лудият от двамата

# 594
Върти се в туитър кампания за 8М Joy , но доста ме съмнява, хаштага ще го пуснат след 1 час в 16ч.

# 595
  • Плевен / София
Върти се в туитър кампания за 8М Joy , но доста ме съмнява, хаштага ще го пуснат след 1 час в 16ч.
Чак 8 млн.не вярвам да направим....

# 596
Здравейте, момичета! Blush

Завръщам се, вече по-спокойна, взела изпита и се връщам да ви чета, че доста сте писали, докато ме е нямало. Heart Eyes

И да не забравя, благодаря за красивата тема! Heart Ама и аз много рано успях да се включа, на 40-та страница ... Joy

Спокоен уикенд ви желая и съм сигурна, че всички сме в очакване за довечера! Heart

# 597
Скъпи, деца, дами , майки, лели, баби , прабаби Joy ще я изядем ли тази тема до 22,45 или не ? Туй е въпросът Thinking Joy викам аз да я приключваме преди началото на епизода, ако Марги е на линия за новата тема Thinking

# 598
С Марги сме подготвили новата тема, само каже дали има готовност да я пусне. 💓

# 599
Скъпи, деца, дами , майки, лели, баби , прабаби Joy ще я изядем ли тази тема до 22,45 или не ? Туй е въпросът Thinking Joy викам аз да я приключваме преди началото на епизода, ако Марги е на линия за новата тема Thinking

Че защо пък да не успеем да я изпишем? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт